Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dawid. gratuluję postępów :) podobają mi się szczególnie Twoje drzwi balkonowe, mógłbyś mi coś o nich napisać, może być na priv, interesuje mnie szerokość no i cena :oops: i czy nie miałeś z nimi problemów, bo nam nie chcą takich zrobić, żeby ta "zaokrąglona" część u góry nie była osobno... :evil: mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi :)

Witam Panią Patty.

Bardzo mi się podoba Pani łazienka górna, ta z pomarańczowymi dodatkami, Tubądzin Caffeteria. Mam problem ze znalezieniem tych płytek w internecie. Miałabym prośbę do Pani o napisanie gdzie Pani takie płytki kupiła i jaka to kolekcja, być może namiar na jakąś stronę internetową. Będe bardzo wdzięczna za pomoc gdyż urządzam powoli swój domek, ale akurat projekt z firmy archon.

Pozdrawia Barbara

Do Pani Patty.

Przepraszam, za to pytanie, ale właśnie sprawdzałam Tubądzin caffeteria i nie widziałam tam takich ładnych płytek . Jeśli to nie kłopot dla Pani to proszę o podpowiedź gdzie Pani kupiła tą kolekcję, i czy z tej samej kolekcji sa płytki podłogowe.

Pozdrawiam

Witam Panią Patty.

Bardzo mi się podoba Pani łazienka górna, ta z pomarańczowymi dodatkami, Tubądzin Caffeteria. Mam problem ze znalezieniem tych płytek w internecie. Miałabym prośbę do Pani o napisanie gdzie Pani takie płytki kupiła i jaka to kolekcja, być może namiar na jakąś stronę internetową. Będe bardzo wdzięczna za pomoc gdyż urządzam powoli swój domek, ale akurat projekt z firmy archon.

Pozdrawia Barbara

Wydaje mi sie, ze chodzi o pomarańczowa łazienkę Dagi&Grzesia a nie moja. Zaszła pomyłka, ja tylko wklejalam ich zdjęcie na forum. Nie wiem jakie to płytki. Pytaj wlascicieli :) ;)

Witam serdecznie Pastwa Daga@Grześ

Bardzo mi się podoba Państwa łązienka górna ta z pomarańczowymi dodatkami. Czy możecie mi Państwo zdradzić w jakim sklepie zostały zakupione te płyteczki i jaka to dokładnie kolekcja, bo niestety nie mogę znaleźć ani w katalogu ani w internecie kolekcji Tubądzin Caffeteria.

Jestem na etapie urządzania swojego domu, akurat z forum archonu i bardzo bym prosiła o odpowiedż.

Pozdrawia Barbara

wymiar okien balkonowych to 1185x2120 R+RU cena za sztukę to 1900zł z zamówieniem takich okien nie było problemu nawet nikt mi takiego rozwiązania nie negował okna wykonywała firma VERTEX gdzieś w polsce jeżeli zaokrąglenie miało by być osobno to drzwi chyba by były za niskie

Diuna znajduje się w miejscowości Garbów przy drodze z Lublina do Warszawy 25 km od Lublina zapraszam do oglądania

Witam!

Skoro już jesteśmy przy kosztach ja też mam pytanie: ile mniej więcej kosztują okna do całej Diuny? Wiem, że zależy to od wymiarów itd, ale tak orientacyjnie cena za jednostronny kolor, bez szprosów. My dostaliśmy póki co wycenę z jednego miejsca i łącznie z zaokrąglonymi drzwiami balkonowymi szt. 2 i drzwiami tarasowymi wołają ok. 15tys. To dużo czy raczej tak średnio?

Ps. Tak na chwilę obecną wygląda nasza diunka i taka zostanie aż do wiosny...

Teraz ogarniamy trochę działkę :roll:

http://ewka_diunka.republika.pl/projekty/Kopiaprzodzabezpieczony.jpg http://ewka_diunka.republika.pl/projekty/Kopiatylzabezpieczony.jpg

Witam,

wczoraj dostałam ostateczną wycene okien FORIS i wyszło nam 16500 z montażem.

Tylko, że mamy kolor obustronny złoty dąb ze złotym szprosem, złote osłonki za zawiasy, złote klamki secustica i jeszcze z listwami przyparapetowymi.

Dodam jeszcze,że mamy wszystkie okna tak jak w planie, tylko nie ma tedo w spiżarce.

Aha ja mam diune III

Witam nas okna wyniosły 14200 w tym

- dwa balkonowe z łukami

- dwa podwójne okna

- jedno balkonowe podwójne

dół

- trzy małe okna

- jedno podwójne okno

- trzy pojedyncze wykurz kuchnia okna

- trzy tarasy pojedyncze salon

- jeden podwójny taras jadalnia

kolor jednostronny z montażem i ciepłą ramką hamulec w klamce salon