Bazhyl 03.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ja mam wjazd od południowego wschodu (bardziej od południa). Wprawdzie nie mieszkam jeszcze natomiast nie wyobrażałem sobie nigdy smażenia się na tarasie w pełnym słońcu. Pokoje północne zapewne będą słabiej oświetlone - to minus, temperatura w nich w moim przypadku jest jak w pozostałej części domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati123 04.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ja mam wejście do domu od strony pólnocnej.Strona zachodnia-czyli salon,jadalnia są chłodniejsze.......widać to po śniegu na dachu......ale wewnątrz nie widać różnic w temperaturze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szydełka 21.03.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witam Was, od jakiegoś pół roku conajmniej śledzę to forum. My też jakiś czas temu postanowiliśmy zbudować melodię ponieważ najwierniej oddawała nasze wyobrażenie o "gnieździe doskonałym" . Jak się uda w przyszłym tygodniu złożymy wniosek o pozwolenie na budowę. Chcemy ruszyć jak najszybciej. Ale chyba w tym gronie będziemy pionierami technologii - budujemy kanadyjczyka. )) Jak tylko się uda postaram się też założyć galerię zdjęć i na bieżąco donosić o postępach ) Acha, na mapie lokujemy się koło Lublina w miejscowości Smugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SEBA32 22.03.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witam Melduję stan surowy zamknięty wkleiłem pare fotek ,zapraszam do galeri http://www.sebastian32.ao.pl/ Elektryka też jest skończona ,jutro wchodzi ekipa od rekuperacji ,wybrałem centralę MISTRAL GEO 400 + płytowy wymiennik Provent GEO 400. Pod koniec tygodnia wchodzą tynkarze ,wybrałem sufity gipsowe a ściany cementowo wapienne.W wtorek przyjedzie wykonawca od odwiertów pod kolektory pionowe Ale będę miał tydzień Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FUJI 22.03.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witam, Czy mogę podpytać jaka dachówka (firma, model) została użyta na Waszym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SEBA32 22.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witam, Czy mogę podpytać jaka dachówka (firma, model) została użyta na Waszym domku? Witaj Dach mamy pokryty Brassem RUBIN 13 (odcień teakowy ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdwardMucha 24.03.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam, Czy mógłby mi ktoś wysłać kosztorys budowy do banku na adres [email protected] Dziękuję Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wobil 25.03.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 SEBA32 mam pytanie na ile wycenili Ci rekuperator plus płytowy wymiennik - całość, zastanawiam się nad tym, i ewentualnie namiary na firmę, jeśli nie nna forum to na prv [email protected] pozdrawiamwb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SEBA32 25.03.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 SEBA32 mam pytanie na ile wycenili Ci rekuperator plus płytowy wymiennik - całość, zastanawiam się nad tym, i ewentualnie namiary na firmę, jeśli nie nna forum to na prv [email protected] pozdrawiam wb Witam Rekuperator 16140 GWC 13250 Ceny brutto wykonawca http://www.ventus.info.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 26.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ja płacę 9500 za więżbę i 15500 za krycie dachówką ceramiczną z wszystkimi obróbkami tyle kosztuje materiał na więzbę czy robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowaliusz 27.03.2009 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 sama robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryczki 27.03.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam! Czy ktoś robił już podbitkę, interesuje mnie głównie rozwiązanie nad tarasem i nad wejściem z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qdłaci 30.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 my juz robilismy podbitke kilka zdjec na: http://www.qdlaci_0.8.ao.pl mam nadzieje ze cos widać pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Ewelinka 02.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam serdecznie wszystkich budowniczych melodia.Mam pytanie czy ktoś z was może mi napisać ile potrzebował i jakiej stali na domek oraz cegieł na kominy jeśli nie stosował gotowych.Po świętach ruszamy z fundamentami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowaliusz 06.04.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Zapraszam na stronkę http://www.kowaliusz.ao.pl zamieściłem kolejne zdjecia z placu boju pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SEBA32 07.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Zapraszam na stronkę http://www.kowaliusz.ao.pl zamieściłem kolejne zdjecia z placu boju pozdrawiam Witam Kto wykonywał wam odwiery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgocha 08.04.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 witam, mam pytanie do melodiowcow, ktorzy juz mieszkaja. jak macie rozwiazana sprawe stolu i krzesel goscinnych. jak postawi sie je w wykuszu to praktycznie gosci przyjmuje sie w kuchni. na razie mam przewiezione wszystko ze starego mieszkania ale zastanawiam sie zanim dam zrobic meble. moze kilka fotek byloby mile wudzianych, andrezek zapadl chyba w sen zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jek 11.04.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A mnie męczy pytanie co zrobić ze słupem wystającym ze ściany holu na poddaszu.Macie jakieś pomysły ?Też się zastanawiam gdzie nasz guru androzek przepadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 12.04.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 O który słup pytasz? U mnie wszystkie są ustawione koło ścian i obudowane pod kolor schodów. Natomiast nie posiadam jednego pokoju, a większy hall - tak jak u Androżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isk.aaa 13.04.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam Nie było mnie na tym forum rok. W tym czasie powstał nasz domek, w którym już mieszkamy od trzech miesięcy, chociaż nadal mamy trochę braków w wykończeniu i umeblowaniu. Słupy na poddaszu też mnie denerwują. Mamy wykończone płytą K-G i pomalowane. Nie wygląda to ciekawie. Narazie jednak nie mamy czasu, żeby coś z nimi zrobić. Bo praktycznie mąż prawie wszystko teraz robi sam, albo z moją pomocą, i to raczej sprzątającą. Domek stoi w Szczytnie, woj. Warmińsko-Mazurskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts