Miraśka 11.07.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 zyrandol wbrew pozorom jest bardzo delikatniutki nie moge odchylic rolet ,gdyz zdjecie kiepskie przez słońce wychodzi te kaktusiki to świeczki drabinka czeka w pogotowiu,poczekam co rodzinka powie jeszcze na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 te kaktusiki to świeczki??? toś mnie zagięła kobieto teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 11.07.2008 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 te kaktusiki to świeczki??? toś mnie zagięła kobieto teraz gdyby nie knociki to praktycznie kazdy na poc zatku sie nabiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 ja też kcem takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 12.07.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 drabina piękna, taka srebrna, pasuje do żyrandolka, zostaw ją, a nuż się przyda w sypialni (tak żartem). ale żyrandolki to ja takie lubię - im bardziej rustical tym bardziej bliski memu sercu. firaneczki dopasujesz do swojego oczka, ale skoro spytałaś... lepiej byłoby widać efekt gdybyś cyknęła zdjęcie tak jak tym rozpuszczonym firankom - od podłogi po sufit. mi odpowiada też wariant C ale może mniej ściągnięty na boki i wtedy mógłby być bez białej firaneczki. halogenki wesolutkie - sufitek w wykuszu masz otynkowany czy drewniany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.07.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 dobry pomysł z ta drabiną a juz chciałam lecieć do castoramy po rurę dzieki Agusiek ,rano zobacze jak bedzie za twoja rada wygladała firanka a jesli chodzi o wykusze to jest zabudowane k-g i pomalowane pokaze jeszcze mały kawalatek salonu - reszta nie warta uwagi- acha jesli uda mi sie wypatrzyc jakis ładny obraz to zawisnie na miejscu starego zegara ,który wypełnia ciut puste miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 13.07.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 ścianki to Ty masz niesamowicie piękne - rzeczywiście wyglądają na gładziutkie i ta biel jest taka śnieżnobiała (masło maślane troszkę wyszło), ale jest cudownie. Która to ściana w salonie i co to za płyteczki?czyżby znowu Zosia Samosia działała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 13.07.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 to prawda-z gładzi jestesmy naprawde zadowoleni-no poza klatka schodowa na góre-tam robił tzw ,,młody,,i nie do końca mu to wyszło a płytki to nie pamietam-moze słynna mexicana ,no i nie kładłam sama gdyz boje sie nowości jeszcze przyozdobiłam scianke w hollu ale narazie przysłaniaja ja kafelki poskładowane do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 14.07.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 niech zgadnę, to ścianka między salonem a hollem? Twój domek jest niepowtarzalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.07.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ta ,na której mam kwiaty to własnie miedzy salonem a hollem-i fajnie,ze nalepki jednak ,super sie je odkleja i mozna przesunac w inne miejsce,wiec jak beda drzwi rozsuwane to bede je musiała troszke w prawo przenieść-narazie są centralnie na srodku a skrzydło bedzie miało chyba jedno 70 cm-a beda tylko zamykane w wyjatkowych sytuacjach wiec bedą za blisko kwiatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 17.07.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 czyli mexicana jest na długiej ścianie, a gdzie masz kącik telewizyjny? mój będzie na ścianie dzielącej salon i holl. i jak, mężuś zrealizował taska i halogenki już wiszą? ciekawe jak prezentują się już w docelowym miejscu - zdecydowanie pasują Ci do orzechowych okienek.Miraśka, znalazłam przypadkowo wnętrze z forum gdzie jest kolekcja Sugar i dobrze widać jak to się prezentuje http://forum.muratordom.pl/komfortowy-dla-rodzinki,t123821-60.htm?sid=64e9f47df328c8856e21e73031089627 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola11 29.07.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Och Mirasiu, Ty już elewację, a ja w tym czasie wykopy Dzięki za info na temat kominka i odkurzacza. Wypoczywaj, bo będziesz potrzebowała znowu sporo sił do dalszych prac wykończeniowych w domku. Pogoda dopisuje, więc korzystaj Och, Dziewczyny, tak mi fajnie z powodu tych paru świstków. Mam nadzieję, że już nic nie zakłóci naszych planów i prace ziemne ruszą jeszcze przed naszym wyjazdem na urlop. Mogłabym teraz nawet na działce go spędzic, ale planowany był dawno, bilety w kieszeni i złapanie oddechu też nam nie zaszkodzi przed kolejnym rokiem pełnym potrójnej, a czasem i poczwórnej pracy. No, bo zawodowo, w mieszkanku, na budowie no i jeszcze weselisko trzeba zorganizowac dziecięciu Chyba jednak lubię taki ruch, adrenalinka zwyżkuje, sił coraz więcej i tyle spraw mieści się w jednym dniu, że aż trudno uwierzyc. Inna sprawa, że internet, telefon, samochód, to cudowne wynalazki! Pozdrowienia! Trzymajcie kciuki za trafne wybory! Agusiek, a co tam u Ciebie? Jak posuwają się prace? I co słychac u panienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 03.08.2008 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Agusiek-okazuje sie ,ze ta płytka w salonie to nie mexikana tylko colorado i jest na scianie na wprost tarasu, a halogeniki wisza i kazdemu sie podobaja-wkleje zdjecie jak zrobie porzadek z resztkami farby przy framudze Mariola 11-wypoczynek sie przydał i było super,potem rodzinka wpadła na 4 dni do nas,w sobote rano odjechali a po południu zjawili sie niespodziewani goscie ale na krótko. deszczówka w połowie skonczona-pozostało wpiąć sie w droge ale tu tzreba czekac na pozwolenie na zajecie pasa drogowego ale super,ze szykuje sie weselisko-życze super zabawy i wiele wiele szczescia młodej parze acha niesamowite jak kazda drobnostka załatwiona pozytywnie cieszy-niech beda tylko takie sprawy na budowie super zakonczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 06.08.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 robi się u Ciebie przytulnie a to jeszcze nie koniec, bo detali jest całe mnóstwo. ja jak zwykle nie mogę się doczekać kuchni, jadalni i salonu. a i łazienki tez. no dobra - na wszystko mi ślinka cieknie . czy juniorek i juniorka zaadaptowały już swoje pokoje? u mnie adaptacja będzie bardzo rokoko - pomazane ściany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.08.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 juniorka i junior(jeszcze troszke i bedzie,, dorosły)-praktycznie juz wszystko maja-u syna do wymiany szafa-w jej miejsce zabudowa,a u córki jakis stolik i dodatkowa kanapa w miejsce starej. u nas na szarym koncu bedzie do zrobienia małzeńska łazienka a na przedostatnim własnie kuchnia teraz całe finanse i prace skupiany na obejsciu-deszczczówka,elewacja mam nadzieje we wrzesniu,ogrodzenie własnie robimy od strony sasiada prawie jestem zdecydowana na kafelki do kuchni i jadalni-naxos z opoczna(kuchnia braz i bez plus dekorki a w jadalni chyba taki rudawy z białym ale nie na 100% rokoko dajecie tylko u dzieci czy wszedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 a gdzie zdjęcia ogrodzenia?? chętnie zobaczymy jak Wam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 a co tam słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.09.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 ogrodzenie skończone ale tylko jedna strona od sasiada-został jeszcze frontowa strona-ale to w przyszłym roku raczej podłączenie do kanalizacji deszczowej zrobione-jakie te przeciski pod asfaltem drogie do konca tygodnia wchodza panowie do elewacji-a tu kolor nie wybraany a ja podziwiam dalej swoje rózyczki i cos powolutku grzebie w ogrodzie ale efektów nie widac http://img262.imageshack.us/my.php?image=dsc02623sn5.jpg cos nie moge wkleic fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.09.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Pomogehttp://img262.imageshack.us/img262/8053/dsc02623sn5.jpg Rozyczka sliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 no, różyczka cudo, ile ma kwiatów a zdjęcia ogrodzenia nie damy do obejrzenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts