dzola11 15.09.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 z tego co wiem to one już niestety nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 15.09.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Witam wszystkich po długiej przerwie.Właśnie stuknęło mi 6 lat od kiedy zamieszkaliśmy w Melodii. Jako,że nie działa już ao.pl wrzuciłem historię mojej budowy pod adresem : https://picasaweb.google.com/111231791098783612263/Melodia?authkey=Gv1sRgCJTL68SDpab37QE.Pozdrawiam wszystkich mieszkających, zastanawiających się i budujących.Ten projekt jest naprawdę fajny i optymalny dla rodziny 2+2, 2+3 nawet maks. 2+3 oraz dziadkowie.A na starość można zostać we dwójkę i mieszkać na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 31.10.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Witam wszystkich po długiej przerwie.Właśnie stuknęło mi 6 lat od kiedy zamieszkaliśmy w Melodii. Jako,że nie działa już ao.pl wrzuciłem historię mojej budowy pod adresem : https://picasaweb.google.com/111231791098783612263/Melodia?authkey=Gv1sRgCJTL68SDpab37QE. Pozdrawiam wszystkich mieszkających, zastanawiających się i budujących.Ten projekt jest naprawdę fajny i optymalny dla rodziny 2+2, 2+3 nawet maks. 2+3 oraz dziadkowie.A na starość można zostać we dwójkę i mieszkać na dole. Witaj androżku, przy budowie domu obserwowałam twoje postępy, teraz sama jestem szczęśliwą posiadaczką MELODII, w której mieszka się super. W sumie oprócz wprowadzenia drobnych zmian wszystko jest tak jak w projekcie. Zastosowałam tylko rekuperację więc pozbyłam się jednego komina. Z perspektywy roku (tyle już mieszkamy - kiedy to minęło?) nic nie zmieniłabym. Polecam wszystkim ten projekt:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 02.11.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Witaj Proximko!!!Ech , chciałoby się powiedzieć...za moich czasów to forum kwitło a teraz jak widzę uschło.Powiedz mi Proximko z ciekawości jakie macie ogrzewanie. Ja też rozważałem reku ale z pompą ciepła jest mały sens ekonomiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 04.11.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) Androżku, Ja reku nie używam do ogrzewania, jest to tylko wentylacja mechaniczna która zapewnia nam świeże powietrze . Może w przyszłości wkopiemy rurę żeby powietrze wchodzące do domu było trochę cieplejsze. Ogrzewanie mamy zwykłe, gazowe. Co dziwne u nas na polu był w ulicy gaz więc się podłączyliśmy. Plus reku jest taki że zimą nie musimy dogrzewać powietrza z -20st tylko podgrzane (nie pamiętam temperatury wchodzącej, muszę przy najbliższym mrozach zmierzyć) więc zysk na pewno jest. Poza tym nie musieliśmy budować kominów wentylacyjnych jest tylko ten obsługujący piec i kominek. Edytowane 8 Listopada 2013 przez proximka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaendrju 11.08.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 WitajMelodia jest OK.Teraz mam trochę spokoju,ale był okres,że podglądaczy było wielu.Tobie zawdzięczam antresolę.Zrobienie jednak lucarny balkonowej i większego zadaszenia nad tarasem zrobiło Melodię jeszcze piękniejszą.pozdrowienia dla ukochanej i małych Androżków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goldenlok 09.03.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Witam Pytanie do forumowiczów , czy ktoś realizował projekt melodia na terenie warmińsko - mazurskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melodia26 26.04.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Witam w podlaskim koło Augustowa budujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts