Gość 18.03.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Gazowe piekarniki nigdy nie będą tak dokładnie sterowane.Co do ceny, to myślę że zestaw do zabudowy można znależć za 1500 (przyzwoita płyta i piekarnik - dostępne też z płytą gaz.).Nie baw się w żadne piekarniczki i "opiekacze" - ich funkcja jest zupełnie inna. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 18.03.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Ja niedawno kupiłem kuchenkę z termoobiegiem grilem i rożnem. Dałem za to ustrojstwo 900PLN i na razie jestem zadowolony. Kurczak i szarlotka wychodzą z tej kuchenki znakomicie. z grubszą zwierzyną jeszcze nie prubowałem bo nie mam jeszcze tej kuchenki gdzie postawić. Tak więc po przejściu kilku prób stoi i czka na skończenie remontu kuchni. Najtańszy piekarnik elektryczny z termoobiegiem kosztuje 800PLN. Poza tym piekarnik wymaga podłączenie dość dużo prądu(najmniej 3,5kW)Natomiast kuchenka micro to ca. 2,5kW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 On 2003-03-18 09:53, Alanta wrote: Przejrzałam różne reklwmówki, mały piekarnik "nablatowy" kosztuje ok 250zł, mikrofala Whirpool z grillem ok 400... to i tak taniej, niż piekarnik el. do zabudowy...szkoda, ze nie robia gazowych... Od chwili, kiedy mojemu tacie wyleciało okno w kuchni w bloku a z piekarnika odpadły wszystkie blachy i "nieźle" mu pokiereszowały nogę nie żałuję, że już nie robią piekarników gazowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 18.03.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 To byłem ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 19.03.2003 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Grzegorz, to nie jest argument, jak masz uszkodzoną instalację el. lub kuchenkę el. to tez może Cię nieźle "popieścić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts