Tom Bor 14.09.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Maxim, piękne schody i kuchenka, tylko pozazdrościć. czekamy na więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa88 14.09.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 maxim_m schody super, ale na mnie większe wrażenie zrobiła kuchnia!! jest rewelacyjna! widzę nawet, że mamy podobne gusta. Ja w prawdzie nie będę miała wyspy, ale mam taką samą podłogę i zamówione meble w bardzo podobnej kolorystyce u mnie będzie kremowa zabudowa i szafki górne, a dolne kasztan już żałuję, że zdecydowałam się na jasny blat i płytki ścienne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaefce 14.09.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 piękne, piękne........aż się rozmarzyłam................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weendy 20.09.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Wszyscy tak zajęci budową, budowa pochłania cały Wasz czas, skupia całą Waszą uwagę....budujecie piękne domy...jednak nie wszystkim się udaje..moja diuna chyba już nigdy nie będzie skończona, a już napewno nie tak jak byśmy tego chcieli...My też cały czas spędzaliśmy na budowie, wszystkie nasze myśli wirowały wokół tego naszego wymarzonego domku....wszystkie pieniądze szły na wykończenie diunki, wyrwane 3 lata z życia...i co? i w jednej sekundzie prysło wszystko...nasze plany, marzenia.... Gdy zostałam sama, nic już dla mnie nie ma sensu....żal tego czasu którego tak mało mieliśmy dla siebie..... Dlatego zatrzymajcie się czasem....pomyślcie o sobie....dla mnie niestety już jest za późno....mój mąż zginął w wypadku...miał tylko 32 lata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekopole 20.09.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 R.I.P przykro nam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.09.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Przykro nam, nie zdajemy sobie sprawy jak kruche jest nasze życie. (*)(*)(*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GiT 21.09.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Weendy, szczere kondolencje - "Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą..." JPII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaefce 21.09.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Weendy, bardzo współczuję Tobie i waszym bliskim. Los jest bezwzględny i nieprzewidywalny.... Chciałabym Cię jakoś pocieszyć, ale wiem że słowa nic tu nie pomogą, a jedynie przemijający czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weendy 21.09.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 ...mam dwie malutkie córeczki....i diunke...tylko to mi pozostało....dziękuje Wam wszystkim za współczucia i i serdeczność, ale moja wypowiedź miała na celu ukazanie Wam wszystkim jak życie jest kruche, żebyście w wirze pracy, budowy, itp. nie zapominali o sobie, o żonach, mężach, dzieciach i to im poświęcali najwięcej tego bezcennego czasu....Pozdrawiam wszystkich którzy są ze mną i szczerze współczują....weendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola100 22.09.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 weendy proszę przyjmij nasze najszczersze wyrazy współczucia. Jesteśmy z Toba i Twoimi córeczkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktor0612 22.09.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 bluemen nam wyszło 535m2 na ścianach. pozdrawiamy GiT Mam pytanie czy na zewnątrz czy wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GiT 22.09.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Mam pytanie czy na zewnątrz czy wewnątrz wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktor0612 23.09.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Weendy proszę przyjmij nasze najszczersze wyrazy wspólczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktor0612 23.09.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Czy ktoś buduje diune III w Łódzkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktor0612 23.09.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Jestem na etapie budowy diuny III I mam kilka pytań jakie są wys. okna w waszych domkach bo moje po adaptacji wydają się niskie oprócz wykuszu w salonie mają 120 boje się ze to mało i jeszcze czy ktoś zdecydował się zrezygnować z ścianki odgradzającej wejście od korytarza My tak myślimy zrobić ponieważ zrezygnowałem z kibelka ale nie wiem czy nie będzie zimno od drzwi wejściowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahol 23.09.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 wiktor, wiatrołap to podstawa, nie rezygnujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BAJA96 23.09.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Jestem na etapie budowy diuny III I mam kilka pytań jakie są wys. okna w waszych domkach bo moje po adaptacji wydają się niskie oprócz wykuszu w salonie mają 120 boje się ze to mało i jeszcze czy ktoś zdecydował się zrezygnować z ścianki odgradzającej wejście od korytarza My tak myślimy zrobić ponieważ zrezygnowałem z kibelka ale nie wiem czy nie będzie zimno od drzwi wejściowych . My mamy w diunie mix-wysokośc po 1550 w pokojach u góry,w salonie zamiast dwóch okien zrobiliśmy jedno duże 1800*1550, w wykuszu zmniejszyliśmy z 1750 na 1550 aby zmieścił się jakiś grzejnik, w kuchni mają po 1350.A z wiatrołapu nie rezygnujcie.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktor0612 24.09.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Dziękuje wam za odpoiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 24.09.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Jestem na etapie budowy diuny III I mam kilka pytań jakie są wys. okna w waszych domkach bo moje po adaptacji wydają się niskie oprócz wykuszu w salonie mają 120 boje się ze to mało i jeszcze czy ktoś zdecydował się zrezygnować z ścianki odgradzającej wejście od korytarza My tak myślimy zrobić ponieważ zrezygnowałem z kibelka ale nie wiem czy nie będzie zimno od drzwi wejściowych . My mamy diune mix, zrezygnowalismy z kibelka w waitrołapie, ale sam wiatrołap został i nie żałuję, wejdzie szafa do zabudowy i bedzie cacano ..., a drzwi robimy przesuwne i w wiatrołapie i w kuchni, więc jakby co nie bedzie kolizji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktor0612 24.09.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Jak macie rozwiązaną kanalizację pionową bo u nas w holu trochę nie poręcznie i czy rezygnowaliście ze spiżarki bo my chcemy zrezygnować bo kuchenka wydaje nam się za mała.Widzę że niektórzy też rezygnują z dodatkowego komina wentylacyjnego z kuchni jak macie rozwiązane jego brak i na jakiej wys. są parapety w kuchni?Przeprasza że tyle zadaje pytań ale jestem nowicjuszem w tych sprawach Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts