nitubaga 15.04.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Schody naprawdę w dobrym guście - zwłaszcza kolor mi podchodzi. Mam jedno pytanie, czy podstopnicę masz czymś wyłożoną czy tylko pomalowaną? Pytam bo u mnie będzie kiedyś tam podobnie i tylko nie wiem jak to się sprawdza na co dzień. Ja myślałam to obłożyć płytkami gresowymi takimi jak mam w salonie na podłodze. A co masz Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.04.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 schody boskie Miraśka . I śliczny kremik w holu. Ja o podobnym wykończeniu myślałam (drewniane trepy i balustrada drewno+metal) i tylko utwierdziłam się że tak jest ok. jaki jest to kolor???? dzieki kolor to brąz tylko nie wiem jaka bejca :lol:tzn jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.04.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Schody naprawdę w dobrym guście - zwłaszcza kolor mi podchodzi. Mam jedno pytanie, czy podstopnicę masz czymś wyłożoną czy tylko pomalowaną? Pytam bo u mnie będzie kiedyś tam podobnie i tylko nie wiem jak to się sprawdza na co dzień. Ja myślałam to obłożyć płytkami gresowymi takimi jak mam w salonie na podłodze. A co masz Ty? podstopnice są ze sklejki takiej grubszej pomalowane na biało i polakierowane a na podłodze w hollu kafle beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.04.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Miraśka schody są super Kto Ci robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.04.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Miraśka schody są super Kto Ci robił? dzieki Dzióbek -robili panowie z listy naszej(bracia K )-jestem chyba 4 z grupy co u nich zamawiała schody i jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.04.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Miraśka schody są super Kto Ci robił? dzieki Dzióbek -robili panowie z listy naszej(bracia K )-jestem chyba 4 z grupy co u nich zamawiała schody i jesteśmy zadowoleni u mnie też byli, raczej na 99% ich weżmiemy (chyba że kaska się skończy ), ale cena dobra i profesjonalne podejście. Narazie będą robić u mojego sąsiada. U mnie będą podobne na dole mam prosto zakończone ale ma mi zaokrąglić jak u Ciebie i przy okazji zrobia mi 2 schodki z podestem do pokoju nad garażem. Tyle że u mnie dopiero w pażdzierniku Fajnie że wszyscy ich chwalą, może choć jeden wykonawca wykona u mnie jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.04.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Dzióbek-zyczę aby schodki wyszły super-a tak swoja droga to powinni panowie jakies gratisy nam robic zwłaszcza za pokazywanie ich schodów szerszemu gronu (to moze pokazywali moje schodki na zdjeciach?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 20.04.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 A przyjadą do Mińska? Bo mi baaaaaaaaaaaaaardzo się podobają te schodki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 20.04.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Miraśko przyłączam się do GRATULACJI nad schodami wyszły suuper!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 20.04.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Miraśko przyłączam się do GRATULACJI nad schodami wyszły suuper!!!!!! Motyczko-dziekuje bardzo-jak we wcześniejszym poscie pisałam marzyły mi sie schody jak twoje ale wyszło inaczej-ale kiedys tam na pewno beda takie jak u ciebie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 21.04.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 hej Miraśka, masz już może wizję kuchni????? ja teraz jak coś tam sobie kombinuję stwierdzam, że ten wykusz jest mi niepotrzebny - dużo z nim problemów a niewiele daje poza zewnętrzną wizualizacją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agateczka1987 03.05.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Witam.Przepiękny dom, a zwłaszcza schody.Zakochałam się w nich.Też marzę o takich, ale my jestesmy dopiero na etapie stanu surowego.A można wiedzieć ile mniej więcej kosztowały?Są naprawdę śliczne, zresztą jak cały dom.Pozdrawiam i na pewno będę "podglądać" Twój dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.06.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Miraśka zaglądasz tu czasem? Może coś nowego pojawiło się w Twoim domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 no, to już w sumie dwa miesiące będzie jak cisza nastała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 02.07.2008 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 ojej faktycznie,jak ten czas szybko leci u nas bedzie robiona deszczówka i w końcu można bedzie rozplantowac wielka góre ziemi i konkretniej zabrac sie za ogród-narazie dłubię cos tam przy sosnach i jednym kawałku gdzie mam tymczasowo posadzone sporo roslinek,mysle ,ze na jesień bedą na swoim miejscu-chociaz niektóre boje sie ruszac ,gdyż super sie zaklimatyzowały ,najgorzej boje sie o róze a to nasz mini lasek,na który mamy widok z jadalni i kuchni i tyćke z salonu-tak jakos wyszło ze jest on troszke wyzej wiec wyszła taka płaska skarpa,wiec powstało mijsce na mały skalniak na bokach-tylko kiedy to wszystko urosnie?mamy zamiar w przyszłosci połaczyc lasek z tarasem i ten mały kawałek wyłozyc kostka jak na tarasie-wystarczy nam jeszcze 1900 metrów trawska http://img77.imageshack.us/img77/7809/dsc02358xk4.jpg http://img399.imageshack.us/img399/4256/dsc02357gy3.jpg http://img398.imageshack.us/img398/3798/dsc02352rl1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ładniutko a co to masz za drzewko?? Wierzbę? mogłabyś trochę większe te zdjęcia wrzucić, bo ja to tak słabo widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 03.07.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 dzieki-to drzewko na pierwszym zdjeciu w oddali to wierzba-dobry masz wzrok a to z zielonym patykiem to modrzew-super wyglada jak po zimie wypuszcza nowe igiełki i własnie o niego tez sie martwie ,ze jak przesadze to odwinie mi numer i klapnie acha Dario-podziwiam od dawna twój zapał do urzadzania ogródka zazdroszczę-[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 03.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 spec od murów, spec od wykończeniówki, a teraz jeszcze ogrodnik...kobitka to Ty jesteś z "pazurkiem". Teraz już wiem co kombinowałaś przez ten cały czas kiedy Cię tu nie było. ileż roślinek sie rozpleniło w Twoim ogrodzie. oj jak ja Ci zazdroszcze, a w szczegolnosci tych sosenek. ps: jak masz dobra raczke do roślinek to nie klapnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 11.07.2008 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 wpadły nam w oko-oczy takie halogenki do wykusza w jadalni-mam nadzieje ,ze bed pasowały-przy dobrych wiatrach moze męzus je dzisiaj zamontuje http://img225.imageshack.us/img225/2932/dsc02397sw5.jpg http://img134.imageshack.us/img134/1576/dsc02398kn4.jpg niechąco kupiłam firnki do sypialni,tylko nie wiem w sumie jak lepiej je zostawic? czy wersja 1czy 2,3 czy całkiem zdjac krótka firanke? http://img229.imageshack.us/img229/4913/dsc02399dx3.jpg http://img91.imageshack.us/img91/2217/dsc02390uo4.jpg http://img140.imageshack.us/img140/6467/dsc02389ju4.jpg acha-jescze zyrandol w sypialni http://img55.imageshack.us/img55/6473/dsc02391ly9.jpg i co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 wersja druga jak dla mnie odpada, leży mi trzecia ta zasłonka rozpuszczona wygląda... no właśnie jak zasłona.. może być bez firanki, ale rozchyl zasłonkę, niech coś będzie widać z polka halogenki super, ale jakie ja tam dojrzałam tycie kaktuski z tyłu ... lampa stylowa, z wersalem mi się skojarzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts