aquaeco 10.07.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Szanowni Państwo, chcielibyśmy poinformować, że od kilku tygodni wyłącznym dystrybutorem na Wielkopolskę przydomowych oczyszczalni ścieków SBR (działających w oparciu o sekwencyjny proces oczyszczania biologicznego) niemieckiej firmy UWS (United Water Systems) jest firma Aramis Sp. Z o.o. (dział AquaEco). Zapewniamy fachowe doradztwo, rzetelne wykonanie i stałą opiekę wykwalifikowanych specjalistów.Oczyszczalnie Aqua-Champ® stanowią przykład wysoce zaawansowanej technologii opartej na niemieckiej solidności i niezawodności. Proponowane przez nas rozwiązania zagospodarowania ściekami są niezawodne i sprawdzają się w każdych warunkach, bez względu na to czy instalowane są dla mniejszych czy większych skupisk ludzkich. Nasze oczyszczalnie Aqua-Champ® można zastosować wszędzie tam, gdzie niemożliwe lub nieopłacalne jest przyłączenie obiektu do sieci kanalizacyjnej. Szczegóły zostały zamieszczone w naszych materiałach promocyjnych oraz na stronie internetowej http://www.aquaeco.pl. Chciałbym również poinformować ze wiele gmin przewiduje dofinansowywanie takich inwestycji. Na życzenie klienta sprawdzamy możliwości otrzymania takiego dofinansowania. Zachęcamy również do przeanalizowania rozwiązania wraz z sąsiadem. Jest to bardzo korzystne dla obu stron (odsyłam na nasza stronę internetowa w zakładkę "Pytania i odpowiedzi").Ponadto oferujemy bardzo korzystny kredyt w Banku Ochrony Środowiska. Jest to kredyt przyznawany specjalnie na ten cel i jest udzielany na preferencyjnych warunkach tzn. oprocentowanie w skali roku zależnie od długości okresu spłaty wynosi od 1% (dla kredytu do 12 miesięcy) do 6,83% (dla kredytu do 60 miesięcy).Przewidujemy też możliwość leasingu dla zainteresowanych przedsiębiorców. Zachęcamy do zadawania pytań, a przede wszystkim aktywnej współpracy. Z poważaniem Ruszkiewicz PiotrSpec. ds. sprzedazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek_gruha 13.07.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Mam pytanie,jestem zainteresowany kupnem takiego wlasnie urzadzenia, jednak w moim regione szczegolna uwage zwraca sie na ochrone srodowiska, stad moje pytanie, jaki stopien czystosci maja scieki z Panstwa oczyszczalni?z powazaniem piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aquaeco 13.07.2006 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dzien dobry,scieki z naszych oczyszczalni maja 99% czystosci i tymsamym uzyskuja najlepszy wynik na polskim rynku. Oczyszczony sciek wyplywajacy z naszej oczyszczalni spelnia wszystkie inne wymogi techniczne i ze sporym zapasem miesci sie w wymaganych parametrach.W razie jakichkolwiek dalszych pytan prosze o kontakt telefoniczny, e-mail i zapraszam na strone internetowa http://www.aquaeco.pl z powazaniemruszkiewicz piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 13.07.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witam Interesuje mnie taka oczyszczalnia, jaki jest koszt orientacyjny rodzina 3-4 osoby, Mam wysoki poziom wód gruntowych i grunt który nie przepuszccza wody po zimie woda długo stoi mi na dzałce,ale bede ja podnosił ok 1 m czy stanowi to jakis problem, gdzie by było odprowadzenie scieku?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 18.07.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witam Interesuje mnie taka oczyszczalnia, jaki jest koszt orientacyjny rodzina 3-4 osoby, Mam wysoki poziom wód gruntowych i grunt który nie przepuszccza wody po zimie woda długo stoi mi na dzałce,ale bede ja podnosił ok 1 m czy stanowi to jakis problem, gdzie by było odprowadzenie scieku?? Pozdrawiam Bedzie jakas odpowidz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 29.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Podany link nie otwiera się .Może jakaś oferta na oczyszczalnię dla rodziny 4 osobowej i do tego jakieś dane techniczne , koszty eksploatacji i obsługi na mail wiko.wicekneostrada.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts