JoShi 09.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wszystkiego najlepszego na święta i resztę roku:http://www.lesforum.webd.pl/kartki/upload/images/wielkanoc/wielkanoc011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Radosnych Świąt Wielkanocnych http://www2.picturepush.com/photo/a/1574785/480/Picture-Box/osternest.jpeg życzy Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄThttp://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Pocztowki/kaczuszki%20niebieskie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.04.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 RADOSNYCH, RODZINNYCH, POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH,ŻYCZY TOLA http://tullimy.blox.pl/resource/wielkanoc_07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Z okazji zbliżających się Świąt Wielkiej Nocy Tobie i Twoim bliskim życzymy wszystkiego co najlepsze. http://www.lesforum.webd.pl/kartki/upload/images/wielkanoc/wielkanoc011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 10.04.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! życzy Martyna http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1803.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img16.imageshack.us/img16/6207/dsme12w11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateper 11.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Miraśka , zyczymy Tobie i całej Twojej Rodzince zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy , smacznego jajka oraz mokrego dyngusa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 13.04.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 dziekuje wszystkiim za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Miraśka widziałam fotki elewacji Twojego domu w wątku o elewacjach i szukam informacji o takim zestawieniu kolorów dla mojej siostry, która planuje podobne wykończenie. Czy mogłabyś powiedzieć jaką masz dachówkę, kolor okien i kolor elementów drewnianych podbitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.04.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 hej Monka-dachówka to roben brązowa,podbitka to na 90%brąz a okna to orzech-tylko jak wiadomo orzech orzechowi nie równy -każda firma stosuje prawie inne okleiny-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.04.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 dzięki Miraśko byłam pewna że masz grafitowego robena - takiego zestawienia szukam a tu niespodzianka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 20.04.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Monka -to aż tak fotki kłamia? na avatarku to jest grafitowy ale w realu brąz-pozdrawiam forumowiczów mnie odwiedzajacych jeszcze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 20.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Miraśka, pozwolę sobie na pierwszy komentarz bo z utęsknieniem czekałam na Twoją kuchnię. I muszę przyznać że wyszła ślicznie - ciepłe kolory, urocze dmuchawce, jaśniejszy odcień szafek gra z orzechem w oknie, wysuwane szafki-extra przyjemność. Zadbałaś o wiele szczegółów wpływających na klimat tej kuchni. Podobna koncepcja jak u mnie, a jednak zupełnie inaczej. Oko cieszy, Piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.04.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 hej Agusiek-miło mi,ze ci sie podoba-powiem ci w tajemnicy ,ze dmuchawce sa przez przypadek-wcześniej była jedna warsta kolorku na scianie prawie rok i zdazyła sie pobrudzic troszke a przy włacznikach pozostały 3 malutkie tłuste plamki ,które nie chciały sie pokryc-stad te dmuchawce ja sie ciesze ,ze w ogóle mam kuchnie-jak by nie była to lepsza niz ta wczesniejsza prowizorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 21.04.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Miraska piekna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 22.04.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 fakt, super mieć kuchnię. teraz też mam kuchenkę ze starymi mebelkami i marzę o luksusie. Twoja kuchnia jest zdecydowanie w moim stylu, bo nie jest przesadzona jeżeli chodzi o ilość mebli. Wieszane szafki tylko w ograniczonych ilościach albo w ogóle. Inaczej troszkę potraktowałaś lodówkę i piekarnik niż w mojej koncepcji ale u Ciebie też wyszło super. Powiedz mi jeszcze plys jaki kolor masz frontów i podaj (jeśli możesz) inne informacje techniczne dot. regaliku, bo wygląda na bardzo solidny. Albo chociaż daj znać na co zwrócić uwagę przy wyborze kuchni na podstawie swoich doświadczeń. No i co jest ok a co nie jest ok jak już tą kuchnię zaciszańską użytkujesz pod kątem funkcjonalnym. Ale dużo pytań - jak ankieta jakaś. Mam nadzieję że łatwych Ogromny buziak dla Twojego projektu kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 22.04.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 a plamki - tak, dmuchawce to dobry sposób na plamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 22.04.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dołączam się do achów piękna kuchnia i bardzo podoba mi się zagospodarowanie wykuszu,wyszedł świetny szeroki blat I mam pytanko odnośnie zegara na ścianie:gdzie kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 22.04.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 A$IA-dziekuje,i niestety nie pomoge w sprawie zegara-nawet nie wiedziałam ze takowy posiadam a znalazłam przez przypadek-kiedys ktos znajomy tesciowej sie pozbywał i ona go nam przywiozła-okazało się ze pasuje do szarosci blatów wiec obie zawisł Agusiek-blat w wykuszu jest super pożyteczny,często lubie cos tam przygotowwywac bo jest jasno i obserwuje otoczenie,te fronty są tak lekko prążkowane i nazywa sie dąb czesany.A o jaki regalik pytasz? fajnym rozwiazaniem jest wysuwana szuflada na kosz na smieci-samodomykająca,szuflada pod płyta na podreczne łyzki chochle,poprostu pierdoły do gotowania,no i super sprawa z tymi cargami po bokach-wszystko pod reką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts