michal_m 13.07.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Selimm, może spróbój przez agencję? My kiedyś skorzystaliśmy, Pani Mariola ma bardzo szerokie kontakty na Mazurach:http://www.platte.pl/Byliśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 14.07.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ja bylam jako dziecko 4 lata w Nigerii Na poczatku bylam przerazona ta bieda. Mieszkalismy w miescie Lagos, ktora w tych czasach byla stolica Nigerii. W miescie bylo "normalnie" ale na obrzezach tragedia. Bieda bieda bieda Raczej tego kraju nie polecam na wycieczke bo teraz jest tam jeszcze bardziej niebezpiecznie. Niemniej jednak przezylam tam sporo i mam SUPER wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 14.07.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 wiec tak (...) monopolowy blisko (...)z sąsiedztwa nie mogą zalatywać zadne "kulwy" połączone z muzyką jakby kto z 10 pietra do ocynkowanego wiadra loł to się nazywa - wzajemnie wykluczające się parametry a z bliższych wycieczek to za 2-3 lata bede skrzykiwał ludzi coby w pare terenówek przepromować baltyk i pojechac zwiedzając na sam polnocny koniec norwegii/szwecji ... (tylko narazie ani kasy ani terenówki ) Z opowieści znajomych którzy coś podobnego przetrenowali wynika że jeśli latem to terenówka nie konieczna - wystarczy normalny, sprawny samochód. Też się piszę Nowa Zelandia to moja " podróż marzeń " Może kiedyś A moja Brazylia, Argentyna i Puszcza Amazońska ( tylko czy zdaze zanim ja calkowicie wyrąbią? ) i spotkanie oko w oko z jaguarem (takim troche wiekszym "kotkiem" nie z samochodem ) zielonooka - skąd te samobójcze myśli? A na poważnie - jak któraś z Was by się wybierała - skrobnijcie - może udałoby mi się też dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.07.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 kurde no to juz ekipe na norwegie mam teraz tylko podchować młodą skończyć budowe uzbierać kasę bądźcie tutaj za 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.07.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 http://www.maramuresz.com/ mnie cosik takiego by pociągało ...ale mogą byc i fiordy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 14.07.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 a mnie Patagonia.....no i Skandynawia rowniez. W tym roku obiecałam sobie pojechac do Św. Mikołaja i pojsc z nim do sauny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.07.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A moja Brazylia, Argentyna i Puszcza Amazońska ( tylko czy zdaze zanim ja calkowicie wyrąbią? ) i spotkanie oko w oko z jaguarem (takim troche wiekszym "kotkiem" nie z samochodem ) zielonooka - skąd te samobójcze myśli? A na poważnie - jak któraś z Was by się wybierała - skrobnijcie - może udałoby mi się też dołączyć Hmmm.............,nie wiem, ale marzeniem mojego zycia (jednym z wielu ) jest zobaczenie jaguara na wolnosci Nawet jesli to bedzie ostatnia rzecz jaka w zyciu dane mi bedzie zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.07.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 zielonooka ja bylam w Argentynie i letko w puszczy czyli dzungli A - I nie widzialam jaguara na wolnosci (( w zoo zreszta tez nie ale w ogole to cudownie - tylko na Am Pld to trzeba przynajmniej 2 mce.. Jakby cos - to ja sie tez zapisuje do ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.07.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 kurna nie byłem w Argentynie idem sie powiesić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.07.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=194&w=4654224&s=0 kiedys fascynował mnie ten wątek ...jak ktos ma troszke wolnego to jest jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.07.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 kurna nie byłem w Argentynie idem sie powiesić ... to jak rozumiem grupa trzymajaca ...tfu! grupa odkrywcow Puszczy Amazonskiej sie rozrosla do: - Maxtorki - Bogusa -Zochny - mnie oraz kolegi selimma o ile tenze sie nie powiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.07.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 kurna nie byłem w Argentynie idem sie powiesić ... nie desperuj sel byles za to dwa razy z Hiszpanii i w Portugalii tez byles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 14.07.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 marzeniem mojego zycia (jednym z wielu ) jest zobaczenie jaguara na wolnosci Nawet jesli to bedzie ostatnia rzecz jaka w zyciu dane mi bedzie zobaczyć Marzenie ściętej głowy. Jeśli nawet by się udało, to musiałabyś go oglądać w świetle reflektora - mało romantycznie, albo w kompletnej ciemności - mało praktycznie. My, zwierzęta, unikamy ludzi. Byłem raz w okolicy, w której bywa jaguar. Widziałem go tylko oczyma wyobraźni i to mi wystarczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.07.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 kurna nie byłem w Argentynie idem sie powiesić ... to jak rozumiem grupa trzymajaca ...tfu! grupa odkrywcow Puszczy Amazonskiej sie rozrosla do: - Maxtorki - Bogusa -Zochny - mnie oraz kolegi selimma o ile tenze sie nie powiesi po długim namysle stwierdzam ze w puszczy mieszkają Amazonki i nie-bedem-sie-wieszać cieszycie sie ...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.07.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 marzeniem mojego zycia (jednym z wielu ) jest zobaczenie jaguara na wolnosci Nawet jesli to bedzie ostatnia rzecz jaka w zyciu dane mi bedzie zobaczyć Marzenie ściętej głowy. Jeśli nawet by się udało, to musiałabyś go oglądać w świetle reflektora - mało romantycznie, albo w kompletnej ciemności - mało praktycznie. My, zwierzęta, unikamy ludzi. Byłem raz w okolicy, w której bywa jaguar. Widziałem go tylko oczyma wyobraźni i to mi wystarczyło. mi nie wystarczy w wyobrazni - ja chce w rzeczywistosci i chce go pogłaskać ps. i nieprawda ze w nocy one poluja takze w dzień np. łowia ryby - na discovery widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 kurna nie byłem w Argentynie idem sie powiesić ... to jak rozumiem grupa trzymajaca ...tfu! grupa odkrywcow Puszczy Amazonskiej sie rozrosla do: - Maxtorki - Bogusa -Zochny - mnie oraz kolegi selimma o ile tenze sie nie powiesi po długim namysle stwierdzam ze w puszczy mieszkają Amazonki i nie-bedem-sie-wieszać cieszycie sie ...???? a czemu? bo ten....bysmy cie wystawiły jako przynęte na jaguara - jak bys sie tak troszke podpsuł (a w upale i duzej wilgotnosci to szybko by poszlo - raz dwa )i nabrał kruchości to by cie jaguar zwąchał i by przyszedł nie badz taki już nieuzyty i niekolezeński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2006 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Powiem Ci Zielonooka , ze marzenia sie spelniaja . Jedne z moich kilku sie spelniaja wlasnie , to nie bede taka i Tobie tez pozycze tego spotkania z jaguarem Z Afryki na poczatek chyba pojade jednak do Maroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.07.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Powiem Ci Zielonooka , ze marzenia sie spelniaja . trzymam cie za slowo rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.07.2006 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Jak co Zochna to i za reke mozna Selima mozna znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.07.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Jak co Zochna to i za reke mozna Selima mozna znaczy selima to mozna zawsze podrapać po pleckach ...tylko długo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts