kraktom 19.12.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 dzięki anutka za namiary:) rzeczywiście mieszkamy blisko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 20.12.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 to pięnie:) zamiast iść spać lub dalej sprzątać, wlaśnei kupiłam rum, kokos i płatki owsiane i zabieram się za Twoje ciasteczka:)krejzol ze mnie ale cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 20.12.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 to pięnie:) zamiast iść spać lub dalej sprzątać, wlaśnei kupiłam rum, kokos i płatki owsiane i zabieram się za Twoje ciasteczka:)krejzol ze mnie ale cóż Cieszę się Ja anutko ambitnie postanowiłam jeszcze skleić domek z piernika - kupiłam półprodukt z Ikea ale jest beznadziejny.....w przyszłym roku zrobię sama! Udanego pieczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.12.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Jejku, co za kobieta? Czy Ty to wszystko zrobiłaś sama? http://forum.barcis.pl/images/smilies/kucharz.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/brawo.gif I kto to wszystko zje?Dekoracje bajkowe...http://forum.barcis.pl/images/smilies/gwiazdka.gifPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 21.12.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 21.12.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Witam wpadłam podziękować za przepisy !!Rogaliki orzechowe dopiekam juz trzeci raz ,bo dziwnym sposobem znikaja z talerza.Domek prześliczny,bajkowy i taki klimatyczny,że aż chciałoby sie tam zamieszkać.Ja tez lubię starocie ten kredensik w kuchni fantastycznie sie komponuje z całoscia .No po prostu słów mi brakuje tak mi sie podoba Pozdrawiam światecznie Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 21.12.2010 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 agawi74,nasi serdecznie Przyjaciele i najbliższa Rodzinka pozjada wszystko jak co roku:)!Dziękuję za komentarz:)Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 21.12.2010 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Witam wpadłam podziękować za przepisy !!Rogaliki orzechowe dopiekam juz trzeci raz ,bo dziwnym sposobem znikaja z talerza. Domek prześliczny,bajkowy i taki klimatyczny,że aż chciałoby sie tam zamieszkać. Ja tez lubię starocie ten kredensik w kuchni fantastycznie sie komponuje z całoscia .No po prostu słów mi brakuje tak mi sie podoba Pozdrawiam światecznie Dana Dana, bardzo się cieszę, że Ci się u nas podoba i że skorzystałaś z przepisów - widziałam znajome mi bardzo wypieki na Twojej stronie:) powiedz mi proszę, czy Tobie też rogaliki się trochę rozpłynęły po upieczeniu? Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 21.12.2010 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Amelia2, dziękujemy serdecznie za kartkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.12.2010 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 http://www.gifownik.pl/gify_new/swieta/b-narodzenie/59.gif "Jest w moim kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny, Przy wzejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie, Ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijny Najtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie." C.K.Norwid http://www.zosia.piasta.pl/swieta/Bozonarodzeniowe-wiersze/6bart.gif Wesołych Świąt życzy Agawi http://www.zosia.piasta.pl/swieta/Bozonarodzeniowe-wiersze/6barb.gif http://img5.imageshack.us/img5/3425/choinka01.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 22.12.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Rogaliki wyszły pierwsza klasa nic sie nie rozpłynęło i są ,a raczej były wyśmienite moje dwa łobuzy sa zachwycone że mama zamiast wiertarki miała w rękach mikser i zagniatała ciasto co zdarza się u nas naprawdę tylko od świeta ....Pozdrowionka Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BUGI11 22.12.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 (edytowane) [Znam tę stronę. (green canoe) To piękne wnętrza, sama często tam zaglądam. Tak sobie jednak myślę, że Twoje kąty są po prostu ładniejsze. Sama jestem zakochana w bielach. Głównie chwalę białe wnętrza, ale Twój dom to absolutny fenomen na tym forum Edytowane 22 Grudnia 2010 przez BUGI11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 22.12.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 [Znam tę stronę. (green canoe) To piękne wnętrza, sama często tam zaglądam. Tak sobie jednak myślę, że Twoje kąty są po prostu ładniejsze. Sama jestem zakochana w bielach. Głównie chwalę białe wnętrza, ale Twój dom to absolutny fenomen na tym forum BUGI11, dziękuję za komentarz i ....już sama nie wiem co mam napisać.....Cieszę się, że Ci się u nas tak podoba:) Z Asią z Green Canoe mamy pewne plany na przyszłość ale nie będę zapeszać bo projekt jest WIELKI! Póki co dziękuję za uznanie:) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 22.12.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 dana1s to jesteś prawdziwą kucharką, że Ci się te rogaliki nie rozpłynęły!!!! Mi wiecznie się rozpływają, mimo to robię zawsze z 2 porcji bo znikają ekspresowo.Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 22.12.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 agawi74, dziękujemy za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.12.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Składniki: 300g cukru kryształu 125g masła 7 łyżek mleka 3 łyżki kakao 180g płatków owsianych starta skórka z cytryny lub pomarańczy Madziu czy w tym przepisie nie jest za mało płatków? Czy może robisz z kilku porcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 23.12.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Składniki: 300g cukru kryształu 125g masła 7 łyżek mleka 3 łyżki kakao 180g płatków owsianych starta skórka z cytryny lub pomarańczy Madziu czy w tym przepisie nie jest za mało płatków? Czy może robisz z kilku porcji? Nelli, sprawdzałam, przepis jest ok, płatków tyle właśnie ma być Robię z tej jednej podanej porcji, wychodzi i tak sporo. 180 gram to wystarczająco:) Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.12.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Tak, tak, chyba coś źle przeczytałam. Faktycznie Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 23.12.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, ze może z niej uczynić Betlejem Każdy z nas ma na tyle cieple serce, ze może przyjąć nowo narodzona miłość... do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja a miłość przyjdzie sama...Wspaniałych i ciepłych Świąt życzy Ania z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.12.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Zdrowych i spokojnych Świąt życzy Beauty z Rodzinką http://swiat-obrazkow.pl/obrazy/2/294/nad_zamarznieta_rzeka_boze_narodzenie_swieta_swiateczne_obrazki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts