Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZACISZE II-Miraśki i reszty rodzinki

Recommended Posts

o!!!!!! Pepe* co za niespodzianka- no tak szkoda ,ze pozostali nie dosyć ,że bardzo mało piszą to jeszcze nic nie pokazuja :cry:

Ja bym pisała, pokazywała, chwaliła się, była dumna i czekałabym na opinie,ale wciąż czeka i czekam i czekam na to cholerne pozwolenie :cry:

We wrześniu ruszamy, wszystko obgadane z ekipą, dostawcami itd

Jak zacznę to bedę pisac i u Ciebie ok?

Teraz tylko podziwiam Wasze dokonania :D :o

Pozdrawiam

MonikaKA

• Odpowiedzi 516
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://img84.imageshack.us/img84/983/dsc00952oa4.jpg

no i wkońcu córcia doczekała sie chociaz zarysu swojego wymarzonego własnego pokoiku-zapytała tylko dlaczego ta ścianka taka chuda bo ona nie chce słyszeć jak za sciana braciszek puszcza głosno muzyke-obiecałam ze dodatkowo wygłuszymy ta sciankę :lol:

http://img106.imageshack.us/img106/9359/dsc00957dk0.jpg

ścianki działowe prawie skończone-ukradłam kawałek pokoiku synowi aby zrobić wneke na szafe lub zabudowe,zaczęli pracusie murowac juz klinkier na kominie.jutro dalej ścianki,nadproza nad drzwiami.Przyjechała dzisiaj tez więźba-w co juz przestałam wierzyc-a na dodatek wszystkie łaty a było tego sporo zwalałam własnorecznie,bo nie udało sie załatwić żadnego dźwigu na ostatnia chwilę a panowie reszte zwalali-namęczyli sie biedaki niemiłosiernie

http://img106.imageshack.us/img106/9359/dsc00957dk0.jpg

ścianki działowe prawie skończone-ukradłam kawałek pokoiku synowi aby zrobić wneke na szafe lub zabudowe,zaczęli pracusie murowac juz klinkier na kominie.jutro dalej ścianki,nadproza nad drzwiami.Przyjechała dzisiaj tez więźba-w co juz przestałam wierzyc-a na dodatek wszystkie łaty a było tego sporo zwalałam własnorecznie,bo nie udało sie załatwić żadnego dźwigu na ostatnia chwilę a panowie reszte zwalali-namęczyli sie biedaki niemiłosiernie

niesamowite u mnie zwalał inspektor :o z kierowca tira! bo moi "pracusie" pochowalo sie w budzie , ale miałam dźwig

witaj Kacha 72-no ręce to mnie bola jak diabli -jakbym była pewna że na 100 % będzie więźba to bym dzwig zorganizowała a tak nie było szans,kierownik sie dziwił bo przeważnie jest z hdsem-kierowcy dałam na flaszke a pracusiom bo dobrym duzym piwie postawiłam :cry:

ja wiedziałam ze bez hds bo dopytałam pana z Elgeronu no i on mi dźwig na moje wyraźne zyczenie załtwił tylko ciut drogi był pan i jak usłyszał ze nie ma kto pasów podczepiac to powiedział

...ok to ja sobie jade i tak od 5 rano pracuje ..... no i co było robic inspektor wklapeczkach z kierowca hej do przodu