Nelli Sza 24.12.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 (edytowane) Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Pomyślności w Nowym Roku! Ciepła rodzinnego, miłości, wiary i nadziei na każdy dzień życzy Nel http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/TRUxTX_VLqI/AAAAAAAATcA/1ie6uMS398Y/19585__image007.jpg Edytowane 25 Grudnia 2010 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 24.12.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 ZDROWYCH ,BŁOGOSŁAWIONYCH ŚWIĄT BOZEGO NARODZENIA WSZELKIEJ POMYSLNOŚCI , RADOŚCI ,SPOKOJU ,MIŁOŚCI........................ŻYCZĄ DANA ,SŁAWEK, MACIUŚ I MAKSIU http://images8.fotosik.pl/148/8533a701513585fa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.12.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Serdecznie pozdrawiam Magda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 25.12.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Najlepszego świątecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 spóźnione..bo dopiero wróciłam:( http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BUGI11 27.12.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 BUGI11, dziękuję za komentarz i ....już sama nie wiem co mam napisać.....Cieszę się, że Ci się u nas tak podoba:) Z Asią z Green Canoe mamy pewne plany na przyszłość ale nie będę zapeszać bo projekt jest WIELKI! Póki co dziękuję za uznanie:) Pozdrowienia Bardzo jestem ciekawa Waszych planów. BARDZO! Z technicznego niechciejstwa. nie mam bloga:bash:. Ale swoje wnętrza też dopieszczam z autentycznym dzikim zapałem. W styczniu minie rok od przeprowadzki do naszego domu. Wciąż masa pracy przed nami, ale... i tyle radości. Pozdrawiam poświątecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 27.12.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 BUGI11, A ja jestem ciekawa Twoich wnętrz, też baardzo! Może dasz się skusić i coś pokażesz? Niekoniecznie trzeba zakładać osobny blog, może tutaj na forum? Bardzo bym chciała zaczerpnąć trochę inspiracji od innych tym bardziej, że jak piszesz "dopieszczasz je z dzikim zapałem"! Czekam na fotki! pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 27.12.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 kala67, dziękuję za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 28.12.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 witam...jaka szkoda , że już po świętach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 28.12.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 anutko, szkoda, szkoda:hug: wiesz, dostałam książkę Beaty Lipov o gotowaniu razem z dziećmi, nie tylko jest pięknie wydana ale jeszcze przepisy nadają się do wykonania! (co w przypadku niektórych książek kulinarnych jest nierealne). Robiłaś już coś z Helenką z tej książki? Franek mój zachwycony, ciągle by coś kucharzył Przymierzamy się do pieczonych jabłek i racuszek z płatków owsianych. Trzymajcie się zdrowo anutko! całuski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 28.12.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 i znów ja;) niestety nie mam tej ksiązki, mam tej samej autorki, ale to jest " DZieciaki szykują święta". Ja też dostałam kulinarne cudo pod choinkę , czyli " Nigella z serca domu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BUGI11 28.12.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 BUGI11, A ja jestem ciekawa Twoich wnętrz, też baardzo! Może dasz się skusić i coś pokażesz? Niekoniecznie trzeba zakładać osobny blog, może tutaj na forum? Bardzo bym chciała zaczerpnąć trochę inspiracji od innych tym bardziej, że jak piszesz "dopieszczasz je z dzikim zapałem"! Czekam na fotki! pozdrawiam, Magda Wiem, że sie uśmiejesz; Ty i inni czytajacy:D... jak tylko załapię, jak wklejać zdjęciA:lol2: , coś do Ciebie wstawię. Pozdrawiam już sylwestrowo i biorę:sie się do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 31.12.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 PRZEPROWADZAM SIĘ! Witam Wszystkich Odwiedzających nasze skromne progi jeszcze w starym roku i jeszcze w starej szacie forum muratora. Jak już sygnalizowałam we wcześniejszych postach blog na muratorze powoli przestał spełniać swoją funkcję (mam na myśli szczególnie blog Budowa Słoneczka na Śląsku, w "Trochę na ludowo, trochę po góralsku" było już bardziej wnętrzarsko ale i tak chaotycznie:(), przestał bo nie prowadzimy już większych robót budowlanych a zaczęliśmy urządzać tylko wnętrza, coś tam pichcić, szyć, tworzyć z większym lub mniejszym powodzeniem. Stąd potrzeba usystematyzowania ogromnej ilości zdjęć zaowocowała stworzeniem osobnego bloga http://zapachwspomnien.blogspot.com/2010/12/post-powitalny.html. Jest jeszcze w fazie edycji, dużo niestety z tym pracy ale podaję już namiary gdyż prawdopodobnie moje odwiedziny na tej tronie będą rzadsze a z czasem pewnie ten tutaj blog przestanie istnieć. Zapraszam więc Chętnych do odwiedzin nowego bloga i przepraszam, że blog nie jest jeszcze dopieszczony do końca ale to przyjdzie z czasem. Dziękuję za wszelkie komentarze, za to słowa otuchy, za to, że po prostu byliście z nami, niektórzy od samego początku budowy naszego domu, czyli już ponad 4 lata. Wszelkie Wasze opinie były dla nas bardzo cenne i niejednokrotnie mobilizowały nas do dalszej pracy! Szczęśliwego Nowego Roku! Magda, Tomek i Franek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 31.12.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 i znów ja;) niestety nie mam tej ksiązki, mam tej samej autorki, ale to jest " DZieciaki szykują święta". Ja też dostałam kulinarne cudo pod choinkę , czyli " Nigella z serca domu" anutko, witam Cię jeszcze w starym roku:) Nigella to też pozycja w moich marzeniach do zdobycia! A Beate Lipov baaaaaardzo Ci polecam, jabłka pieczone z konfiturą już upiekliśmy, pychotka! Całusy! Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 31.12.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 myślę , że nie tylko mi smutno , że stąd znikasz...ale jednocześnie bardzo rozumiem taką decyzję już dodaję do ulubionych blogów i pędzę w to magiczne miejsce:) a LIpov już na liście styczniowych zakupów:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 31.12.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Szampańskiej zabawy Sylwestrowej i lepszego 2011 roku! http://www.mojalbum.com.pl/GroteFoto-EL6LTJQM.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 31.12.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 mam nadzieje że jednak nie znikniesz na stałe z FM, bo uwielbiam tu zaglądać. *.*´¨) ¸.•´¸.•*´¨) .•´,•*´¨)¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨).•*´¨) (¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨) ::::::°:::::::::::°::::°::::°:::: ::::::::°::::°::::::::::°::::°:::::: ::::°::::::::°:::::°:°::::°:::: ...~~~~~~~~/...~~~~~~~~/ ....~~~~~~~/.....~~~~~~~/ .....~~~~~~/.......~~~~~~/ ......~~~~~/.........~~~~~/ .......~~~~/...........~~~~/ ........~~~/.............~~~/ .........~~/...............~~/ ..........~/.................~/ ...........||..................|| ...........||..................|| ...........||..................|| ...........||..................|| ...........||..................|| ......./******........./****** Szampańskiej Zabawy Do Siego Roku 2011!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 31.12.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 matysiu,dziękuję za życzenia:)będę pewnie zaglądać ale jak długo...? nie wiem:( z tym blogiem to strasznie dużo roboty ale mam nadzieję, że będzie warto.Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 31.12.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 anulkawj, dziękuję i odwzajemniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 31.12.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 myślę , że nie tylko mi smutno , że stąd znikasz...ale jednocześnie bardzo rozumiem taką decyzję już dodaję do ulubionych blogów i pędzę w to magiczne miejsce:) a LIpov już na liście styczniowych zakupów:) pozdrawiam anutka, dziękuję za wsparcie:) Na nowym blogu jest po prostu porządek. To swego rodzaju taki nowoczesny elektroniczny pamiętnik dla mnie a tutaj na forum muratora raczej nie wypada uzewnętrzniać swojej duszy (wiesz o co mi chodzi prawda?). Tu ma być "budowlano", tak myślę..... Mimo wszystko bardzo cenię sobie te nasze znajomości nawiązane właśnie za pośrednictwem tego portalu i wierzę, że pozostaną one nadal, tyle, że w innej wirtualnej rzeczywistości. Do Siego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts