TomekM 09.07.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Dom już na ukończeniu i teraz trzeba zadbać o żonę . Macie jakiś pomysł na ciekawy weekend? Dokad pojechać? Moja żona lubi stare zamki i generalnie "tematy średniowieczne". Moze macie jakieś ciekawe namiary. Moze byc w Polsce moze byc gdzies dalej (np. Szkocja, Irlandia, itp.). Bedę bardzo wdzieczny za wszelkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 10.07.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ale masz rozrzut! Jest tego do zobaczenia trochę. Z Tarnowskich Gór to chyba Książ widzieliście, co? Szkocja też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 10.07.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Osobiście nie byłem, ale podobno zamek w Gniewie jest super. A na kilkugodzinny wypad jedźcie do Ogrodzieńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 zabiez żonkę do zamku Hamleta najlepiej wodą byłoby romantycznie czyli tak jak żony lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 18.07.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Osobiście nie byłem, ale podobno zamek w Gniewie jest super. A na kilkugodzinny wypad jedźcie do Ogrodzieńca. Sam zamek w Gniewie na kolana nie powala, ale organizowane są tam dosyć ciekawe imprezy, np. 22 lipca - obchody 85 rocznicy Wielkiego Pożaru Zamku połączone ze spektaklem Światło i Dźwięk, a 29-30 lipca Turniej Rycerski króla Jana III i Jarmark Gniewski. Na cały weekend w Gniewie chyba jednak bym się nie zdecydowała. Aż tyle do oglądania tam nie ma. Zresztą masz linki do gniewskich stron http://www.zamek-gniew.pl/ http://www.gniew.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts