kraktom 21.12.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Aaaaaa! Weszłam dzis na Wasz dziennik jako moja inspirację i co? ZDJEC NIE MA prawie żadnych... Mam nadzieje ze moze powrócą... Chyba wróciły, przynajmniej powinny bo fotoski dostał swoją dolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.12.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Wesołych Świąt http://portadosol.blox.pl/resource/Wesolych_Swiat_BN.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 15.01.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 juz dawno skonczyliscie bloga bo budowa zakończona a ja z duża przyjemnościa do niego wracam. Mam pytanko, skąd ta szyba z gałązką jabłoni i ile taki coś kosztuje....planuje środek, i sastanawiam sie nad czymś podonmym w ściance kabiny prysznicowej (ściana okaflowana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 14.02.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 DZIĘKI! za namiary na baterię i za to że chce Wam się jeszcze "utrzymywać";)) Wasz dziennik dla Waszych czytelników. Miło było zobaczyć że wciąz tu zagladacie, bywacie:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 01.03.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Powiedź proszę jak skonstruowany jest wasz okap kuchenny. Ja mam płytę gazowa z 70 + z 70 płyta z fajerami. Chciałam kupic okap ale sa chyba 120 najszersze (retro) a i cena..... Myslałam, czy by nie obudowac jakąś płytą (kupcze są blaszane) i wbudowac jakis wyciąg kominowy. Nie wiem zupełnie jak to technicznei zrobić, pan w sklepie pwoiedział ze tak sie nie da... hmmm no musi sie dać No i ważne żeby nie było za głosne toto, bo F 16 w kuchni z salonem, to ja podziękuję z góry.Będę wdzięczna za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warm 08.03.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witajcie Bardzo gustowny domek:) Gratulacje:) Mam taki epytanie, jak tej srogiej zimy sprawdzila sie (i wczesniejszej) instalacja wiszacego pieca CO z grzejnikami żeliwnymi Viadrus? Wystarczjaco grzeja? Przyjemnie oddaja cieplo? Rachunki do zaakceptowania? Zalozylibyscie ponownie te grzejniki? Milego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.E.FemFem 12.05.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witajcie, bardzo podoba nam sie klimat Waszego domu, tym bardziej, ze swoj wykanczamy w podobnym stylu Jestem zauroczona zazdroskami firmy Polandia. Usiluje dodzwonic sie na numer telefonu, podany przez Was na stronie komentarzy, ale nie moge. Chcialabym poprosic ich o przeslanie katalogu. Czy moglibyscie nam pomoc w sprawie kontaktu z ta firma? Z gory dziekuje i pozdrawiamy Gosia i Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 10.10.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Lepiej późno niż wcale Sprawdzają się doskonale, grzejniki się wygrzewają i trzymają ciepło, zupełnie inaczej niż w przypadku płyt stalowych czy alumioniowych. Instalacja przy srogich mrozach pracuje na maks. 52*C, przez większość czasu 45*C więc ciepło jest, ale nie ma zapachu kurzu przypiekanego i nadmiernego przesuszenia powietrza. Grzejniki są o 30% większe od obliczeniowych. Na pewno założyłbym je ponownie. Nie żółkną i robią wrażenie na gościach Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 10.10.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Przepraszamy tych, którym nie odpowiedzieliśmy na czas, ale nie dostaliśmy powiadomień, że są nowe posty, będziemy teraz częściej zaglądać. Pozdrawiamy kraktomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 10.10.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witam! piękny domek i otoczenie:) zazdroszczę Wam tego że już mieszkacie! ale i my sie doczekamy! pozdrowienia równiez ze śląska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.10.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 I ja się przywitam..... podziwiam Was od samego początku czyli od 2006 roku ( jak ten czs leci ) cieszyłam się razem z Wami jak powstają kolejne ściany, pokoje itp. , narodziny Fraka też były zauważone .... Gratuluję pięknego , szczęśliwego domku, wyczucia smaku, pogody ducha...... Aż miło jest popatrzeć jaki piękny , kochający dom stowrzyliście, jesteście inspiracją dla wielu ludzi.... dziękuję w imienu swoim i odwiedzających Wasze gniazdko....Jak pozwolicie idę upajać się widokiem Waszego ogrodu i nie tylko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzenio20007 20.10.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 (edytowane) piękny dom, bardzo mi sie podoba ogród i mam prośbe cz y byla by możliwość o umieszczenie większej ilości zdjęć w dzienniku ?? pozdrawiam. Edytowane 20 Października 2010 przez grzenio20007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 20.10.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 piękny dom, bardzo mi sie podoba ogród i mam prośbe cz y byla by możliwość o umieszczenie większej ilości zdjęć w dzienniku ?? pozdrawiam. Dziękujemy za komentarze,; dobrze wiedzieć, że są ludzie którym podoba się nasz styl i którym możemy dostarczyć inspiracji:) Odnośnie umieszczenia większej ilości zdjęć? Zdjęć z samej budowy i domu mamy chyba sporo jak dotychczas, a z ogrodu niestety tylko te co widać; pozostała część ogrodu (ta od strony tarasu) nie nadaje się póki co do fotografowania, jest jeszcze sporo pracy przed nami stąd wolimy wstrzymać się do wiosny. Pozdrawiamy serdecznie, MTF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 21.10.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witam, podglądam Wasz domek od bardzo dawna. Stworzyliście bardzo przytulne, domowe wnętrza. Gratuluję wyszło naprawdę super. Przy okazji mam pytanko odnośnie odnowionej sypialni. Napiszcie gdzie kupiliście to wspaniałe łóżko i szafki nocne. Będę wdzięczna za informację, bo właśnie czegoś takiego szukam. Pozdrawiam,Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 21.10.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 I jeszcze kolejne pytanko o piękny stół i krzesełka w jadalni, robiliście na zamówienie u stolarza, czy może kupowaliście w jakimś sklepie?Miłego dnia,Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 21.10.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witam. I ja dołączę do grona chwalących Wasz domek Jest piękny - zachwytom nie ma końca , muszę się przyznać że .....zazdroszczę troszeczkę Mój domek dopiero będzie budowany ale chciałabym żeby był choć trochę podobny do Waszego. Zawsze podobał mi się styl góralski a Wasze wnętrza to jest TO ! Domek ma duszę Pozdrawiam Serdecznie. Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackiol 21.10.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witam.mam pytanie,gdzie można kupić taką latarenkę-lampion,tę okrąglą,która stoi na szafce w przedpokoju,na niektórych zdjęciach ją widać,nad nią u góry w gablotce wiszą aniolki.pozdrawiam serdecznie.aha,domek-bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 21.10.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witam, podglądam Wasz domek od bardzo dawna. Stworzyliście bardzo przytulne, domowe wnętrza. Gratuluję wyszło naprawdę super. Przy okazji mam pytanko odnośnie odnowionej sypialni. Napiszcie gdzie kupiliście to wspaniałe łóżko i szafki nocne. Będę wdzięczna za informację, bo właśnie czegoś takiego szukam. Pozdrawiam, Magda Witam, łożko, stoliki nocne w sypialni i komoda w przedpokoju+szafka w której są aniołki pochodzą z tej samej serii mebli woskowanych. Można je zakupić przez internet wpisując w wyszukiwarce: meblemeble.pl. lub po prostu meble woskowane. Ta kolekcja, którą my mamy nazywa się Hacienda. Większość firm produkujących owe meble znajduje się w Suchej Beskidzkiej i Makowie Podhalańskim; z transportem nie ma najmniejszego problemu, czas oczekiwania na meble zazwyczaj wynosi około 3 tygodni. My aktualnie czekamy na nowy meble z tej serii - kredens do salonu:) Pozdrawiamy MTF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 21.10.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 I jeszcze kolejne pytanko o piękny stół i krzesełka w jadalni, robiliście na zamówienie u stolarza, czy może kupowaliście w jakimś sklepie? Miłego dnia, Magda Droga Magdo, ten stół w jadalni i krzesła to niestety nic innego jak IKEA, seria LEKSVIK jeśli dobrze pamiętam (piszę "niestety" bo to pierwsze nasze meble jakie zakupiliśmy po ślubie a nie były one szczytem naszych marzeń Ale jakoś się dopasowały i póki co nie będziemy ich wymieniać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 21.10.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witam.mam pytanie,gdzie można kupić taką latarenkę-lampion,tę okrąglą,która stoi na szafce w przedpokoju,na niektórych zdjęciach ją widać,nad nią u góry w gablotce wiszą aniolki.pozdrawiam serdecznie.aha,domek-bajka... Witam, prawie wszystkie latarenki jakie posiadam przywiozłam sobie kiedyś z Holandii stąd niestety nie podam namiarów na ich zakup:( Latarenki w podobnym stylu widuję na poniższych blogach (może coś Ci wpadnie w oko:) - SCANDI DECOR, SIMPLE LIVING, ARTEEGO. Pozdrowienia, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts