Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZACISZE II-Miraśki i reszty rodzinki

Recommended Posts

Jak to dobrze znajść coś przez przypadek,jezeli nie wiemy,że takową rzecz posiadamy.Dotyczy się to także pieniążka w kieszeni,albo na dnie torebki.Oj jak on potrafi poprawić humor :wink:

No,ale du... :-? szkoda,bo fajny ten zegar,mi tez by pasował bo ma chyba metalową oprawę.No cóż,szukam dalej na allegro itp. :)

• Odpowiedzi 516
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A$IA-no widzisz jak zdjecia kłamia-zegar jest plastikowy ale faktycznie na zywo tez wyglada ja metal :lol:

Kateper-dzieki-pod mikrofala jest piekarnik :lol:

a co u was-ciagle brakuje czasu aby do ciebie napisac a chciałam pytac czy macie fachowców juz,bo u nas na górce jest raczej fajna ekipa bo według mojego męza robią bardzo czysto,i szybciutko-zaczeli chyba 2 mce tmu i kłada juz deskowanie na dachu-fakt domek ciut mniejszy od naszego :lol: -pozdrowienia dla rodzinki

dziękuję za podpowiedzi.

hm, te moje powiedzonka, w definicji regaliku miałam na myśli całą kuchnię (regał kuchenny). widziałam mnóstwo kuchni na zdjęciach, ale ta zdecydowanie mówi, że jest dobrze zrobiona-jakość na wysokim poziomie. z jakiego materiału jest wykonana (mdf, drzewo,...)? no i jeszcze jedno - z której częsci blatu najczęściej korzystasz przy pracach przygotowawczo-gotujących?

ps.a kolorek podejrzę sobie gdzieś w realu

• 4 weeks później...
Hej Mirasiu! Super kuchenka :lol: Wykusz wygląda na jakiś dużo większy niż mój :o . Mnie się wydawało, że zmieszczę tam tylko zlewozmywak. Fajnie sobie już pomieszkujesz :lol: . Ślicznie i coraz śliczniej. A ja wciąż w stresach i otyłości :cry: Rezygnacja z grilla na tarasie zaoszczędziłaby mi trochę "nerw". A ostatnio sen z oczu mi spędza pytanie : jak dobrze docieplic drewniane daszki nad wykuszami??? :o Uściski i pozdrowionka :p

• 2 weeks później...

hej kobitki -jak kasy brak to i cisza :lol: a tak na serio jutro kończa kostke kłasc i jak tylko doprowdze wszystko do ładu to pokażę co nieco

mało zagladam bo całe 2 tygodnie jak robili to ja praktycznie przy nich warowałam a i korzystam z pogody i zasuwam na ogrodzie a efektów nie widać

nie wiem czy bedę pierwsza ale mamy taras z kostki zrobiony wiec na pewno jesteście ciekawi :lol: a i

Kasiu gratuluję pozwolenia :lol:

Mariola-nie martw sie kiloskami jak odetchniesz po budowie to i same zlecą a ten grill to faktycznie niestety problem ale na pewno wkrótce zapomnisz i bedziesz sie delektowac jego urokiem

• 1 month później...

Witam serdecznie!

Już od dłuższego czasu czytam Wasze forum, dzisiaj zdecydowałam się do niego dołączyć. Mojego męża i mnie również zauroczyło Zacisze II i od sierpnia 2008 jesteśmy w trakcie jego budowy. Obecnie konćzymy instalacje: grzewczą i sanitarną. Przed nami wylewki, potem ocieplenie poddasza i prace wykończeniowe. Jak zrobię najnowsze zdjęcia, to wkleję je na forum.

Pozdrawiam wszystkich

Libra 1210

• 1 month później...
Mirasiu, pokaż kostkę :wink: . Ja wkrótce też zaczynam kłaść. Najpierw fundamenty pod dwie strony muru (płotu), a wkrótce potem kostka. Zbliżam się do finału i przeprowadzki. Kredyt i oszczędności już się wyczerpały, więc reszta pójdzie sobie w bardzo wolnym tempie. Waga wciąż rośnie, razem ze stresem. Liczę na szybką przeprowadzkę, spadek emocji i wagi. Jak dużą masz działeczkę? Co planujesz w ogrodzie? Na jakie kolory lub kolor kostki się zdecydowałaś? Twoje z Pepe rozmowy byly dla mnie pierwszą szkołą budowy, dodawały otuchy i wiary, że dam jakoś radę :roll: . Podziel się jeszcze trochę radościami z kolejnych etapów i doświadczeniami :wink:

• 3 months później...