kraktom 11.09.2007 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Piekne te zazdrostki!!! Cały czas jestem pod wrażeniem waszego domu, bardzo mnie urzekł. Swój pewnie wykończę w bardziej nowoczesnym stylu, ale nie powiem, kilka rzeczy chyba zapożyczę od was. Te zazdrostki wyglądają przepięknie! I bardzo podoba mi się wc. Hej, dziękujemy serdecznie Mnie też urzekły te zazdroski i inne wyroby firmy Polandia. Polecam serdecznie (oczywiście jesli ktoś lubi taki styl:) Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.09.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 zazdrostki śliczne i abażur również (z IKEA prawda?) teraz tylko trzymać kciuki za szczęśliwe rozwiązanie koncówka to pewnie już zleci pozdrawiam PS. Ma ta firma od zazdrostek stronę www? bo coś nie mogę znaleźć Witaj Ivonesca! jak zwykle dzięki za miłe słowa:) Masz rację - abażur z IKEA. Ta firma co robiła nam zazdrsoki ma swoją stronkę, ale jest w połowie nieaktywna! http://www.polandia.qui.pl Ponoć mają ją aktualizować. Co do samej firmy - siedzibe mają w Sosonowcu (podaje nr tel. 032 290 30 45), bardzo fachowa obsługa, szalenie miłe Panie i wogóle jestem zachwycona ich asortymentem (mają bardzo dobrze wydany katalog)- zamawiam kolejne zazdrski tyle że do kuchni Dzięki, że trzymasz kciuki za rozwiązanie. Mam nadzieję, że wszyscy wyjdziemy z tej imprezy cało Pozdrawiam, Magda rzeczywiście ze strony internetowej to niewiele się dowiem większość niestety nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.09.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Magda - myślę że nie do końca o taką zieloną kratę Ci chodzi - ale znalazłam to pokazuję http://www.studio-fine.pl/monika/kolex/ekose-zielony.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 17.09.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Magda - myślę że nie do końca o taką zieloną kratę Ci chodzi - ale znalazłam to pokazuję Hej, dzięki że chciało ci się szukać! Masz jednak rację - to nie do końca to czego szukam pozdrawiam Cię gorąco, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.09.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Magda - myślę że nie do końca o taką zieloną kratę Ci chodzi - ale znalazłam to pokazuję Hej, dzięki że chciało ci się szukać! Masz jednak rację - to nie do końca to czego szukam pozdrawiam Cię gorąco, Magda szukam pościeli też dla siebie - i taką wypatrzyłam - ale do Waszego domku pasowałaby pewnie inna - bardziej "babcina" krata jak coś lepszego znajdę to dam znać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 17.09.2007 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 szukam pościeli też dla siebie - i taką wypatrzyłam - ale do Waszego domku pasowałaby pewnie inna - bardziej "babcina" krata jak coś lepszego znajdę to dam znać pozdrawiam dokładnie! Babcina krata byłaby w sam raz! - kiedyś znalazłam taką ale nie pamiętam już tej stronki Podobają mi się nawet pościele z Andropolu - zerknij na ich stronę - może coś znajdziesz dla siebie bo dla mnie to trochę za nowoczesne. Do następnego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 szukam pościeli też dla siebie - i taką wypatrzyłam - ale do Waszego domku pasowałaby pewnie inna - bardziej "babcina" krata jak coś lepszego znajdę to dam znać pozdrawiam dokładnie! Babcina krata byłaby w sam raz! - kiedyś znalazłam taką ale nie pamiętam już tej stronki Podobają mi się nawet pościele z Andropolu - zerknij na ich stronę - może coś znajdziesz dla siebie bo dla mnie to trochę za nowoczesne. Do następnego, też mi się podobają z Andropolu powolutku sie do nich przymierzam w sklepie widziałam po 175 a przez internet ta sama kosztuje 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blady00 20.09.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 WitajcieKraktom mam pytanie odnośnie posadzek -jakie warstwy kładłeś ( interesuje mnie w szczególności czy dawałeś papę termozgrzewalną na chudziaka?)Czy pod wannę i kominek dawałeś styropian czy tylko samą wylewkę?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 20.09.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witajcie Kraktom mam pytanie odnośnie posadzek -jakie warstwy kładłeś ( interesuje mnie w szczególności czy dawałeś papę termozgrzewalną na chudziaka?) Czy pod wannę i kominek dawałeś styropian czy tylko samą wylewkę? pozdrawiam Witam Warstwy nad gruntem rodzimym Piach do fundamentów 100 cm, styropian 5 cm, folia gruba z rolki szerokiej na 12m bez zakładek na całości, wywinięta na ściany fundamentowe, siatka, chudziak, styropian z folią do podłogówki na wierzchu (na całej powierzchni domu) 5 cm na kleju do styropianu, posadzka z mixokreta z plastyfikatorem i fiber-mesh. Pod wanną, brodzikiem jest wypełnienie ze styropianu i pianki PU w wolnych przestrzeniach. Pod samym kominkiem nic, pod kamieniami styropian cienki chyba 2cm. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blady00 20.09.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 nic pod kominkiem oznacza ,że sama posadzka czy bez posadzki (bezpośrednio na chudziak kominek?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 20.09.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 nic pod kominkiem oznacza ,że sama posadzka czy bez posadzki (bezpośrednio na chudziak kominek?) No prawie bezpośrednio, stoi na dwóch bloczkach betonowych aby był na odpowiedniej wysokości (kominek ma swoje nogi). Ale izolacji na chudziaku dodatkowej pod kominkiem nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 28.09.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witam Was serdecznie,Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszego domku- wnętrza wydają sie byc ciepłe i przytulne. Chciałoby się tam wejśc i posiedzieć przy gorącej zielonej herbacie- hmmmm.Pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne inspiracje.Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 28.09.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witam, Jestem nowicjuszem na forum, ale jestem oczarowana Waszym pieknym domkiem - jest tak przytulny, cieply i rodzinny!A wyposazenie? Wszystko wspaniale dobrane i tak fajnie zgrane - gratuluje wyczucia i gustu.Nasz domek jest w zupelnie innym stylu, ale mamy tez punkt wspolny - chcemy (ja bardziej) odnowic babciny stol, z ktorym wiaze sie wiele milych wspomnien i ustawic go w naszej Lipowej Kuchni, nie wiem co z tego wyjdzie, ale Wasz Babciny kredens dal wiele inspiracji!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 29.09.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Witam Was serdecznie, Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszego domku- wnętrza wydają sie byc ciepłe i przytulne. Chciałoby się tam wejśc i posiedzieć przy gorącej zielonej herbacie- hmmmm. Pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne inspiracje. Dominika Dziękujemy serdecznie:) Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 29.09.2007 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Witam, Jestem nowicjuszem na forum, ale jestem oczarowana Waszym pieknym domkiem - jest tak przytulny, cieply i rodzinny! A wyposazenie? Wszystko wspaniale dobrane i tak fajnie zgrane - gratuluje wyczucia i gustu. Nasz domek jest w zupelnie innym stylu, ale mamy tez punkt wspolny - chcemy (ja bardziej) odnowic babciny stol, z ktorym wiaze sie wiele milych wspomnien i ustawic go w naszej Lipowej Kuchni, nie wiem co z tego wyjdzie, ale Wasz Babciny kredens dal wiele inspiracji! Pozdrawiam Fajnie, że kredensy i stare meble po babciach cieszą się obecnie taka popularnością! Powodzenia w pracach renowacyjnych i pozdrawiamy ciepło:) Dziękujemy za ciepłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 04.10.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Piękny dom. Bardzo przytulny. Nie znalazłam odpowiedzi na pytanie o nazwe firmy ktora robiła kuchnie, a nie moge rozczytać nazwy na ciezarówce ze zdjęcia Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilzan 06.10.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Bardzo ładny dom. Z zewnątrz, jak i w środku. Gratuluję gustu, jest mi bardzo bliski. Dzięki Waszym zdjęciom będę mogła dużo podpatrzeć i zrobić u siebie. Proszę tylko, podpowiedzcie mi czym fugowaliście tą ładną ścianę z czerwonej cegły i jaka to jest cegła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 07.10.2007 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Piękny dom. Bardzo przytulny. Nie znalazłam odpowiedzi na pytanie o nazwe firmy ktora robiła kuchnie, a nie moge rozczytać nazwy na ciezarówce ze zdjęcia Z gory dziekuje za odpowiedz. Witam, kuchnię projektował nam P.J. Bzdek z firmy 4 KątyDesign z Katwoic; podaję nr komórki (może się przyda)-502 557 595; e-mail:[email protected] My znaleźliśmy firmę w Agacie w Katowicach; bardzo profesjonalna obsługa, szczególnie podejście do klienta i co najważniejsze - wszsytko zostało zrobione w terminie tak jak się umawialiśmy (co rzadko się dziś zdarza:). Szczerze polecamy! Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 07.10.2007 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Bardzo ładny dom. Z zewnątrz, jak i w środku. Gratuluję gustu, jest mi bardzo bliski. Dzięki Waszym zdjęciom będę mogła dużo podpatrzeć i zrobić u siebie. Proszę tylko, podpowiedzcie mi czym fugowaliście tą ładną ścianę z czerwonej cegły i jaka to jest cegła? Hej, dzięki za ciepłe słowa! Cieszę się, że czerpiesz inspiracje do swoich wnętrz z naszej chałupki! Co do cegły - to ręcznie fromowana cegła Wienerberger Kadyks - zerknij na tę stronkę: http://www.wienerberger.pl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/SR_Product/ProductStandard05&cid=1083571229715&sl=wb_pl_home_pl&lpi=1077526673895 Jedyny mankament to fakt, że trzeba dosc długo czekać na cegłę ale warto:) Fuga pomiędzy cegłami jest firmy ALPOL - kolor można wybrać dowolny z palety; my mamy jasno beżowy ale wchodziła tez opcja szarej zaprawy. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy ciekawych wnętrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiekn 10.10.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 No Kraktom szczęściarz z Ciebie. Piękny dom, piękna żona i syn w drodze.Tylko gratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts