sliwaprz 09.07.2006 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Mam pytanie, Wlasnie kupilem dzialke, gdzie wg urzednkiow w gminie moge sie starac o wydanie WZ i nie powinienem miec zadnych problemow z ich otrzymaniem. Mam tylko pytanie, jak dlugo musze czekac od momentu podpisania aktu notarialnego do momentu gdy bede mogl sie starac o wydanie WZ? Jest tutaj jakas regula? Podobno dokumenty musza isc najpierw gdzies do jakiejs geodezji, czy cos podobngo Czy ktos moze pomoc? Dzieki wielkie za wszelkie informacje P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 ...Mam tylko pytanie, jak dlugo musze czekac od momentu podpisania aktu notarialnego do momentu gdy bede mogl sie starac o wydanie WZ? Wcale nie musisz czekać, decyzję o warunkach zabudowy może otrzymać osoba nie będąca włascicielem nieruchomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 09.07.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Dokladnie tak, o WZ moze wystapic kazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts