Elcia1 22.12.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Witam Powiem bardzo krótko: jak zobaczyłam Wasz wystrój świąteczny z tamtego roku to padłam! Nigdy nie myślałam o ścianie z cegły, no ale..... kiedy ujrzałam tą Waszą podświetloną, do tego choinkę, stroiki, kominek - zakochałam się. Kominek to temat na wiersze. Teraz czekam i czekam na kolejne zdjęcia z wystroju świątecznego Waszego domku i doczekać się nie mogę!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.12.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://img208.imageshack.us/img208/36/brillantnoel16abx8.gifDużo zdrowia i radości w Waszym życiu niech zagościi prezenty, i śnieg biały,by te święta urok miały.Samych wzruszeń przy choince,życzy Magda Waszej rodzince! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiasz 03.01.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Witam serdecznie!W ciągu ostatnich dwóch dni przeczytałam niemal cały dziennik Państwa budowy oraz część komentarzy i podobnie jak inne osoby jestem pod wrażeniem fachowości, umiejętności i smaku. Ja jestem na etapie stanu surowego otwartego i nie Słoneczka lecz niewielkiego domu z poddaszem użytkowym. Obecnie poważnie debatujemy na temat ogrzewania. Wiem, że po części (tzn. Pan) jesteście fachowcami w tej dziedzinie i że wiele na ten temat już napisano, ale...zastanawiamy się czy gaz (nie ma go w pobliżu, musielibyśmy mieć swój w ogródku) czy eko-groszek. Kotłownia niezbyt duża (ok. 5 m kwadrat.), czasu niezbyt wiele itd., itp. Potrzebowalibyśmy solidnej, uczciwej i biorącej pod uwagę różne aspekty porady. Przypuszczam, że Pańska firma działa raczej w niewielkiej odległości od swojej siedziby /chociaż... kto wie?/. My będziemy mieszkać pod Opolem. W związku z tym mam pytanie i prośbę zarazem: Czy znając swoją branżę mógłby Pan polecić kogoś do kogo można się zwrócić o pomoc w naszym regionie? Jeżeli będzie mógł nam Pan coś podpowiedzieć będziemy bardzo wdzięczni. Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 07.01.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Z okazji Nowego Roku życzę Wam samych szczęśliwych dni w Waszym domku jak z bajki, który co tu dużo pisać jest urządzony cudownie, gustownie i z wielkim smakiem. Dodam że Franuś jest słodyczny. Często zaglądam do Waszego dziennika i sprawia mi to bardzo dużą radość. Gdy w dzienniku nastąpiła przerwa z wiadomych i zrozumiałych powodów czułam się hmm.. wręcz nieszczęśliwa, trafiłam na Was ponownie wczoraj . Wystrój waszego domku jest mi bardzo bliski gdyż od jakiegoś czasu sama mieszkam w nowym domku (z bala) i pewnie nie raz przydałyby mi się Twoje rady droga imienniczko. Pozdrawiam i proszę o więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 08.01.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Witam serdecznie! W ciągu ostatnich dwóch dni przeczytałam niemal cały dziennik Państwa budowy oraz część komentarzy i podobnie jak inne osoby jestem pod wrażeniem fachowości, umiejętności i smaku. Ja jestem na etapie stanu surowego otwartego i nie Słoneczka lecz niewielkiego domu z poddaszem użytkowym. Obecnie poważnie debatujemy na temat ogrzewania. Wiem, że po części (tzn. Pan) jesteście fachowcami w tej dziedzinie i że wiele na ten temat już napisano, ale...zastanawiamy się czy gaz (nie ma go w pobliżu, musielibyśmy mieć swój w ogródku) czy eko-groszek. Kotłownia niezbyt duża (ok. 5 m kwadrat.), czasu niezbyt wiele itd., itp. Potrzebowalibyśmy solidnej, uczciwej i biorącej pod uwagę różne aspekty porady. Przypuszczam, że Pańska firma działa raczej w niewielkiej odległości od swojej siedziby /chociaż... kto wie?/. My będziemy mieszkać pod Opolem. W związku z tym mam pytanie i prośbę zarazem: Czy znając swoją branżę mógłby Pan polecić kogoś do kogo można się zwrócić o pomoc w naszym regionie? Jeżeli będzie mógł nam Pan coś podpowiedzieć będziemy bardzo wdzięczni. Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Witam Polecam firmę Szoa Opole ul. Budowlanych kom. 602308272, ma nasz skład magazynowy, sporo sprzedają naszych kotłów, mogą polecić wykonawcę z regionu, a sami serwisują nasze kotły. Również życzę Szczęśliwego Nowego Roku Pozdrawiam Tomek Krakowczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiasz 13.01.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Będę wdzięczna za namiary na wykonawcę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 13.01.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Będę wdzięczna za namiary na wykonawcę. Pozdrawiam. No właśnie to w firmie Szoa najlepiej Państwu doradzą w tej sprawie Proszę się na mnie powołać albo na p. Kapłunowa. Pozdrawiam Tomek Krakowczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiasz 14.01.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dzięki bardzo. Już zrozumiałam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olla 09.02.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Bardzo lubię zaglądać do Waszego Dziennika i oglądać Wasze wnętrza i dekoracje! Dom wspaniały, taki ciepły - gratuluję!! Serdecznie pozdrawiam! Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinazet 09.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Śliczny domek-bije od niego ciepło rodzinne.Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 21.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Fantastyczny dziennik!!!Bardzo fajne wnętrza, z gustem, konsekwentnie w całym domu.Ani ksztyny kiczu.Cudo!!! Taras z ciętego kamienia - chyba podchwycę pomysł.Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 24.03.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No gratulacje za pomysł i wykonanie, klimat i chęć dzielenia się tym co u Was się dzieje. Od dawna zaglądałem i wciąż zaglądam czasem. Wspaniały kominek - po prostu bajkowy - nie będę ukrywał, że był jedną z głównych inspiracji mojego ogniska salonowego . Oby jak najwięcej tak ciepłych i przemyślanych domków udawało się. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.04.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.pieczatki-poligrafia.pl/wielkanoc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.04.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT http://wylegarnia.com/p/17/5c3b6105d45aa0bb9ddfd15924d7b912.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIXI I DIXI 10.04.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zdrowych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka , mokrego dyngusa i cudownych chwil w rodzinnym gronie. życzą PIXI i DIXI(mailem specjalne pozdrowienia dla Frania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 27.08.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 śliczny domek, taki wiejski miły i przytulnygratuluję konsekwencjiniech synek rośnie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 27.08.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Witajcie, przeczytałam Wasz dziennik jakis czas temu, teraz lubie tu zagladac i przypominac sobie jak u Was wyglada, my dopiero zaczynamy, a Wasze wnętrza sa dla mnie inspiracją do własnych realizacji - dziekuje Wam za to. Szkoda, że ten góral tak daleko od morz a,gdzie mieszkam:) podobaja mi sie te drzwi i szyby! i Wasza kuchnia:) Mam pytanie własnie w sprawie kuchni, a konkretnie baterii kuchennej - gdzie ja kupiliście i kto jest jej producentem, co do zlewu to sie doczytałam w komentarzach nazwy producenta ale do namiarów na baterię jakoś nie dotarłam. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 06.10.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Aaaaaa! Weszłam dzis na Wasz dziennik jako moja inspirację i co? ZDJEC NIE MA prawie żadnych... Mam nadzieje ze moze powrócą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpg Wesołych, zdrowych, spokojnych Świąt p.s. prosimy o obecne fotki pieknego domu i wystroju Swiatecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 21.12.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Witajcie, przeczytałam Wasz dziennik jakis czas temu, teraz lubie tu zagladac i przypominac sobie jak u Was wyglada, my dopiero zaczynamy, a Wasze wnętrza sa dla mnie inspiracją do własnych realizacji - dziekuje Wam za to. Szkoda, że ten góral tak daleko od morz a,gdzie mieszkam:) podobaja mi sie te drzwi i szyby! i Wasza kuchnia:) Mam pytanie własnie w sprawie kuchni, a konkretnie baterii kuchennej - gdzie ja kupiliście i kto jest jej producentem, co do zlewu to sie doczytałam w komentarzach nazwy producenta ale do namiarów na baterię jakoś nie dotarłam. Pozdrawiam! Witamy Długo nas tu nie było. Bateria jest produkcji firmy Paffoni, wydobyliśy ją z magazyny firmy w Rybniku, nieco zakurzoną bo podobno się nie sprzedawała od paru lat W końcu trafił swój na swego. Do dziś działa bez zarzutu, nie cieknie, nie zaśniedziała. Polecamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts