rataj75 11.06.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 (edytowane) Majster też mi odradza 20-ke, więc ostatecznie stanęło 18 + 5 na poddasze http://www.sklep.thermo-haus.pl/Welna_mineralna_Varm_Dach_Plus_180_mm_1_m-12.html - i 150 na ściany http://www.sklep.thermo-haus.pl/Welna_mineralna_Varm_Fasada_150_mm_1_m-24.html Edytowane 24 Czerwca 2010 przez rataj75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 21.06.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam serdecznie wszystkich, 17.06.2010 ruszyliśmy z budową Melodii. CZy może ktoś buduje w okolicach Białegostoku, chętnie zobaczyłabym z bliska, mam kilka wątpliwości co do rozwiązań projektowych. Mam nadzieję że dotrwamy szczęśliwie do końca budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetan31 02.07.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Po dłuższej przerwie chcielibyśmy się pochwalić Naszą Melodią z antresolą. Roboty idą szybko i sprawnie - a kaska niestety ucieka, że jej dogonić nie można, ale cóż... - etap zewnątrz domu prawie skończony. Pozostał taras, wejście i ogród, ale to dopiero po wykopaniu przyłącza kanalizacji i wody. Wewnątrz - hydraulika, elektryka, tynki są, poddasze karton-gipsy robią się, glazurnik już prawie puka do drzwi, a schody czekają na montaż, kuchnia też już się tworzy, kominek również - tak więc niedługo się wprowadzimy i dodamy nowe fotki. P.S. Androżku, czy mógłbyś nas umieścić na mapce? Wołomin k.Warszawy:) Z góry dziękujemy. Pozdrawiamy i życzymy wytrwałości oraz cierpliwości, bo nam jej już czasem brakuje...Ola i Marek http://www.kajetan31.ao.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 13.07.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 mam prośbe do androżka czy mozesz mi wysłac na email zdjącia te co miales na forum majster zaczyna murowac a Ty miales takie fajne rozwiązanie z salonem chodzi mi o okna przsuniete do rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 13.07.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 mam prośbe do androżka czy mozesz mi wysłac na email zdjącia te co miales na forum majster zaczyna murowac a Ty miales takie fajne rozwiązanie z salonem chodzi mi o okna przsuniete do rogu moj adres to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 17.07.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Mój album na ao. przestał działać,spróbuję jutro wysłąć na skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_ST 18.07.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witajcie Melodiowcy. Postępy z placu budowy naszej Melodii na zdjęciach pod adresem http://www.kris_ST.ao.pl/ . Póki co stan zerowy, ale wkrótce jedziemy w górę . Pozdrawiam. kris_ST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gałek 18.07.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 (edytowane) Witam wszystkich.U nas domek zmienia wygląd i w środku i na zewnątrz.W galerii ao aktualne zdjecia. Pozdrawiam wszystkich melodiowiczów.http://www.galek.ao.pl/ Edytowane 18 Lipca 2010 przez Gałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cwirki 25.07.2010 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Mój album na ao. przestał działać,spróbuję jutro wysłąć na skrzynkę. Prosba do Androżka! Czy moglbys przy chwili czasu zalozyc na ao (ponownie )album ze zdjeciami twojej melodii:)) ? Z gory dziekujemy:)) Pozdrawiamy wszystkich!!! Nasza melodia powstanie kolo Poznania! Ruszamy od wrzesnia:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_ST 09.08.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam.Mam pytanie do osób, które podniosły ściankę kolankową. W jaki sposób poradziliście sobie ze słupami S3? Trochę ordynarnie będzie wyglądał ten słupek w środku pokoju jeżeli przesuniemy ściankę kolankową na zewnątrz. Wydaje mi się, że na zdjęciach osób budujących Melodię z wyższą ścianką kolankowa, nie było tych słupów w ogóle. Niestety albumy większości osób z tego wątku przestały działać i mam zagwozdkę.Jeżeli nie sprawiło by to problemu to poprosiłbym również o przesłanie zdjęcia z prawidłowo wykonanym wykuszem, konkretnie chodzi mi o prawidłowe wykonanie więźby i pokrycie tego miejsca dachówką. Wkrótce ten etap przede mną i wolę dać "fachofcom" zdjęcie niż się z nimi później użerać.Pozdrawiam.kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxi 17.08.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ponawiam prośbę o kosztorys( [email protected]). Zaczynamy się starać o kredyt, dostaliśmy kosztorys z jednej firmy ale chciałabym mieć jakiś do porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchat 25.08.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Kris a po co ci te wszystkie słupki, u mnie chłopaki z podkarpacia dali jeden, w pokoju nad garażem, ten bliżej środka. I jest schowany w ściance ala-kolankowej. Jeśli robisz więźbę z przekrojami jak w projekcie krokwie narażne mają 18x24. Zapewniam Cię, że z takiego drewna mozna mosty budować. Ja podniosłem górę i dół o jeden pustak. Efekt rewelacyjny, nie wyobrażam sobie inaczej. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cwirki 03.09.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam Melodiowiczow!!) Widać ,że wszyscy zajęci budową swoich gniazdek. Duża cisza na forum:(( Wklejajcie zdjęcia na to chyba troszeczke czasu się znajdzie. My od poniedziałku ruszamy z budową . Czy ktoś buduje Melodie koło poznania? Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo dużo wytrwałości i zasobów pieniężnych:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaz 05.09.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 (edytowane) Witam . Razem z mężem dołączamy do grona "Melodiowiczów":).Zastanawiamy się właśnie nad wprowadzanymi zmianami w projekcie. Mamy pytanie czy byłaby możliwość zobaczenia u kogoś domku na "żywo "? Chodzi o Rzeszów i okolice. I pytanie do Androżka- czy można dostać na priv Twoje zdjęcia z albumu ao. Teraz niestety nie działa, a wcześniej podziwialiśmy Twoje rozwiązania (prosimy o zdjęcia - jeżeli można?) mój adres e-mail [email protected]. Pozdrawiamy serdecznie!! Edytowane 5 Września 2010 przez malaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma.ska 08.09.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 (edytowane) Witam wszystkich po długiej przerwie Kilka zdjęć z realizacji w moim albumie ) http://www.ma.ska.ao.pl Edytowane 9 Września 2010 przez ma.ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchat 08.09.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witam Wszystkich!Kolejny etap budowy za nami....Dach skończony, zapraszam na aoCo sądzicie o lukarnie?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaz 08.09.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Lukarna bardzo przyjemna.Sami zastanawialiśmy się nad taką zmianą.Nie ma jak wizualizacja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinorzel 08.09.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 witam. wybrałem już projekt melodia i zaczołem budowe. zastanawiam się nad schodami. chciałbym wiedzieć, jakie rozwiązania przyjeły osoby budujące ten dom. z góry dziękuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karina88 09.09.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witam wszystkich !!!!!!!Widzę że cisza na forum , pewnie każdy jest zajęty swoją Melodią.U nas prace właśnie się rozpoczęły, fundamenty wykopane i zaraz przyjdzie wylewka i zbrojenie. I jeśli pogoda dopisze to za 2 tygodnie będzie już po wszystkim jeśli chodzi o pierwszy etap czyli fundamenty. P.S Proszę o zdjęcia bo nie mam pomysłu na schody i kuchnie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinorzel 09.09.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 jeszcze raz prosze o jakieś rozwiązania odnośnie schodów na poddasze bo nie wiem jak to rozwiązać a już zaczołem budowe. jeśli to możliwe prosze o zdjęcia na maeila:[email protected] zdzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts