wojka 13.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Hey! Jestem tutaj nowa, witam wszystkich serdecznie. Należę do tych szczęśliwców, którzy zaczynają budować "Melodię". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 14.04.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jek 16.04.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Bazhyl, chodziło mi o słup S1 popierający wiązary trapezowe ale u Ciebie pewnie jest inaczej skoro nie masz jednego pomieszczenia.Pozostałe trzy słupy projektant schował w ścianach a ten jeden stoi sobie obok ściany w holu na poddaszu.Ja albo przesunę całą ścianę tak aby on się schował w niej albo oszlifuję i pobejcuje go poprzyczepiam do niego jakieś niesymetryczne półki na drobiazgi.Może ktoś ma jakiś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgocha 16.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 witam,widze ze nie ma chetnego do odpowiedzi na moje pytanie.............chyba za malo kobiet na tym forum. witam nowa kolezanke. mam rodzine w rybniku.....boguszowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isk.aaa 17.04.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Proponuję oszlifować, zabejcować i nie robić żadnych półek do wycierania kurzu. Dom jest tak duży, że wszystko się zmieści bez półek w holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojka 18.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Witam Cię Malgocha! Czy ktoś z forumowiczów buduje melodię z piwnicami?Jeżeli tak, to jak rozwiązał problem schodów do piwnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martin-A 24.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 WITAM WITAM AKURAT JESTEM W TRAKCIE BUDOWY SWOJEJ MELODI TAKZE PODPIWNICZONEJ.. SCHODY MAM ZAPROJEKTOWANE W MIEJSCU kotłowni A WEJSCIE OD STRONY GARAżU MOGE WYSłAC SWOJą ZAPROJEKTOWANą PIWNICE POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martin-A 24.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 PS PRZEPRASZAM ZE KRZYCZE NA FORUM Z DUZEJ LITERKI ALE MAM PROBLEM CZASAMI Z LAPTOPEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 29.04.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 witam mam juz zrobiona dokumentacje prąd bede miał lada dzien jeszcze tylko studnia i zaczynam budowę w zwiazku z tym mam pytanka Ile musze kupic:- bloczków fundamentowych- pustaków ,, suporex" bazhyl z tego budował moze ktos ma wyliczone z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 29.04.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 W życiu mariana - żadnych suporków na mojej budowie... Co do bloczków betonowych - jak dobrze pamiętam 1728 sztuk, zostało mi kilka, które użyłem przy tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 29.04.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 bazhyl to z czego budowąłes ? mozesz powiedzieciile sztuk i jaka cena za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 29.04.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja budowałem z Silikatów - masz wszystko opisane i opstrykane w moim dzienniku budowy - link poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 29.04.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 powiedz mi ile Ci posżło tych silikatów bo nie masz w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SEBA32 01.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Witam Ja jestem na etapie wylewek i udało mi się zrobić samemu GWC za pól ceny ,mam nadzieję że będzie działać . Nie wiem czy o tym wiedzieliście ale my dopiero teraz doszliśmy do tego że powierzchnia podłogi to nie 210 m2 ( my poszerzaliśmy naszą melodię o 1 metr) ale 285 m2 . zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Ewelinka 05.05.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Mam pytanie do dzielnych budowniczych ile wam poszło m szesciennych chudego betonu na wylewke na parterz i jaka grubość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 05.05.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 powiedz mi ile Ci posżło tych silikatów bo nie masz w dzienniku Muszę rzucić okiem w faktury, bo nie pamiętam, kilka ciężarówek było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 05.05.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Mam pytanie do dzielnych budowniczych ile wam poszło m szesciennych chudego betonu na wylewke na parterz i jaka grubość? 23m2 wysokość ciut większa niż bloczek fundamentowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxi 12.05.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 witam wszystkich budujących. Ja kupiłam projekt i wprowadzam drobne zmiany. Chciałam was zapytać czy nie jest za mały salon? Planuję zrezygnować ze spiżarki i zastanawiam się czy zostawić ściankę oddzielającą kuchnię od salonu. Proszę napiszcie jak się czujecie w salonie tej wielkości. Gratuluję androżce i wszystkim innym, którzy już wykończyli swój dom. Ja budowę rozpocznę w nowym roku - teraz papierologia . A i jeszcze proszę o kontakt Agunię_P bo ona buduje najbliżej mnie i chętnie z mężem obejrzelibyśmy budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 12.05.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Gratulujesz androzkowi a nie androżce Salon wystarcza chyba że non stop masz zamiar robić imprezy.Ścianę oddzielającą trzeba skrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgocha 13.05.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ja mam salon powiekszonu o prawie metr, bo zrezygnowalam z drzwi w sypialni i wysunelam sie w strone tarasau, mam przez to duzo wiekszy salon a taras i tak ma 30 m sciagnelam to od betty z torunia i jestem jej wdzieczna za pozwolenie obejrzenia swojej budowy bo to byl dla mnie stral w dziesiatke, kazdemu to polecam, jest miejsce na telewizor i w ogole jest lepiej wedlug mnie oczywiscie. zapraszam jak mieszkasz gdzies niedaleko. zajmuje sie teraz obejsciem ale ciezko to idzie bo musze miec duzo ziemi do wyrownania i pod trwe a to tez potezne pieniadze. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts