Miraśka 04.08.2006 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 http://img133.imageshack.us/img133/2392/dsc00870qt3.jpgniestety bardzo powoli trwa przygotowanie stropu do zalania,bardzo duzo jest zbrojenia dodatkowego oprócz saych pustaków stropowych-znowu musiałam wysłuchac jaki ten dom jest przezbrojony i takie tam ble ,ble ble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.08.2006 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 http://img133.imageshack.us/img133/2584/dsc00871cj5.jpg a to właśnie te luki na żebra rozdzielcze ,które musza byc zazbrojone i zalane razem ze stropem,mam nadzieje ,ze do końca przyszłego tygodnia uda sie zalac strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 10.08.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Aż mi sie ciepło na sercu robi jak widze budujący się domek,troszke podobny do naszego My juz na etapie adaptacji projektu słuchaliśmy o tych zbyt dużych zbrojeniach, widać MG Projekt ma taką manierę, czy co? W każdym razie my zrezygnowalismy z dachówki na rzecz blachodachówki samonosnej i automatycznie zmieniła się (no może nie całkiem automatycznie ) więźba i odeszły jakieś stalowe elementy. Pozdrawiam i trzymam kciuki za postepy MonikaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 10.08.2006 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 MonikaKa dzieki za odwiedzinki- ja troszkę się dzisiaj denerwuje bo jutro lanie stropu i schodów i oby wszystko było ok-bo długo trwało to zbrojenie i troszke nudnawo było na budowie.Teraz za główny cel to dopiecie na ostatni guzik wybór okien,drzwi i bramy garazowej oraz rolet zew,a w tym czasie reszta budowy no i jeszcze nie mamy zakupionych rynien i okien dachowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 11.08.2006 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 http://img104.imageshack.us/img104/6309/dsc00890zu8.jpg jeszcze skończa szalować schody i wkońcu dzisiaj bedzie zalewanie stropu i schodów-ale pogoda do kitu ,pada i pada mam nadzieję , ze do 14 przestanie bo wtedy zaczynają i nie chcę moknąć jak przy wytyczaniu domku jutro nich sobie pada to nie będę musiała podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 11.08.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Jaki kolor dachu planujesz? A okna drewniane czy PCV i w jakim kolorze? U Ciebie też pewnie trzeba robic na zamówienie, bo są nietypowe,ale za to b.ładne Do jakiego stanu macie zamiar zdążyc przed zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 11.08.2006 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 dachówka jest kupiona ceramiczna robena -brazowa,okna ,które sie dało zmienilismy na typówki, a okna jednak pcv, okleina orzech-tu chcielismy zaoszczedzic troszkę bo drogo nam wyjdzie brama garazowa-kol orzech przetłoczenia kasetonowe z automatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.08.2006 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 przed zimą chcemy zamknąć wszyskie otwory-czyli wstawić okna ,drzwi,bramę garazową- a potem nie wiemy czy elektryka i tynki wew. czy ocieplenie na zewnatrz ,żeby była mniejsza możliwośc kradzieży okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.08.2006 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 http://img76.imageshack.us/img76/189/dsc00906cr9.jpg nadeszła wielkopomna chwila-doczekaliśmy sie schodów-wylewaje przy okazji stropu-to było wczoraj a dzisiaj podreptałam schodkami na ,,górę,, [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.08.2006 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 http://img76.imageshack.us/img76/458/dsc00913ci1.jpga to reszta schodów ,po których mogłam juz dzisiaj dreptac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.08.2006 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 http://img76.imageshack.us/img76/134/dsc00915yc5.jpg teraz trzeba polewać i polewać -moze aniołki z góry pomoga teraz troche wytchnienia kolej ponoć na drewno na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.08.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Rosnie jak na drozdzach . Czytalam ze dachowka ma byc brazowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.08.2006 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Rosnie jak na drozdzach . Czytalam ze dachowka ma byc brazowa tak-brazowa,ceramiczna-w Dąbiu mają taka i mi sie podoba bo niekiedy ,zależy od słonca sprawia wrażenie prawie czarnej(a taką chciał mąż ale mi uległ i została brazowa ).teraz mała przerwa a umowa jest skończenie z dachem na koniec września-zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 14.08.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Miraśka, fajnie masz, moi jeszcze siedzą w wykopie. Szkoda, że pozostali zaciszanie ukrywają swoje domki. Ja wstawie zdjątka, jak tylko będzie co pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.08.2006 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 o!!!!!! Pepe* co za niespodzianka- no tak szkoda ,ze pozostali nie dosyć ,że bardzo mało piszą to jeszcze nic nie pokazuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik 17.08.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 liczny jest ten domek, gratuluję wyboru, żałuję, że nie znalazłam go wczeniej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 17.08.2006 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 liczny jest ten domek, gratuluję wyboru, żałuję, że nie znalazłam go wczeniej !!! dzięki, dzięki-no jakos tak przykleił sie do nas bo jak trzeba było -po nidopatrzeniu architekta-zmienić albo projekt albo ten przestawic o 180 stopni i wziąść lustrzane odbicie zrobic to i tak po wielogodzinnych poszukiwaniach padło spowrotem na tego-z minusów jest to ze widok na nasz lasek jest z jadalni i kuchni a nie jak chcielismy z salonu a reszta to same plusy w/w zamiany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 20.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Miraśka wklej jakieś jeszcze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.08.2006 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Miraśka wklej jakieś jeszcze fotki narazie nic ciekawego się nie dzieje na budowie więc nie ma co pokazać,dzisiaj kończą rozszalowanie i może zaczną coś murować-ale pogoda nieciekawa od rana pada z małymi przerwami na słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 21.08.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Miraśka wklej jakieś jeszcze fotki narazie nic ciekawego się nie dzieje na budowie więc nie ma co pokazać,dzisiaj kończą rozszalowanie i może zaczną coś murować-ale pogoda nieciekawa od rana pada z małymi przerwami na słoneczko Ale za to pielęgnację betonu miałaś od Pana Boga za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts