glowac 30.09.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Q10wysłałem Ci PWczy podany przez Ciebie adres mailowy jest poprawny? zaczyna sie od "www"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q10 30.09.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Bez www tylko ja taki komputerowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.09.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Q10ok, a teraz zerknij na PW - czyli na Prywatne Wiadomosci tam podałem Ci nr tel do mnie żeby sie umówić.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q10 01.10.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dzięki za numer.Teraz czekam na męża by z nim pogadać,bo narazie robi i nie ma go ostatnio w domu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola6 02.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 widzę, że trochę nudno na tym naszym forum. To teraz trochę zdjęć drugiej Diunki ,czyli mojego brata: http://images41.fotosik.pl/204/263ca43c4eacdd28.jpg http://images49.fotosik.pl/208/7e28a0dacc7f8968.jpg http://images40.fotosik.pl/204/f8cd8d6819f4c318.jpg Mam nadzieję, że się nie obrazi, bo nie zapytałam a wkleiłam. http://mariola6.fotosik.pl/albumy/274848.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluemen 04.10.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam Diunowiczów Chyba wszyscy wzieli się do pracy przy swoich domach nikogo na forum nie widac. Mam do was pytanko jaką membrane dawaliście na dach jaka firma i model ,jakieś zdjęcia moze z góry dziękuję za odpowiedz i POzdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anabel9 04.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam wszystkich Diunowiczów!!!Ja również jestem już szczęśliwą posiadaczką projektu Diuna II.Zamierzam zacząć budowę na wiosnę i bardzo chciałabym zobaczyć ją w realu.Jestem z woj. świętokrzyskiego. Czy byłaby szansa aby ktoś jami pokazał? Z góry dziękuję!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maristez 05.10.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 są jakieś wzory żeby taniej projekt kupić? z tego co widzę wszyscy sprzedają w tej samej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OluniaW 05.10.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 witam, wiem że się będę powtarzała, ale RATUJCIE !!!!!! całą elektrykę kładł nam znajomy (instalacja elektryczna, alarmowa i TV) i dopiero teraz nadszedł czas rozliczenia i krzyknął nam 20 tys robocizna razem z materiałami, jak to było u was? proszę o jak najwięcej odpowiedzi, bo chyba czeka nas jakiś rzeczoznawca pozdrawiam i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaa100 05.10.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 anabel9 jeśli masz ochotę na wycieczkę w okolice Krakowa - to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anabel9 05.10.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 agaa100dziękuję bardzo za zaproszenie napewno skorzystam jak tylko znajdę chwilkę czasu to przybędę. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 05.10.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 OluniaW napisała: witam, wiem że się będę powtarzała, ale RATUJCIE !!!!!! całą elektrykę kładł nam znajomy (instalacja elektryczna, alarmowa i TV) i dopiero teraz nadszedł czas rozliczenia i krzyknął nam 20 tys robocizna razem z materiałami, jak to było u was? proszę o jak najwięcej odpowiedzi, bo chyba czeka nas jakiś rzeczoznawca pozdrawiam i dzięki _________________ Ola Witam , my jestesmy na etapie uzgodnien z elektrykami, Wasza cena mnie nie dziwi, spotkalismy sie juz z taka wyceną , tylko, że dotyczyła ona kabli głośnikowych, internetowych, telewizyjnych, telefonicznych, alarmowych .Pan krzyknął nam 8.000 zł robocizny i 9.000-10.000 zł materiały (najwyższa półka-cokolwiek to znaczy) drugi zaproponiował 5.000 zł robocizny i około 7.000 zł materiały ale bez kabli głosnikowych , alarmowych. W środę spotykamy się z trzecim elektrykiem , to zobaczymy co usłyszymy. Szkoda że znajomy tak sie ceni, chyba nie po to bierze się znajomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 05.10.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 u mnie 10700 za robociznę z materiałem - instalacja elektryczna wew i zew, RTV, komputerowa, alarm, sterowanie wrotami garażowymi, rozdzielnia z osprzętem - w sumie prawie 190 punktówdodatkowo osprzęt do alarmu 2tys i montaż 800razem 13,5 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.10.2009 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 u mnie 10700 za robociznę z materiałem - instalacja elektryczna wew i zew, RTV, komputerowa, alarm, sterowanie wrotami garażowymi, rozdzielnia z osprzętem - w sumie prawie 190 punktów dodatkowo osprzęt do alarmu 2tys i montaż 800 razem 13,5 tys u nas podobnie - suma sumarum ok,13000zł. BeeWroc zauważ, że MrT i my to ceny z Warszawy - ja bym wzięła rzeczoznawcę - kolega lekko przegina. U nas też kable najwyższa półka itp chyba, że masz w to wliczone gniazdka, oprawy i inne pstryczki elektryczki Beckera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 06.10.2009 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Bardzo duzo !! 20 tys za elektrykau mnie8100 - robocizna ( polozenie instalacji okolo 170 pkt -w tym: 2 sily,4tv,4internetinstalacja alarmowa,wypuszczone instalacje na zewnatrz( brama,furtka,oswietlenie ogrodu) , obsadzenie 2 szafek w scianach ( elektr + TV) drugi etap 2100uzbrojenie szafki elektrycznej 60-cio polowej( przepieciowki , wlacznik zmierzchowy,sprawdzenie instalacji) razem 10300 P.S I mniej zaleznosci finansowych ze znajomymi tym dluzsza znajomoscPowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.10.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 P.S I mniej zaleznosci finansowych ze znajomymi tym dluzsza znajomosc Powodzenia amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cruiserkip 06.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witamy ! mamy ogromną prożbę do OluniW CZY JEST MOŻLIWOŚĆ OBEJRZENIA WASZEJ DIUNKI JEZELI TAK TO PROSZE O ODPOWIEDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 06.10.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Mam pytanie do osób, które już wybudowały Diunę. Z jakiego materiału są Wasze ścianki działowe na piętrze? Ponoć w projekcie (Diuna Mix) są one z płyt gipsowo-kartonowych. Czy zmieniał ktoś na gazobeton 12-stkę? Czy wytrzyma to oryginalnie zaprojektowany strop (teriva)? Ile płaciliście murarzowi za te działówki? Mój murarz twierdzi, że jego wycena nie obejmowała tych ścianek i trzeba będzie zapłacić coś extra... Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patty1719502153 06.10.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Olu u nas elektryka ok 15 tys. w wersji bardzo rozbudowanej. panczurka stawialism ścianki działowe z 12 gazobetonu, jednak technicznie Ci nie odpowiem, ew. mąż jutro. Ale wiem, ze sie da. U nas mega problem z dostarczeniem drzwi wewnętrznych.... a już miałam nadzieję na przeprowadzkę w tym roku. Ale cóz, nie może być z ta wykonczeniowka za lekko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 06.10.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 bez drzwi wew. da się mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts