Emkusia 10.07.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Czy ktoś z Was ma w domu zainstalowany świetlik (tubowy, tunelowy)? Bardzo zależy mi na opiniach użytkowników domów ze świetlikiem. Mam ciemną klatkę schodową i wydaje mi sie to dobrym sposobem na jej rozświetlenie. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgo77 12.07.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Czy ktoś z Was ma w domu zainstalowany świetlik (tubowy, tunelowy)? Bardzo zależy mi na opiniach użytkowników domów ze świetlikiem. Mam ciemną klatkę schodową i wydaje mi sie to dobrym sposobem na jej rozświetlenie. Proszę o opinie. witam! też się poważnie zastanawiam nad takim rozwiązaniem, więc się podłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 12.07.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 A ja zrezygnowałem z tego rozwiązania w łazience. Jakoś nie jestem przekonany do tego rozwiązania. Może dlatego że nie widzialem tego "live" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 12.07.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Widzialem na zywo i uwazam ze jest to rozwiazanie suuuuppperrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 13.07.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Rzecz jest fajna, ale ma dwie wady: -cena - ta nie każdemu gra rolę -"dziura" w dachu. Nam pani architekt odradzała, bo to kolejne miejsce obok kominów i wyłazu, które potencjalnie może przeciekać etc. Mojego męza to przekonało, dla mnie jedna dziura więcej nie gra roli, ale cena i tak mnie odtsraszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 13.07.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Cena?!?!!?, tzn. ile to kosztuje, bo nie orientowałam sie. A Emkusia ma piękny domek, widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts