Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZACISZE II-Miraśki i reszty rodzinki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 516
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://img99.imageshack.us/img99/6872/DSC00786qg3.jpg

zdjęsie zrobione z kuchni-tymi przyszłymi drzwiami miało sie wchodzic do spizarki,która skróciłam i zrobilismy wejscie do kuchni z wiatrołapu- a nie jak miało byc w projekcie przez holl i jadalnie(spizarka jest za ta scianka na pierwzsym planie,a po lewej jest jadalnia

wszedzie pojawiły sie nadproza-te gotowe, a te które trzeba wylewac(nad jednym wykuszem i garażem)czekają na żwir,w między czasie panowie szaluja naokoło pod wieniec ale tez nie skończą bo nie ma takich desek ,które by potrzebowali-a niby od wczoraj jechały a okazało sie ,ze jednak nie ma :cry:

dzieki Brytaza odwiedzinki,staram sie trzymac dzielnie i nie jest źle,sprawdza sie metoda,żeby byc miłym,z humorem ale kiedy trzeba stanowczym i faktycznie chociaz na poczatku dac do zrozumienia ze ma sie jakies pojecie o budowaniu,wspomnieć o tym ze istnieje cos takiego jak forum -to działa :lol:

hej wieloryb :lol: -co do salonu ja mam taka myśl która pozwala mi wygłuszyc wyrzuty sumienia co do wielkosci :teraz mam pokój 21 metrowy a wnim narożnik ,stolik.stół +6 krzeseł ,komoda,witryna,waski regał,rtv,wiec jesli podziele to potem na pół to bedzie luz ,a po za tym w salonie raczej bedziemy tylko ogladac tv i pic kawke,wygrzewać sie pzry kominku ,zagladaj do naszego watku w ,,projekty,,i tam jest nas kilku :lol: