rataj75 27.08.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Witajcie . Co myślicie o schodach betonowych wykończonych drzewem ?Wyglądem by przypominały Androżkowe tyle, że konstrukcja betonowa. Będą trochę masywniejsze ,ale będzie można z nich korzystać w czasie bubowy. Czekam na uwagi i propozycje. Może ktoś takie schody ma ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 27.08.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Plusem na pewno jest to, że możesz z nich korzystać w czasie budowy, natomiast to raczej nie Ty będziesz musiał to robić, więc nie brał bym tego pod uwagę. Koszt zapewne porównywalny, a wizualnie moim zdaniem betonowe brzydsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetan31 31.08.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam, zamieszczam fotki naszej Melodii z antresolą http://www.kajetan31.ao.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowaliusz 01.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ciekawy pomysł z antresolą i strychem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetan31 01.09.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam wszystkich, Mam pytanko odnośnie miejsca na TV - wiem, że ten wątek już był, natomiast interesuje mnie szczególnie opinia melomanów zamieszkujących już swoje Melodie. Fakt wg. projektu TV jest obok kominka i tak też u nas zostało (zamieniliśmy tylko w kominie stronę paleniska, po to aby przesunąć go jak najbardziej w lewą stronę, może nawet uda się zrobić narożny kominek) i osobiście wydaje mi się, że miejsca powinno starczyć, jednak wiadomo - co innego jak już jest wszystko zrobione a jak stoją tylko mury Jak w rzeczywistości to wygląda po wykończeniu? Starczyło miejsca czy niestety szukaliście innego rozwiązania? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowaliusz 02.09.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 u nas jest dokładnie trzy metry od ściany do kominka tylko myśmy powiększyli salon do filara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgocha 02.09.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 wolomin niedaleko rypina, zapraszam na obejrzenie, skromnie ale obejrzenie a realu da jakas swoja wizje, u mnie salon powiekszony i miejsca na tv duzo, moze byc na scianie i moze byc w rogu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemasik 02.09.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 kajetan31 do Łochowa masz bliziuto, wiec jak chcesz podejźeć jak rozwiązaliśmy niektóre problemy to zapraszamy. U nas TV jest w prawym rogu salonu. Kuchnia otwarta tak wiec z kuchni i z jadalni świetnie widać telewizje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 02.09.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Ale nie wszyscy mogą dojechać i zobaczyć MOże jakieś fotki? Wszystkie mile widziane, my jesteśmy na etapie adaptacji projektu i kupna materiałów, więc wszystkie pomysły i dobre rozwiązania możemy jeszcze wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchat 03.09.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witajcie! Szydełkowie, mam pytanie jak postęp robót i kiedy można sie wprosić na ogladanie gabarytów Waszego domku, a szczególnie poddasza. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetan31 03.09.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Wielkie dzięki za sugestie i zaproszenia,Jednak widać, że prawie każdy dokonywał zmian, cóż ew. trzeba będzie zmieniać... Do Łochowa rzeczywiście znacznie bliżej niż do Rypina, choć czasu i tak wiecznie mało:) Lecz będziemy pamiętać i jeśli będzie okazja na pewno podjedziemy, zwłaszcza, że bardzo podoba nam się projekt kuchni przemasika, ps. udało się go już zrealizować? Oczywiście, jeśli ktoś ma chęć obejrzenia naszego - nieco chyba nowatorskiego projektu - również zapraszamy:) http://www.kajetan31.ao.pl [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szydełka 04.09.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Marchat, mamy surowy zamknięty. Zaczyna się coś dziać w środku. Zapraszamy. Wysyłam numer telefonu na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowaliusz 04.09.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 witamzamieściłem kilka nowych fotek z budowlanego bałaganu zapraszam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 04.09.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Kowaliusz pięknie, pięknie się robi A teraz jak na spowiedzi Co na dachu, co to za podbitka, co za okna ? Drzwi i ościeżnice to ten sam kolor co schody? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowaliusz 05.09.2009 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Witamna dachu Rupp brąz angoba, podbitka plastmo brązowa, okna plastiki zespolone z roletami, tak schody i drzwi w podobnym kolorze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 05.09.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Pamiętacie może jaki jest koszt więżby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 05.09.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Kupowałem dość dawno, ale jak dobrze kojarzę około 12kzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowaliusz 05.09.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 w moich notatkach za więźbę mam kwotę 11977,35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 07.09.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dzięki za odpowiedź - za jakiś czas czeka mnie walka o kredyt i te ich wyceny . Tak liczyłem koło 15 000 więc wiele się nie pomyliłem niestety . Za co się nie wezmę 15 000 - jakieś czary czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SEBA32 10.09.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witajcie U nas nareszcie zamontowali schody .Co o nich sądzicie ? bo my jesteśmy zachwyceni , drewno orzech amerykański http://agdopole.pl/photos/4aa9157d5136f.JPG http://agdopole.pl/photos/4aa9167a17ffe.JPG http://agdopole.pl/photos/4aa9169d163bf.JPG http://agdopole.pl/photos/4aa915322f978.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts