Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To tak dla podczymania wątku :)

Pojawił się w końcu wariant Diuny w nowoczesnym stylu. Przybrała co prawda inną nazwę ARRAKIS II ale rozwiązania wewnątrz są te same.

To dla tych, którym stary wygląd Diuny się już znudził i szukają odmiany :)

A... i link do projektu http://domus.wroc.pl/projekt/arrakis-ii

Edytowane przez balba

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
Witam mam prosbe do uzytkownika Carpe czy moze Pan dodac jeszcze jakies zdjecia z budowy domu

dziekuje

W miarę możliwości mogę. Szczerze mówiąc muszę najpierw zrobić. A co Cię szczególnie interesuje? Oprócz zdjęć chętnie służę podpowiedziami. My już właściwie prawie po budowie i "wykańczamy się". Na marginesie jestem wersją żeńską ;) Nick może mylący... Pozdrawiam

• 3 weeks później...
Witam Cyska chyba juz nie ma wielu osob ktore tu zagladaja My dopiero jestesmy na etapie wyboru okien ,a tak to moze dodasz jakies zdjecia z budowy pozdrawiam

Zaglądają, zaglądają :) I czekają aż ktoś coś ciekawego wrzuci do podziwiania albo podzieli się doświadczeniami z budowy własnej Diuny ;)

Dzięki, dzięki. Bardzo przyjemnie patrzeć na ogień w kominku. Bardzo fajnie w tych karminowych kaflach odbija się ogień. To wystarczający powód żeby wybudować dom:yes:

Mam pytanko do tych, którzy wybudowali Diunę III i mają piec na ekogroszek. Jak radzicie sobie ze składowaniem ekogroszku? Może znacie jakieś zaklęcie powiększająco-upychające:cool: albo jakieś inne rozwiązania?

Dzięki, dzięki. Bardzo przyjemnie patrzeć na ogień w kominku. Bardzo fajnie w tych karminowych kaflach odbija się ogień. To wystarczający powód żeby wybudować dom:yes:

Mam pytanko do tych, którzy wybudowali Diunę III i mają piec na ekogroszek. Jak radzicie sobie ze składowaniem ekogroszku? Może znacie jakieś zaklęcie powiększająco-upychające:cool: albo jakieś inne rozwiązania?

My mamy garaż, 2 piwnice i kotłownię na poziomie -1, ale tego już raczej nie dobudujecie :D Hmm...może w oryginalnej konfiguracji Diuny 3 można ewentualnie pomyśleć o częściowym składowaniu worków z węglem pod schodami? Nie wiem tylko czy brud nie roznosiłby się po domu :( U nas pomimo składowania węgla w workach zasyfiona jest cała piwnica :( No ale brakuje nam jeszcze drzwi do kotłowni to może też przez to :(

SAM_1767.JPGSAM_1779.JPG

Edytowane przez Magdalena i Łukasz
dodanie zdjęcia pieca