dawid. 11.10.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 To nasze drzwi wejściowehttp://images47.fotosik.pl/212/e6f0058363291855med.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid. 11.10.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 A to nieliczna resztahttp://images41.fotosik.pl/208/ef023ebf339c1fe1med.jpg http://images46.fotosik.pl/212/e7f453181dbd5f51med.jpg http://images40.fotosik.pl/208/4798145070133b66med.jpg http://images41.fotosik.pl/208/78c80007bafba0e4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa88 11.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 dawid. gratuluję postępów podobają mi się szczególnie Twoje drzwi balkonowe, mógłbyś mi coś o nich napisać, może być na priv, interesuje mnie szerokość no i cena i czy nie miałeś z nimi problemów, bo nam nie chcą takich zrobić, żeby ta "zaokrąglona" część u góry nie była osobno... mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Marcin 12.10.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Gratulacje dawid Czy mógłbys napisać, gdzie dokładniej masz ta swoją Diunę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia79 13.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam Panią Patty. Bardzo mi się podoba Pani łazienka górna, ta z pomarańczowymi dodatkami, Tubądzin Caffeteria. Mam problem ze znalezieniem tych płytek w internecie. Miałabym prośbę do Pani o napisanie gdzie Pani takie płytki kupiła i jaka to kolekcja, być może namiar na jakąś stronę internetową. Będe bardzo wdzięczna za pomoc gdyż urządzam powoli swój domek, ale akurat projekt z firmy archon. Pozdrawia Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia79 13.10.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Do Pani Patty.Przepraszam, za to pytanie, ale właśnie sprawdzałam Tubądzin caffeteria i nie widziałam tam takich ładnych płytek . Jeśli to nie kłopot dla Pani to proszę o podpowiedź gdzie Pani kupiła tą kolekcję, i czy z tej samej kolekcji sa płytki podłogowe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patty1719502153 13.10.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam Panią Patty. Bardzo mi się podoba Pani łazienka górna, ta z pomarańczowymi dodatkami, Tubądzin Caffeteria. Mam problem ze znalezieniem tych płytek w internecie. Miałabym prośbę do Pani o napisanie gdzie Pani takie płytki kupiła i jaka to kolekcja, być może namiar na jakąś stronę internetową. Będe bardzo wdzięczna za pomoc gdyż urządzam powoli swój domek, ale akurat projekt z firmy archon. Pozdrawia Barbara Wydaje mi sie, ze chodzi o pomarańczowa łazienkę Dagi&Grzesia a nie moja. Zaszła pomyłka, ja tylko wklejalam ich zdjęcie na forum. Nie wiem jakie to płytki. Pytaj wlascicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia79 14.10.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam serdecznie Pastwa Daga@Grześ Bardzo mi się podoba Państwa łązienka górna ta z pomarańczowymi dodatkami. Czy możecie mi Państwo zdradzić w jakim sklepie zostały zakupione te płyteczki i jaka to dokładnie kolekcja, bo niestety nie mogę znaleźć ani w katalogu ani w internecie kolekcji Tubądzin Caffeteria.Jestem na etapie urządzania swojego domu, akurat z forum archonu i bardzo bym prosiła o odpowiedż. Pozdrawia Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid. 15.10.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 wymiar okien balkonowych to 1185x2120 R+RU cena za sztukę to 1900zł z zamówieniem takich okien nie było problemu nawet nikt mi takiego rozwiązania nie negował okna wykonywała firma VERTEX gdzieś w polsce jeżeli zaokrąglenie miało by być osobno to drzwi chyba by były za niskie Diuna znajduje się w miejscowości Garbów przy drodze z Lublina do Warszawy 25 km od Lublina zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahol 15.10.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dawid jak możesz prosze napisz ile kosztował Cię stan surowy zamknięty, tzn widzę na zdjęciu bez drzwi garażowych. z góry dzięki. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa88 15.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dawid. dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid. 16.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 stan surowy ok 130 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Marcin 16.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dzięki dawid za info o położeniu Twojej Diuny. Dziękujemy za zaproszenie Jeśli zdecydujemy się z niego skorzystać, to damy znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_d 17.10.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Witam! Skoro już jesteśmy przy kosztach ja też mam pytanie: ile mniej więcej kosztują okna do całej Diuny? Wiem, że zależy to od wymiarów itd, ale tak orientacyjnie cena za jednostronny kolor, bez szprosów. My dostaliśmy póki co wycenę z jednego miejsca i łącznie z zaokrąglonymi drzwiami balkonowymi szt. 2 i drzwiami tarasowymi wołają ok. 15tys. To dużo czy raczej tak średnio? Ps. Tak na chwilę obecną wygląda nasza diunka i taka zostanie aż do wiosny... Teraz ogarniamy trochę działkę http://ewka_diunka.republika.pl/projekty/Kopiaprzodzabezpieczony.jpg http://ewka_diunka.republika.pl/projekty/Kopiatylzabezpieczony.jpg Witam, wczoraj dostałam ostateczną wycene okien FORIS i wyszło nam 16500 z montażem. Tylko, że mamy kolor obustronny złoty dąb ze złotym szprosem, złote osłonki za zawiasy, złote klamki secustica i jeszcze z listwami przyparapetowymi. Dodam jeszcze,że mamy wszystkie okna tak jak w planie, tylko nie ma tedo w spiżarce. Aha ja mam diune III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa88 17.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 asia_d dzięki za info widzę, że można taniej niż nam zawołali... chyba musimy jeszcze się rozejrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid. 18.10.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam nas okna wyniosły 14200 w tymgóra - dwa balkonowe z łukami- dwa podwójne okna- jedno balkonowe podwójnedół- trzy małe okna- jedno podwójne okno- trzy pojedyncze wykurz kuchnia okna- trzy tarasy pojedyncze salon - jeden podwójny taras jadalniakolor jednostronny z montażem i ciepłą ramką hamulec w klamce salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 18.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam , my mamy tyle http://foto3.m.onet.pl/_m/c438e83bbd749eef8d64ea0bcdbe712b,10,19,0.jpg i czekamy na elektryka, wchodzi w przyszłym tygodniu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahol 19.10.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Mam pytanie do BeatyWroc, dawida i ewy88. Widzę różnice w ściance kolankowej Waszych domów. Czy moglibyście napisać, czy ją podnosiliście? A jak tak to o ile? pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 19.10.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 mahol Mam pytanie do BeatyWroc, dawida i ewy88. Widzę różnice w ściance kolankowej Waszych domów. Czy moglibyście napisać, czy ją podnosiliście? A jak tak to o ile? pozdrawiam i dziękuję My podnosiliśmy na częsci mieszkalnej o dwa pustaki, garaz bez zmian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa88 19.10.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam! mahol my podnieśliśmy nad garażem o dwa porothermy a nad częścią mieszkalną o jeden. Do tego zlikwidowaliśmy zupełnie różnicę poziomów na parterze, ale nie pytaj jak, bo nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts