AIA 22.04.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Jak to dobrze znajść coś przez przypadek,jezeli nie wiemy,że takową rzecz posiadamy.Dotyczy się to także pieniążka w kieszeni,albo na dnie torebki.Oj jak on potrafi poprawić humor No,ale du... szkoda,bo fajny ten zegar,mi tez by pasował bo ma chyba metalową oprawę.No cóż,szukam dalej na allegro itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateper 22.04.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Hej Miraśka, Ale super ! kuchnia prosta, lekka i funkcjonalna a do tego ile zgrabnych bajerków . Coraz piekniej w tym Waszym domku , Miraśka, a co jest pod sprytnie schowaną mikrofalą? Jakieś lustro? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 22.04.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 A$IA-no widzisz jak zdjecia kłamia-zegar jest plastikowy ale faktycznie na zywo tez wyglada ja metal Kateper-dzieki-pod mikrofala jest piekarnik a co u was-ciagle brakuje czasu aby do ciebie napisac a chciałam pytac czy macie fachowców juz,bo u nas na górce jest raczej fajna ekipa bo według mojego męza robią bardzo czysto,i szybciutko-zaczeli chyba 2 mce tmu i kłada juz deskowanie na dachu-fakt domek ciut mniejszy od naszego -pozdrowienia dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 22.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 dziękuję za podpowiedzi.hm, te moje powiedzonka, w definicji regaliku miałam na myśli całą kuchnię (regał kuchenny). widziałam mnóstwo kuchni na zdjęciach, ale ta zdecydowanie mówi, że jest dobrze zrobiona-jakość na wysokim poziomie. z jakiego materiału jest wykonana (mdf, drzewo,...)? no i jeszcze jedno - z której częsci blatu najczęściej korzystasz przy pracach przygotowawczo-gotujących?ps.a kolorek podejrzę sobie gdzieś w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 23.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No nie mów?!Plastik?! a wygląda jak żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.04.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 No nie mów?!Plastik?! a wygląda jak żywy dobra podróba,a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 kuchnia wyszła super, a te dmuchawce... że tez ja wcześniej o tym nie pomyślałam tylko u mnie to ich sporo wyjdzie i na każdej ścianie.. zwłaszcza na wysokości łapek dawidkowych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.04.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Kuchnia bardzo ladna, przytulna i ciepla ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola11 20.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Hej Mirasiu! Super kuchenka Wykusz wygląda na jakiś dużo większy niż mój . Mnie się wydawało, że zmieszczę tam tylko zlewozmywak. Fajnie sobie już pomieszkujesz . Ślicznie i coraz śliczniej. A ja wciąż w stresach i otyłości Rezygnacja z grilla na tarasie zaoszczędziłaby mi trochę "nerw". A ostatnio sen z oczu mi spędza pytanie : jak dobrze docieplic drewniane daszki nad wykuszami??? Uściski i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateper 30.05.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Halo, Miraśka Co u Ciebie słychać, pochwal się czymś nowym Zaglądam i zaglądam a tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 31.05.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 hej kobitki -jak kasy brak to i cisza a tak na serio jutro kończa kostke kłasc i jak tylko doprowdze wszystko do ładu to pokażę co nieco mało zagladam bo całe 2 tygodnie jak robili to ja praktycznie przy nich warowałam a i korzystam z pogody i zasuwam na ogrodzie a efektów nie widać nie wiem czy bedę pierwsza ale mamy taras z kostki zrobiony wiec na pewno jesteście ciekawi a i Kasiu gratuluję pozwolenia Mariola-nie martw sie kiloskami jak odetchniesz po budowie to i same zlecą a ten grill to faktycznie niestety problem ale na pewno wkrótce zapomnisz i bedziesz sie delektowac jego urokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Libra1210 26.07.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Witam serdecznie!Już od dłuższego czasu czytam Wasze forum, dzisiaj zdecydowałam się do niego dołączyć. Mojego męża i mnie również zauroczyło Zacisze II i od sierpnia 2008 jesteśmy w trakcie jego budowy. Obecnie konćzymy instalacje: grzewczą i sanitarną. Przed nami wylewki, potem ocieplenie poddasza i prace wykończeniowe. Jak zrobię najnowsze zdjęcia, to wkleję je na forum.Pozdrawiam wszystkichLibra 1210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateper 27.07.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Hej Miraśka Co tak cichutko? Proszę prześlij mi na priv gdzie kupowaliście okna i rolety. Przymierzamy się do wyboru, ale co niektórzy wykonawcy/rolety/ strasznie wydziwiaja na wykusze - każą powiększać. Wy chyba macie standard, tj wg projektu? Pzdr kateper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.07.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 hej-cichutko? posiałam troszke trawki na ogrodzie a w domku cisza -o oknach pisze na priv-pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola11 31.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Mirasiu, pokaż kostkę . Ja wkrótce też zaczynam kłaść. Najpierw fundamenty pod dwie strony muru (płotu), a wkrótce potem kostka. Zbliżam się do finału i przeprowadzki. Kredyt i oszczędności już się wyczerpały, więc reszta pójdzie sobie w bardzo wolnym tempie. Waga wciąż rośnie, razem ze stresem. Liczę na szybką przeprowadzkę, spadek emocji i wagi. Jak dużą masz działeczkę? Co planujesz w ogrodzie? Na jakie kolory lub kolor kostki się zdecydowałaś? Twoje z Pepe rozmowy byly dla mnie pierwszą szkołą budowy, dodawały otuchy i wiary, że dam jakoś radę . Podziel się jeszcze trochę radościami z kolejnych etapów i doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.12.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://i48.tinypic.com/v3ej4g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.12.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://zatoka-zen.com/wp-content/uploads/happy-new-year.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts