Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt MELODIA pracownia KRAJOBRAZY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich,

Mam pytanko odnośnie miejsca na TV - wiem, że ten wątek już był, natomiast interesuje mnie szczególnie opinia melomanów zamieszkujących już swoje Melodie.

Fakt wg. projektu TV jest obok kominka i tak też u nas zostało (zamieniliśmy tylko w kominie stronę paleniska, po to aby przesunąć go jak najbardziej w lewą stronę, może nawet uda się zrobić narożny kominek) i osobiście wydaje mi się, że miejsca powinno starczyć, jednak wiadomo - co innego jak już jest wszystko zrobione a jak stoją tylko mury :-?

Jak w rzeczywistości to wygląda po wykończeniu? Starczyło miejsca czy niestety szukaliście innego rozwiązania?

Pozdrawiam

Wielkie dzięki za sugestie i zaproszenia,

Jednak widać, że prawie każdy dokonywał zmian, cóż ew. trzeba będzie zmieniać...

Do Łochowa rzeczywiście znacznie bliżej niż do Rypina, choć czasu i tak wiecznie mało:) Lecz będziemy pamiętać i jeśli będzie okazja na pewno podjedziemy, zwłaszcza, że bardzo podoba nam się projekt kuchni przemasika, ps. udało się go już zrealizować?

Oczywiście, jeśli ktoś ma chęć obejrzenia naszego - nieco chyba nowatorskiego projektu - również zapraszamy:)

http://www.kajetan31.ao.pl [/u]