Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

maxim_m schody super, ale na mnie większe wrażenie zrobiła kuchnia!! :) jest rewelacyjna! widzę nawet, że mamy podobne gusta. Ja w prawdzie nie będę miała wyspy, ale mam taką samą podłogę i zamówione meble w bardzo podobnej kolorystyce :) u mnie będzie kremowa zabudowa i szafki górne, a dolne kasztan :) już żałuję, że zdecydowałam się na jasny blat i płytki ścienne;)

Wszyscy tak zajęci budową, budowa pochłania cały Wasz czas, skupia całą Waszą uwagę....budujecie piękne domy...jednak nie wszystkim się udaje..moja diuna chyba już nigdy nie będzie skończona, a już napewno nie tak jak byśmy tego chcieli...My też cały czas spędzaliśmy na budowie, wszystkie nasze myśli wirowały wokół tego naszego wymarzonego domku....wszystkie pieniądze szły na wykończenie diunki, wyrwane 3 lata z życia...i co? i w jednej sekundzie prysło wszystko...nasze plany, marzenia.... Gdy zostałam sama, nic już dla mnie nie ma sensu....żal tego czasu którego tak mało mieliśmy dla siebie.....

Dlatego zatrzymajcie się czasem....pomyślcie o sobie....dla mnie niestety już jest za późno....mój mąż zginął w wypadku...miał tylko 32 lata..:(

...mam dwie malutkie córeczki....i diunke...tylko to mi pozostało....

dziękuje Wam wszystkim za współczucia i i serdeczność, ale moja wypowiedź miała na celu ukazanie Wam wszystkim jak życie jest kruche, żebyście w wirze pracy, budowy, itp. nie zapominali o sobie, o żonach, mężach, dzieciach i to im poświęcali najwięcej tego bezcennego czasu....

Pozdrawiam wszystkich którzy są ze mną i szczerze współczują....weendy

Jestem na etapie budowy diuny III I mam kilka pytań jakie są wys. okna w waszych domkach bo moje po adaptacji wydają się niskie oprócz wykuszu w salonie mają 120 boje się ze to mało i jeszcze czy ktoś zdecydował się zrezygnować z ścianki odgradzającej wejście od korytarza My tak myślimy zrobić ponieważ zrezygnowałem z kibelka ale nie wiem czy nie będzie zimno od drzwi wejściowych .

Jestem na etapie budowy diuny III I mam kilka pytań jakie są wys. okna w waszych domkach bo moje po adaptacji wydają się niskie oprócz wykuszu w salonie mają 120 boje się ze to mało i jeszcze czy ktoś zdecydował się zrezygnować z ścianki odgradzającej wejście od korytarza My tak myślimy zrobić ponieważ zrezygnowałem z kibelka ale nie wiem czy nie będzie zimno od drzwi wejściowych .

My mamy w diunie mix-wysokośc po 1550 w pokojach u góry,w salonie zamiast dwóch okien zrobiliśmy jedno duże 1800*1550, w wykuszu zmniejszyliśmy z 1750 na 1550 aby zmieścił się jakiś grzejnik, w kuchni mają po 1350.A z wiatrołapu nie rezygnujcie.Powodzenia

My mamy diune mix, zrezygnowalismy z kibelka w waitrołapie, ale sam wiatrołap został i nie żałuję, wejdzie szafa do zabudowy i bedzie cacano ..., a drzwi robimy przesuwne i w wiatrołapie i w kuchni, więc jakby co nie bedzie kolizji...

Jak macie rozwiązaną kanalizację pionową bo u nas w holu trochę nie poręcznie i czy rezygnowaliście ze spiżarki bo my chcemy zrezygnować bo kuchenka wydaje nam się za mała.

Widzę że niektórzy też rezygnują z dodatkowego komina wentylacyjnego z kuchni jak macie rozwiązane jego brak i na jakiej wys. są parapety w kuchni?

Przeprasza że tyle zadaje pytań ale jestem nowicjuszem w tych sprawach Pozdrawiam:bye: