proximka 30.10.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 budowniczy30 zapowiada się bardzo fajne wnętrze, proste i eleganckie. Ciekawe jakie kolorki będą w nim dominowały. Czy za umywalką są płyty betonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 30.10.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 budowniczy30 zapowiada się bardzo fajne wnętrze, proste i eleganckie. Ciekawe jakie kolorki będą w nim dominowały. Czy za umywalką są płyty betonowe? proximka Ja od początku zakładałam w sumie bardzo mało kolorów, ponieważ po prostu lubię klasykę czyli szarość, czarny, biel, i naturalne drewno. Myślę że to jest ponadczasowe i w takim wnętrzu najlepiej się czuję. W łązience mam na ścianie efekt płyt betonowych, ale jest to jeszcze nie skończone, taką samą ścianę mam przy schodach i tam moim zdaniem efekt jest lepszy , w następny tygodniu będą montowali schody i drzwi to wkleję coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 30.10.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Proszę czy możecie powiedzieć jakie włączniki macie w swoich domkach. Ne mogę się zdecydować, myślałam o legrandzie, ale czy dobierać je do koloru pomieszczenia, czy zdecydować się na jednakowe w całym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda27 31.10.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Witam wszystkich SEBA 32 - Kominek piękny - czy mógłbyś podać jak sie nazywa wkład i ile ma szerokości???? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 02.11.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 mój daszek...http://img40.imageshack.us/img40/2981/20111028699.jpg http://img72.imageshack.us/img72/222/20111028702.jpg http://img535.imageshack.us/img535/3167/20111028705.jpg i na osłodę jesiennych dni piękny widokhttp://img407.imageshack.us/img407/2569/20111028708.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 02.11.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 I muszę się pochwalić. Zaczęliśmy budowę bez prądu tzn nie mogliśmy się przyłączyć do starej sieci, obawiałam się że się wybudujemy i nie będziemy mogli się wprowadzić. Moje obawy zostały rozwiane - nowa sieć energetyczna położona, jeszcze skrzynka i możemy się podłączać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melodiomanka 02.11.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Jak mnie tu dawno nie było.. na usprawiedliwienie się dodam, że ciężko pracowaliśmy z mężem przy naszej melodii.. ale efekt jest.. poddasze gotowe.. teraz trochę malowania na dole i kuchnia.. jak dobrze pójdzie wprowadzimy się może jeszcze w tym roku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melodiomanka 02.11.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 My kupiliśmy włączniki berkera w kolorze ecru, ale chyba wymienimy jednak na białe.. Wszędzie daliśmy takie same, tylko do łazienki i kuchni szklane też z tej firmy, tak nam pasowało do wnętrza.. Do koloru pomieszczenia chyba nie ma co dobierać, bo przy każdej zmianie koloru, trzeba będzie zmienić włącznik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 02.11.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 My kupiliśmy włączniki berkera w kolorze ecru, ale chyba wymienimy jednak na białe.. Wszędzie daliśmy takie same, tylko do łazienki i kuchni szklane też z tej firmy, tak nam pasowało do wnętrza.. Do koloru pomieszczenia chyba nie ma co dobierać, bo przy każdej zmianie koloru, trzeba będzie zmienić włącznik.. Melidiomanka a dlaczego teraz chcecie zmieniać na białe, ja również myślałam w sumie o ecru, tak mi też doradzał elektryk, bardzo podobają mi się szklane ale strasznie drogie, porównywałam w legrandzie. Może pokażesz zdjęcia swego domku, chętnie pooglądam, bo jestem na etapie wykończeniówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 02.11.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Oj piękne widoczki...ja również nie mam wielu sąsiadów i bardzo mi się to podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melodiomanka 02.11.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Melidiomanka a dlaczego teraz chcecie zmieniać na białe, ja również myślałam w sumie o ecru, tak mi też doradzał elektryk, bardzo podobają mi się szklane ale strasznie drogie, porównywałam w legrandzie. Może pokażesz zdjęcia swego domku, chętnie pooglądam, bo jestem na etapie wykończeniówki... Chcemy dół pomalować na biało i ecru chyba będą średnio wyglądać.. Jak mi się uda to wkleję jakieś fotki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 02.11.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Chcemy dół pomalować na biało i ecru chyba będą średnio wyglądać.. Jak mi się uda to wkleję jakieś fotki.. To w takim razie czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melodiomanka 02.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 pokoje na poddaszu i zdjęcie łazienek (ta biało-czarna jest na dole, zielona dla dzieci na poddaszu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melodiomanka 02.11.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 o jeszcze te się zapodziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogibabu16 03.11.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 budowniczy30 , piękne wnętrza, wanna jest po prostu boska, zawsze o takiej marzyłam ale jak przyszło co do czego to się okazało że jest za mało miejsca i skończyło się na tradycyjnej wannie przy ścianie. Co do pstryczków to wybraliśmy białe, uważam że są uniwersalne, firma Simon ale nie pamiętam nazwy serii (jakieś takie zwykłe proste-klasyczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 03.11.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Melodiomanka: super kolorki. Napisz co to za super kafelki na górze - zielone i grafitowe? Czy dolną łazienkę powiększaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melodiomanka 03.11.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Melodiomanka: super kolorki. Napisz co to za super kafelki na górze - zielone i grafitowe? Czy dolną łazienkę powiększaliście? płytki są z tubądzina seria colour, w-green i w-gray.. Zrezygnowaliśmy z jednego pokoju na dole i w jego miejsc zrobiliśmy dużą łazienkę, natomiast w miejscu, gdzie w projekcie była łazienka, zrobiliśmy garderobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 04.11.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 pokoje na poddaszu i zdjęcie łazienek (ta biało-czarna jest na dole, zielona dla dzieci na poddaszu) [ATTACH=CONFIG]82727[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]82728[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]82729[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]82730[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]82731[/ATTACH] Melodiomanka Ale ładnie, piękne kolory, ja niestety nie jestem tak odważna, po prostu boję się kolorów i dlatego jak moje dziewczynki chciały różowe ściany to nie wiedziałam czy będzie dobrze, na pewno ożywia to wnętrze. Łazienka na dole jest w miejscu pokoju a łazienka to garderoba tak? Ale jest ona chyba trochę zmniejszona? Zieleń w górnej łazience super! Prześlij jak możesz salonik. Jestem w trakcie wybierania kanapy, ceny różne ale i wykonanie też. Mam straszny dylemat a musze zamawiać teraz abym mogła na niej posiedzieć na święta:) Terminy kosmos! Wstępnie wybrałam Infinity Caya Designe-jak dla mnie dość drogi i to największy problem:) Może użytkujecie taki bądź rozważacie zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 04.11.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Bardzo fajne szczególnie dolna łazienka jest bardzo w moim typie. Kolory w pokojach żółty i niebieski jak najbardziej ok. Ja właśnie jestem na etapie wybierania płytek i armatury. Napisz proszę jakie masz zestawy prysznicowe, bo nic sensownego mi w oko nie wpadło, a szukam czegoś prostego w formie bez bajerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melodiomanka 04.11.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Melodiomanka Ale ładnie, piękne kolory, ja niestety nie jestem tak odważna, po prostu boję się kolorów i dlatego jak moje dziewczynki chciały różowe ściany to nie wiedziałam czy będzie dobrze, na pewno ożywia to wnętrze. Łazienka na dole jest w miejscu pokoju a łazienka to garderoba tak? Ale jest ona chyba trochę zmniejszona? Zieleń w górnej łazience super! Prześlij jak możesz salonik. Jestem w trakcie wybierania kanapy, ceny różne ale i wykonanie też. Mam straszny dylemat a musze zamawiać teraz abym mogła na niej posiedzieć na święta:) Terminy kosmos! Wstępnie wybrałam Infinity Caya Designe-jak dla mnie dość drogi i to największy problem:) Może użytkujecie taki bądź rozważacie zakup? Dzięki za miłe słowa Zgadza się, zrezygnowaliśmy z jednego pokoju na dole, żeby mieć większą łazienkę, a tam gdzie łazienka zrobiliśmy sobie małą garderobę. Rzeczywiście troszkę jest zmniejszona, bo powiększyliśmy trochę kotłownię. Jeśli chodzi o salon, to jest on jeszcze w rozsypce, nie mamy obudowanego kominka, nie jest pomalowany, wiec o meblach nawet nie myślimy jeszcze.. Ale chętnie zobaczę jak inni obudowali swoje kominki.. i gdzie znaleźliście miejsce na tv w salonie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts