Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt MELODIA pracownia KRAJOBRAZY

Recommended Posts

Bardzo fajne szczególnie dolna łazienka jest bardzo w moim typie. Kolory w pokojach żółty i niebieski jak najbardziej ok. Ja właśnie jestem na etapie wybierania płytek i armatury. Napisz proszę jakie masz zestawy prysznicowe, bo nic sensownego mi w oko nie wpadło, a szukam czegoś prostego w formie bez bajerów.[/QUOT

My postawiliśmy także na prostotę i jakość za rozsądne pieniądze ;) Zestawy prysznicowe mamy z grohe (GROHE! Bateria

natr.COSMO GROHTHERM + GROHE! Zestaw prysznic.

RAINSHOWER Classic) Coś takiego chyba.. Armaturę kupiliśmy z Koła i jak na razie jesteśmy zadowoleni. Sprawdzajcie ceny na Ceneo, nawet w sklepie można potem negocjować ceny.. ;)

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nasza melodia już ocieplona i ma położoną strukturę! Od razu lepiej wygląda i to podniesienie o 2 suporki nie jest już takie widoczne i denerwujące. Tak to teraz wygląda:

20111104613.jpg20111104616.jpg20111104610.jpg20111104615.jpg

Marzy mi się przeprowadzka na Boże Narodzenie, ale jeszcze trochę pracy nas czeka..

Pozdrawiam wszystkich zapracowanych przy swoich domkach!

Melodiomanka elewacja piękna, ja również mam podniesioną ściankę kolankową , okna w wykuszu takie same:)

proximka drugie okno w salonie mam tarasowe i polecam, jestem zadowolona i nawet tarasowe okienko zrobiłabym szersze:) Lubię dużo światła.

A tak z innej beczki, szukam tapety do sypialni imitującej tapicerowaną jasną skórę, może ktoś ma taką na ścianie albo widział na żywo? W planie miałam całą ścianę w sypialni tapicerowaną, ale mam problem ze znalezieniem wykonawcy, albo tapicer to zrobi ale nie wie jak przymocować, lub stolarz po prostu nie che się w to bawić:) Szukam więc alternatywy. W następnym tygodniu montują mi meble a moja ściana jedna jest pusta i szybko muszę podjąć decyzję.

Meolodiomanko - jeszcze raz proszę napisz jaki masz kolor elewacji i gdzie kupowaliście okna.

A do wszystkich pytanie jakie okna wybraliście - jaki profil, szyba itp. Szykuję się wczesną wiosną do zakupu okien i jestem ciekawa jakie wy wybraliście opcje...

No i jakie ceny. My planujemy w salonie oba okna tarasowe i do tego przesuwne, wiem że koszt spory ale muszę mieć przesuwki bo jak wiecie salon nie jest jakiś ogromny i muszę mieć dobry dostęp do wyjścia na taras.

No więc zachęcam - piszcie...

Meolodiomanko - jeszcze raz proszę napisz jaki masz kolor elewacji i gdzie kupowaliście okna.

A do wszystkich pytanie jakie okna wybraliście - jaki profil, szyba itp. Szykuję się wczesną wiosną do zakupu okien i jestem ciekawa jakie wy wybraliście opcje...

No i jakie ceny. My planujemy w salonie oba okna tarasowe i do tego przesuwne, wiem że koszt spory ale muszę mieć przesuwki bo jak wiecie salon nie jest jakiś ogromny i muszę mieć dobry dostęp do wyjścia na taras.

No więc zachęcam - piszcie...

Proximko, elewację mamy z Bolixa, tam nie było nazw kolorów i nie pamiętam symbolu.. w każdym razie to złamana biel (w ulotce środkowy kolor z trzech podstawowych). Jeśli chodzi o okna, to my kupiliśmy z oknoplastu kraków, model platinium evolution w okleinie orzech. Nie są tanie te okna ale warto zainwestować. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Dla przykładu to okno w sypialni czy salonie kosztowało ok. 1800 zł, małe w kotłowni i garażu po 750 zł, a tarasowe przesuwne 6500 zł..

o tak! kris_ST jeszcze wykusz i ściana z kominkiem!

Niestety meblowanie naszej Melodii jeszcze chwilę potrwa:(. NA pierwszy ogień poszły pokoje dzieciaków a póki co w wykuszu stoi stół "wypożyczony" z altany, w miejscu szafki rtv komoda ze starego mieszkania, ale i tak jest fajnie :).

zdjecie 030a.jpg

zdjecie 032a.jpg

zdjecie 026a.jpg

Edytowane przez kris_ST