dzióbek 06.11.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Bardzo ładna brama. Jaki to kolor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.11.2006 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Bardzo ładna brama. Jaki to kolor?? wypadło mi z głowy musialam dopasowac do orzecha (okna) ale normstahl ma innę nazewnictwo-w każdym razie jest drewnopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaciszanka 07.11.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 wreszcie skompletowałam zdjęcia naszego Zacisza do galerii, zainteresowanych zapraszam pod adres:http://foto.onet.pl/CicBOwQvAj9ebF9sCTsEPAY7Bi4JO1d+BmUNLQE=Jasiula: z wielką chęcią wybiorę się na Twoją budowę i zapraszam Ciebie i Brzozę do nas. Budujemy w Kątach Węgierskich( po drodze na Nieporęt). Jeśli idzie o ekipę to murarze spisali się całkiem nieżle, tylko budując szkielet dachu "zapomnieli " o stryszku. Co do dekarzy-uczucia mieszane, jeszcze coś tam kończą i poprawiają, bo po pierwszym śniegu troszkę na podaszu kapało. Pozdrawiam Zaciszaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.11.2006 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 drogaZaciszanko,Brzoza 77-zapraszam na wymiane doswiadczeń o zaciszu do watku,,PROJEKTY,,-ZACISZE II tam sa wszyscy zaciszanie a tu raczej moja galeria-nie gniewajcie sie kobitki i spotykamy sie w ,,projektach,,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza77 07.11.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 drogaZaciszanko,Brzoza 77-zapraszam na wymiane doswiadczeń o zaciszu do watku,,PROJEKTY,,-ZACISZE II tam sa wszyscy zaciszanie a tu raczej moja galeria-nie gniewajcie sie kobitki i spotykamy sie w ,,projektach,,pa Droga Mirasko, sorry, za to male zamieszanie ale Zaciszanki nie bylo na "projektach" a chcialam z nia zlapac jakis kontakt Bedziemy kontynuowac na "projektach". Mam do Ciebie prosbe - wyslij mi prosze na prywatny, ile kosztowal Cie dach. Ja wymarzylam sobie rowniez brazowy a ten twoj jest sliczny. Wchodzilam na strone Robena: to jest brazowy czy brazowo-czarny? Kominy rowniez kupowalas w tej firmie? Jezeli dobrze pamietam zrobilas je troche wyzsze niz w projekcie - dlaczego? Nurtuje mnie rowniez sprawa rezygnacji z daszku przy oknie w jadalnii - wyslesz zdjecia? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.11.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 A kiedy zdjęcia okienek - bo jestem strasznie ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.11.2006 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 okienka maja ubranka na sobie i musze sciągnąć je przed montażem rolet w przyszły czwartek a teraz przyszła jednak kolej na ocieplenie-co mielismy zrobić po styczniu -moze by wtedy styropian staniał-ale musimy jednak jakoś zabezpiczyć poddasze przy okazji-mieliśmy zrobić w tym celu podbitką i kawałek ocieplenia pod nia ale jak policzylismy że mamy na nia wydac ok 6 tyś to wolimy dołozyć i zrobić ocieplenie ale bez tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.11.2006 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 http://img452.imageshack.us/img452/929/dsc01205xe1.jpg a jednak się skusiłam to jest tył domku,a przód będzie ciut później bo tam zawsze coś sie dzieje jak chce zrobic fotką -albo auto stoi albo kończa daszek nad wykuszem,albo juz za ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.11.2006 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 http://img56.imageshack.us/img56/7357/dsc01169rz9.jpg i jeszcze jedno,bo to podoba nam sie najbardziej-po prawej sa jeszcze drzwi balkonowe podwójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.11.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Okna śliczne też myślimy o takim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 09.11.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Okna śliczne też myślimy o takim kolorze dzieki a przed załozeniem rolet w przyszły czwartek muszę sciagnąć folie-próbowałam dzisiaj i nie jest to takie proste na poczatku-a tu tyle okien jutro jade popracowac troszke na budowie ,malowac deski czołowe bo zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza77 11.11.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 http://img56.imageshack.us/img56/7357/dsc01169rz9.jpg i jeszcze jedno,bo to podoba nam sie najbardziej-po prawej sa jeszcze drzwi balkonowe podwójne Czesc Miraska, piekne te okna - czy ten wykusz w jadalni to jest dokladnie taki wymiar jak w projekcie? Na jaka firme okienna sie zdecydowalas? Umieram z ciekawosci jak wygladaja u Ciebie okna balkonowe. Jak bedziesz miala chwilke to zrob zdjecie. SUPER TO WSZYSTKO WYGLADA. Pozdrawiam i mocno kubicuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.11.2006 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 http://img195.imageshack.us/img195/5262/dsc01204uk6.jpg Brzoza77 dzieki wielkie,jak zdejme folie to pokaze z zewnatrz,w jadalni jest wszystko wedlug planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.11.2006 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 http://img175.imageshack.us/img175/8408/dsc01226dv0.jpg niestety prace przy ociepleniu stanęły dopóki w czwartek nie zamontują rolet co by przy oknach wykańczać,dalej nie mamy dzrwi wejsciowych -może w piatek-ale to moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza77 14.11.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 http://img195.imageshack.us/img195/5262/dsc01204uk6.jpg Brzoza77 dzieki wielkie,jak zdejme folie to pokaze z zewnatrz,w jadalni jest wszystko wedlug planu Juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze ten piekny kolorek!!!! No a to zdjecie z zewnatrz, to juz w ogole zwala z nog - piekny masz ten domek A ja bede musiala czekac do wiosny na pierwsze wbicie lopaty w ziemie Zima bede przegladac Twoja galerie na poprawe humoru Mozesz napisac, jak w koncu rozwiazalas sprawe tych rolet na wykuszach - czy musialas cos zmieniac na etapie osadzania okien? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.11.2006 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Brzoza77-dzieki,i nie martw sie nawet sie nie obejrzysz a bedzie wiosna,potem lato a jesienia napewno bedziesz miała wiecej zrobione niz my o tej porze prze cała zime mozesz sie przygotowac zbierć oferty ,kupowac materiały. jesli chodzi o rolety to tylko obniżalismy okno w kuchni bo było zbyt mało miejsca nad oknem do umieszczenia skrzynki na roletę-zobaczymy w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 15.11.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 a ja zapytam jakie w końcu wstawiliście okno nad zlewozmywakiem?? jakiego dokonałaś wyboru, blat jednoczesnie parapetem, czy osobno?? jak mozesz to pokaż nam te okienka z perspektywy całego domku z wielką ochotą popatrzę na ten piękny projekt pozdrawiam motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.11.2006 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Motyczko-od wstawienia okien minął prawie tydzień a ja ciągle zapominam sprawdzić tą wysokośc od podłogi do okna (przed montarzem trzeba było jednak rozebrać jedną warstwę cegieł pod oknem) a to okno widać na zdjęciu gdzie pokazałam ocieplony domek-to to wykusze z daszkiem-może dzisiaj nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 15.11.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 nie zauważyłam tego zdjęcia ale idziecie z kopyta, normalnie pozazdrościć....extra wygląda dom.... jezeli też nie doczytałam, to przepraszam, ale na jaką elewację się zdecydowaliscie??...kolor - formę, strukturę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.11.2006 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Motyczko dziekuję - myśleliśmy ,ze zdazymy z tynkami ale mielismy ponad 1 mc obsuwy z zakończeniem stanu surowego i teraz boimy sie mrozów i duzej wilgoci więc z tynkiem wstrzymujemy się do wiosny-pójdziemy z kolorem tynku w kierunku delikatnej żółci ale dokładnie nie wybraliśmy i ja myślę o strukturze chyba kornika - niestety teraz prace zwolnia tempa bo elektryka may dopiero na stycznia a i dopiero teraz szukamy wykonawcy do instalacji wodno kan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts