Melodiomanka 04.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Bardzo fajne szczególnie dolna łazienka jest bardzo w moim typie. Kolory w pokojach żółty i niebieski jak najbardziej ok. Ja właśnie jestem na etapie wybierania płytek i armatury. Napisz proszę jakie masz zestawy prysznicowe, bo nic sensownego mi w oko nie wpadło, a szukam czegoś prostego w formie bez bajerów.[/QUOT My postawiliśmy także na prostotę i jakość za rozsądne pieniądze Zestawy prysznicowe mamy z grohe (GROHE! Bateria natr.COSMO GROHTHERM + GROHE! Zestaw prysznic. RAINSHOWER Classic) Coś takiego chyba.. Armaturę kupiliśmy z Koła i jak na razie jesteśmy zadowoleni. Sprawdzajcie ceny na Ceneo, nawet w sklepie można potem negocjować ceny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 04.11.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Melodiomanka dzięki za info. Póki co podobają nam się umywalki twins z Koła a za resztą rozglądamy się. GROHE też oglądaliśmy ze dwa dni temu. Na coś się trzeba będzie zdecydować bo czasu mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melodiomanka 09.11.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Nasza melodia już ocieplona i ma położoną strukturę! Od razu lepiej wygląda i to podniesienie o 2 suporki nie jest już takie widoczne i denerwujące. Tak to teraz wygląda: Marzy mi się przeprowadzka na Boże Narodzenie, ale jeszcze trochę pracy nas czeka.. Pozdrawiam wszystkich zapracowanych przy swoich domkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 10.11.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Melodiomanko, napisz jaki masz kolor tynku na elewacji i nazwę producenta. Patrząc na twoje okna zastanawiam się czy nie zrobić drugiego okna w salonie też tarasowego. Co ty o tym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 11.11.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Melodiomanka elewacja piękna, ja również mam podniesioną ściankę kolankową , okna w wykuszu takie same:) proximka drugie okno w salonie mam tarasowe i polecam, jestem zadowolona i nawet tarasowe okienko zrobiłabym szersze:) Lubię dużo światła. A tak z innej beczki, szukam tapety do sypialni imitującej tapicerowaną jasną skórę, może ktoś ma taką na ścianie albo widział na żywo? W planie miałam całą ścianę w sypialni tapicerowaną, ale mam problem ze znalezieniem wykonawcy, albo tapicer to zrobi ale nie wie jak przymocować, lub stolarz po prostu nie che się w to bawić Szukam więc alternatywy. W następnym tygodniu montują mi meble a moja ściana jedna jest pusta i szybko muszę podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karina88 13.11.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Jak widać pogoda nam dopisuje. Mam nadzieje że pracę które zaplanowałam po 18 nie zakłócą pracy robotnikom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karina88 13.11.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Polecam tapetę tego typu oto link http://allegro.pl/fototapeta-pikowana-skora-fototapety-pikowane-i1922229342.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 14.11.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Meolodiomanko - jeszcze raz proszę napisz jaki masz kolor elewacji i gdzie kupowaliście okna.A do wszystkich pytanie jakie okna wybraliście - jaki profil, szyba itp. Szykuję się wczesną wiosną do zakupu okien i jestem ciekawa jakie wy wybraliście opcje...No i jakie ceny. My planujemy w salonie oba okna tarasowe i do tego przesuwne, wiem że koszt spory ale muszę mieć przesuwki bo jak wiecie salon nie jest jakiś ogromny i muszę mieć dobry dostęp do wyjścia na taras.No więc zachęcam - piszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melodiomanka 14.11.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Meolodiomanko - jeszcze raz proszę napisz jaki masz kolor elewacji i gdzie kupowaliście okna. A do wszystkich pytanie jakie okna wybraliście - jaki profil, szyba itp. Szykuję się wczesną wiosną do zakupu okien i jestem ciekawa jakie wy wybraliście opcje... No i jakie ceny. My planujemy w salonie oba okna tarasowe i do tego przesuwne, wiem że koszt spory ale muszę mieć przesuwki bo jak wiecie salon nie jest jakiś ogromny i muszę mieć dobry dostęp do wyjścia na taras. No więc zachęcam - piszcie... Proximko, elewację mamy z Bolixa, tam nie było nazw kolorów i nie pamiętam symbolu.. w każdym razie to złamana biel (w ulotce środkowy kolor z trzech podstawowych). Jeśli chodzi o okna, to my kupiliśmy z oknoplastu kraków, model platinium evolution w okleinie orzech. Nie są tanie te okna ale warto zainwestować. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Dla przykładu to okno w sypialni czy salonie kosztowało ok. 1800 zł, małe w kotłowni i garażu po 750 zł, a tarasowe przesuwne 6500 zł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 14.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Melodiomanka widzę, że wybraliśmy takie same okna. U nas też ta sama firma, model i kolor:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melodiomanka 16.11.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Melodiomanka widzę, że wybraliśmy takie same okna. U nas też ta sama firma, model i kolor:). Chyba my MELODIOWICZE mamy podobny gust! Ps. A okna są super, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 19.11.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Owszem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 19.11.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Hej a ja z innej beczki. Do tych którzy już mieszkają. Zastanawiam się jaki stół zmieści się w nasz wykusz. Chciałabym stół ustawić szerszą stroną równolegle do okien. Zastanawiam się nad stołem BJURSTA 140x84 ale może zmieści się 170z95?Doradźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_ST 20.11.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witajcie. Chciałbym uroczyście ogłosić, że od środy mieszkamy już w naszej Melodii. Poniżej kilka fotek naszych wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_ST 20.11.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 ciąg dalszy............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_ST 20.11.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 i jeszcze kilka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melodiomanka 20.11.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Kris_ST piękne wnętrza! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 20.11.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 jeszcze fotka wykusza , prosimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melodiomanka 20.11.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 o tak! kris_ST jeszcze wykusz i ściana z kominkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_ST 20.11.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) o tak! kris_ST jeszcze wykusz i ściana z kominkiem! Niestety meblowanie naszej Melodii jeszcze chwilę potrwa:(. NA pierwszy ogień poszły pokoje dzieciaków a póki co w wykuszu stoi stół "wypożyczony" z altany, w miejscu szafki rtv komoda ze starego mieszkania, ale i tak jest fajnie . Edytowane 20 Listopada 2011 przez kris_ST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts