Miraśka 27.06.2007 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Malinka-76-życzę pomyślnego budowania,które najlepiej żeby było przyjemnościa a nie udręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka_76 27.06.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Dzięki i mam nadzieję, że tak będzie. Im więcej czytam na forum i im więcej oglądam gotowych domów i pięknie wykończonych jestem przekonana, że najpiekniejszym etapem naszej budowy będzie "dopieszczanie" wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 15.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Czekam z niecierpliwoscia na nowe zdjęcia-może przy okazji pokazałabys swoja działeczkę? Budujesz piękny dom-powiedz czy planujesz sama zagospodarowac teren wokół,czy juz masz może jakis zamysł? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka_ 17.08.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witaj Miraśka, pisałam do Ciebie na priv, ale nie mam pojęcia czy doszło, bo siedzi cały czas do wysłania. Dlatego pozwalam sobie na prywatę w Twojej Galerii, cały czas mam nadzieję, że jeszcze tu zaglądasz zaczęłam po wielu trudach:( budowę ZACISZA. Jesteśmy na chwilę obecną przed wylaniem stropu, ciągnie się to wszystko jak flaki z olejem czyli stan podobny do Twojego z przed roku (cały Twój dziennik/galerię znam prawie na pamięć Bardzo brakuje mi Twoich zdjęć z dalszych etapów realizacji, dotychczasowe były dla mnie jak światełko w tunelu:) Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 29.08.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Miraśka jestem pod wrażeniem, jak szybko i sprawnie idzie Ci wykańczanie tego olbrzymiego domku. Dom jest piękny i przestronny, dużo przestrzeni. Gratuluję wytrwałości ciekawe na jakim etapie jesteś teraz. Pewnie już kończysz i nie masz czasu na forum. Ale jesteśmy ciekawi co tam wymyślasz, więc zajrzyj tu do nas . Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka_ 30.08.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 witam wszystkich, którzy kibicują Miraśce!!! Ja wiem dlaczego nie widać Miraśki, wiem, bo byłam i widziałam!!!! Dom jest fantastyczny, Miraśka w nim mieszka i wykańcza, nie ma jeszcze dostępu do netu dlatego ta cisza..... Jeszcze chwila i pewnie coś zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 30.08.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 OOO TO SUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!! Jolka jeżeli masz osobisty kontakt z Miraśką to proszę pozdrów ją ode mnie i życz WYTRWAŁOSCI, no i powiedz jej że czekamy ..........z ciekawości umieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 02.09.2007 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 hej wszystkim pozdrawiam kobitki i dziekuje za pozdrowionka z przyczyn od nas niezaleznych-tylko dzieki wandalom ,którzy zdewastowali nam nieco ogrodzenie,od miesiaca śpimy na budowie i powoli wykańczamy poddasze,przy pomoccy ,,fachowca,, no i ja jestem na pełnym etacie od 7 do 17 drugi fachowiec trafił do szpitala -niestety tak naprawde dlatego robota posuwa sie powolutku a to skromne poczatki wykańczania pralnio-suszarni http://img512.imageshack.us/img512/8228/dsc01822qd1.jpg a tu pomalowana własnymi raczkami-dużo rzeczy już robiłam ale nie malowałam ,długo to szło ale efekt koncowy jest zadowalajacy http://img521.imageshack.us/img521/4818/dsc01842fo9.jpg taki parapet wzięłam na próbe do pokoju sportowo-komputerowego,i nie żałuję bo nawet fajnie wyglada-jest to konglomerat brecia aurora jakby co http://img512.imageshack.us/img512/8376/dsc01830wz5.jpg a to już wspomniany pokój ,nie dziwcie sie ze panele ale to umiem robic osobiscie a gładzi nie umiem i nie chce umiec http://img512.imageshack.us/img512/1710/dsc01839kb3.jpg no i kolorki-oliwka w zamiarze miała by jaśniejsza http://img204.imageshack.us/img204/3290/dsc01865zu7.jpg a komin i lewa sciana wyznaczaja kącik komputerowy z jakims mebelkiem na papierzyska i moje gazetki budowlano-remontowe zamiast tynku ozdobnego który miał ksztowac ok 300zł wybrałam farbe strukturalną ,,piasek pustyni,,i do tego pigment i mam chropowate ścianki za 50 zł bez pomocy fachowca haha http://img204.imageshack.us/img204/8999/dsc01866by9.jpg no i jeszcze pokoik córci w karton-gipsach narazie http://img70.imageshack.us/img70/889/dsc01863qz8.jpg od jutra dalej sie bawimy w wykanczanie poddasza no i ...portfela-o rany ile te pierdoły kosztują nowe fotki nie za szybko -ale jak tylko cos ciekawszego bede miała to pokaże,....może ps.Motyczko córcia śliczna i rośnie jak na drożdżach pozdrawiam i zyczę wszystkim powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 02.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 hej wszystkim pozdrawiam kobitki i dziekuje za pozdrowionka http://img521.imageshack.us/img521/4818/dsc01842fo9.jpg ps.Motyczko córcia śliczna i rośnie jak na drożdżach ello ello Miraśko, jak miło Ciebie tutaj w końcu zobaczyć ...zabrzmiało to tak jakbym ja była tutaj stałym bywalcem...hahahah przykro mi ze dopadli Was wandale , trzymam kaciuki, zeby już więcej to sie nie powtórzyło.. !! najwazniejsze, ze idziecie do przodu, nie chwaliłaś sie ze posiadasz takie umiejętnosci ....gratuluje od razu zapytam o ten kolorek na scianie i rodzaj farby ...bardzo mi odpowiada dziękuję w imieniu naszego kochanego Marcelka-precelka , smacznie śpi to mamusia ma teraz czas dla siebie czekam na dalsze relacje z prac pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.09.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 a co tam masz na suficie?? Dojrzałam śiczna lampę, można prosić o zbliżenie? Ale śliczny ten pokoik, moje kolorki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.09.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Miraśko-śliczny, kolorowy pokik stworzyłas a jak włozyłas w to jeszcze swą praće to już wogole wart jest pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.09.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Brawo! Brawo Mirasiu!Wnętrza pięknieją w oczach!Bardzo odważnie z tymi panelami na scianach i pieknie.Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.09.2007 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 [/b]Anjamen-też tak myśle że odważnie poleciałam z tymi panelami-w żadnym normalnym pokoju bym ich nie dała dziekuje Aka z ina-dzieki wielkie i na pewno jeszcze niejedna rzecz bede musiałą zrobic sama ale na szczeście ja to lubie robic Motyczko-ten kolorek to duluxa gotowa farba z serii kolory świata -,,cafe latte,,bardzo wydajna i gesta jak budyń-na próbniku jest ciutke jaśniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 cafe latte. Mniam! Brzmi i wygląda PYSZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 07.09.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 właśnie...zapamiętam jak mąz bedzie przemalowywał klatkę schodową z antresolą...bo nam wyszła za jasna.... az chce się kawki napić od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.09.2007 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 hej,hej-pomalutku kończy sie pralnia,jeszcze cokoły i fugowanie oraz gnazdka i uff ,,małymi kroczkami do przodu http://img104.imageshack.us/img104/1941/dsc01875dk4.jpg już bym dzisiaj skonczyła ale musze podjechac po cokoły do drugiej castoramy,pa lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka_ 20.09.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witaj Mirko, i TY to wszystko sama???? No no, nie ma co, jestem pod wrażeniem! Bardzo bym już chciała być na tym etapie i nie chodzi mi broń Boże o załatwianie ekip i ich marudzenie (czy można tego jakoś uniknąć ?) tylko o świadomość tworzenia czegoś absolutnie mojego i tylko dla siebie. Do tej pory wszystko powstawało wg ...czyjegoś planu i choć projekt jest fajny (przecież sami go wybraliśmy ha ha ), to tak naprawdę dzieje się troszkę poza mną. Wydaje mi się, że wynika to z tego, iż buduję jedną firmą, która jest odpowiedzialna również za zakup i dostawę materiału. Moje zaangażowanie jest więc minimalne... Zmieni się to wszystko przy wykończeniówce, wtedy mam nadzieję poczuję się inwestorem przez duże I Wracając do Twojej pralnio-suszarni - nam było szkoda tego fajnego stryszku na "sznurki z praniem" (Twoje pranie będzie mieć najbardziej wypasione pomieszczenie na forum ), ja moje będę wieszać na dole w pomieszczeniu gospodarczym,powinno być ono wystarczające. A wiosną i latem będę je wieszać pod przedłużonym daszkiem przy wyjściu z pom. gosp. Gdybym ją miała na piętrze, z pewnością nie chciałoby mi się z nim (tym praniem znaczy się) latać na dół .Trzymaj się ciepło, czekam na kolejne Twoje osiągnięcia. Dlaczego Pepe nic nie pokazuje ? szkoda oj szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 22.09.2007 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 hej hej Jolu-haha robie bo chce-musze-lubię i z oszczędności niestety no i mam czas.-to znaczy miałam a teraz to i mi szkoda tego pomieszczenia na pralnio-suszarnie-prasowalnie ,u was faktycznie macie teraz super rozwiazanie -tak sobie pomyslałam ,że na ścisłosc w naszj kotłowni zmiesciła by sie pralka i powiesic tez było by gdzie -jak zrobi sie ciasniej w przyszłosci to w gre wchodzi opcja ze na górze w miejscu pralni może powstac kuchnia a wtedy pranko w kotłowni-dzieki za podpowiedz . a przy wykończenówce jest fajnie i nawet pasuje mi taki układ jaki jest,powoli na miejscu i jest czas do namysłu i pewnych zmian pomysłow,które nie zdazyły sie zrealizowac a już sie znudziły ja bardzo żałuję że pepe nie pokazuje jak tam odwalił nasze zacisze coś zawsze można by podpatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebag73 22.10.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 czescWitam wszystkich mieszkajacych i budujacych zacisze.Mam pytanie do Was czy zastanawialiscie sie moze jaka jest korzysc z tych drzwi na ogrod z kotlowni, a jaka bylaby gdyby je zamurowac. Ostatnio mnie to nurtuje i musze podjac decyzje.Dla mnie zysk z tych drzwi to:- dostep do kotlowni i garazu od ogrodu - priorytet umiarkowany- w kotlowni jakis kranik do szybkiego umycia rak- nie trzeba chodzic dookola domu jak cos potrzebuje z garazu A minusy:- dodatkowe drzwi i to solidne- kolejne drzwi ktore trzeba wziac pod uwage myslac o bezpieczenstwie- pytania w stylu 100km od domu zamknales/zamknelas ? jak mozecie jakos doradzic to welcome pozdrawiam Seb@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.10.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Miraśka, gdzie to się podziewasz ostatnio??Zaczynam się martwić, odezwij się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts