Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZACISZE II-Miraśki i reszty rodzinki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 516
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Miraśka, pozwolę sobie na pierwszy komentarz bo z utęsknieniem czekałam na Twoją kuchnię. I muszę przyznać że wyszła ślicznie - ciepłe kolory, urocze dmuchawce, jaśniejszy odcień szafek gra z orzechem w oknie, wysuwane szafki-extra przyjemność. Zadbałaś o wiele szczegółów wpływających na klimat tej kuchni.

Podobna koncepcja jak u mnie, a jednak zupełnie inaczej. Oko cieszy, Piknie :lol:

hej Agusiek-miło mi,ze ci sie podoba-powiem ci w tajemnicy ,ze dmuchawce sa przez przypadek-wcześniej była jedna warsta kolorku na scianie prawie rok i zdazyła sie pobrudzic troszke a przy włacznikach pozostały 3 malutkie tłuste plamki ,które nie chciały sie pokryc-stad te dmuchawce :lol:

ja sie ciesze ,ze w ogóle mam kuchnie-jak by nie była to lepsza niz ta wczesniejsza prowizorka :lol:

fakt, super mieć kuchnię. teraz też mam kuchenkę ze starymi mebelkami i marzę o luksusie. Twoja kuchnia jest zdecydowanie w moim stylu, bo nie jest przesadzona jeżeli chodzi o ilość mebli. Wieszane szafki tylko w ograniczonych ilościach albo w ogóle. Inaczej troszkę potraktowałaś lodówkę i piekarnik niż w mojej koncepcji ale u Ciebie też wyszło super.

Powiedz mi jeszcze plys jaki kolor masz frontów i podaj (jeśli możesz) inne informacje techniczne dot. regaliku, bo wygląda na bardzo solidny. Albo chociaż daj znać na co zwrócić uwagę przy wyborze kuchni na podstawie swoich doświadczeń. No i co jest ok a co nie jest ok jak już tą kuchnię zaciszańską użytkujesz pod kątem funkcjonalnym. Ale dużo pytań - jak ankieta jakaś. Mam nadzieję że łatwych ;-) Ogromny buziak dla Twojego projektu kuchni.

A$IA-dziekuje,i niestety nie pomoge w sprawie zegara-nawet nie wiedziałam ze takowy posiadam a znalazłam przez przypadek-kiedys ktos znajomy tesciowej sie pozbywał i ona go nam przywiozła-okazało się ze pasuje do szarosci blatów wiec obie zawisł :lol:

Agusiek-blat w wykuszu jest super pożyteczny,często lubie cos tam przygotowwywac bo jest jasno i obserwuje otoczenie,te fronty są tak lekko prążkowane i nazywa sie dąb czesany.A o jaki regalik pytasz?

fajnym rozwiazaniem jest wysuwana szuflada na kosz na smieci-samodomykająca,szuflada pod płyta na podreczne łyzki chochle,poprostu pierdoły do gotowania,no i super sprawa z tymi cargami po bokach-wszystko pod reką :lol: