piotr1842 10.07.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam proszę o rade gdzie brać kredyt .Odwiedziłem kilka banków (Milenium,Multibank,Dombank) i mam mentlik w głowie.Interesuje mnie CHF bo nisza rata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gniezno 10.07.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Zobacz BGŻ, PKObp, mBank ja w 99% wybieram mBank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 10.07.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Interesuje mnie CHF bo nisza rata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 10.07.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 bierz tam gdzie dają ci najlepsze warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 10.07.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Prowadż negocjacje !!!Inaczej mówiąc targuj się. My wybraliśmy Money Bank. Ale biegaliśmy od banku do banku i pokazywaliśmy ile dają nam inni. Nie wiem jak jest przy nowych warunkach przyznawania kredytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 10.07.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 A my z braku czasu skorzystalismy z uslug doradcy.Nie Expandera,czy jakiejs tam duzej firmy,lecz z malego biura.Powiedzielismy czego oczekujemy i przygotowali nam kilka ofert.Omowilismy za i przeciw,wybralismy to co nam pasowalo i pojechalismy sie targowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doradcaf 11.07.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam serdecznie W celu oszacowania konkretnych parametrów kredytu zachęcam do kontaktu z doradcą finansowym który przedstawi najkorzystniejsze oferty kredytowe dopoasowane do Pana sytuacji. Etapy rozmowy z doradcą finansowym 1. Poznaje potrzeby i oczekiwania klienta, 2. Przedstawia szeroka ofertę produktów finansowych w oparciu o indywidualna sytuacje klienta, 3.Doradza w doborze najkorzystniejszego kredytu biorąc pod uwagę: ratę kredytu, walutę, oprocentowanie, okres kredytowania, 4.Negocjuje z bankiem warunki umowy kredytowej5.Służy Ci pomocą w trakcie składania dokumentów kredytowych do banku, 6.Dopełnia wszystkich formalności. Pomaga w sfinalizowaniu umowy z bankiem, 7. Doradza w okresie spłaty kredytu. KONTAKT [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 13.07.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witam serdecznie W celu oszacowania konkretnych parametrów kredytu zachęcam do kontaktu z doradcą finansowym który przedstawi najkorzystniejsze oferty kredytowe dopoasowane do Pana sytuacji. Etapy rozmowy z doradcą finansowym Zapomniales dodac ze nie robi tego bezinteresownie czyli z czegos musi zyc. A z czego? Tego klientowi sie nie mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts