Piotr G 10.07.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wykonuję instalacje: SanitarneGrzewczeWentylacyjneKominki z płaszczem wodnymKolektory słonecznecentralne odkurzanieautomatyczne nawadnianie ogrodów [email protected]tel. kom. 608419962 Pozdrawiam Piotr Zakład Instalacji Sanitarnych "POZ-MONTER" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 21.06.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Proponuję bardzo atrakcyjne ceny na kotły Vaillant Zapraszam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 09.07.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Szanowni Państwo, Według najświeższych informacji od 12 lipca 2010 roku banki rozpoczną udzielanie kredytów na zakup i instalację kolektorów słonecznych, w ramach dofinansowania z NFOŚiGW. Taką informację dziś dostałem od mojego dostawcy kolektorów słonecznych 45% spłaty kapitału kredytu na ten cel Z tą infornacją dostałem szczegółowe wytyczne co, kto, kiedy Zapraszam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts