OluniaW 16.12.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 BeaWroc u mnie są SUNO beżowe cena przystępna i ładnie wyglądają pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOWY WAWA 17.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 my planujemy Becker kwadrat - proste, białe i ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 OluniaW BeaWroc u mnie są SUNO beżowe cena przystępna i ładnie wyglądają pozdrawiam dzięki OluniaW za odzew ja z SUNO znalzlam tylko kremowy http://img.nokaut.pl/p/8d/62/8d620b413d59a19c116844ede5a9853c500x500.jpg a on mi się jakis bardzo ciemny wydaje NOWY WAWA my planujemy Becker kwadrat - proste, białe i ładne pewnie chodzi o Berker tyż ładne np. te http://berker.net.pl/images/Berker_K1.jpg Seria K.1 dostępna w kolorach: kremowy połysk, śnieżnobiały połysk, antracyt, kolor aluminium. zas problem do ulubionych dołaczam zestaw Berker-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 17.12.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 WItam Jak cenowo wyszły wam wylewki robota+materiał a jak podłogi Z góry dziejuje za odpowiedz i POzdrawiam Wszystkich wylewki około 4700 w tym jest robocizna 12 PLN za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.12.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 wylewki około 4700 w tym jest robocizna 12 PLN za m2 a jakiej gróbości wyszły Wam na dole a jakiej na górze-czym sie kierowaliście ? My chcemy dać na dole 21cm i na górze 14 cm.(ogrzewanie podlogowe góra i dół) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weendy 18.12.2009 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 BeaWroc, ja mam wyłączniki ABB seri Basic 55 i jestem bardzo zadowolona,są w przystępnej cenie, a w salonie i przedpokoju mam Berkera z kryształkami swarovskiego, są prześliczne, ale te to sporo kosztują.. pozdrawiam weendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 18.12.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 a jakiej gróbości wyszły Wam na dole a jakiej na górze-czym sie kierowaliście ? My chcemy dać na dole 21cm i na górze 14 cm.(ogrzewanie podlogowe góra i dół) ta kwota dotyczyła tylko wylewki z miksokreta - grubość ok.5-6cm w garażu 10cm wysokość łapaliśmy z drzwi wyjściowych z salonu na taras, a na górze z wyjściowych na balkoniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 18.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 weendy BeaWroc, ja mam wyłączniki ABB seri Basic 55 i jestem bardzo zadowolona,są w przystępnej cenie, a w salonie i przedpokoju mam Berkera z kryształkami swarovskiego, są prześliczne, ale te to sporo kosztują.. pozdrawiam weendy Dzieki weendy, znaczy druga osoba poleca Berkera , faktycznie te z kryształkami sa ładniunie ale cena Mr.T wysokość łapaliśmy z drzwi wyjściowych z salonu na taras, a na górze z wyjściowych na balkoniki no a ta wysokość nie zepsuje wysokości drzwi wewnętrznych no to teraz jakiej grubości macie podłogi własnie sie dowiedziałam, że rosadziło nam licznik z wodą pomimo ocieplenia wełną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 18.12.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no a ta wysokość nie zepsuje wysokości drzwi wewnętrznych no to teraz jakiej grubości macie podłogi już w trakcie stawiania murów wiedzieliśmy jak grube będą podłogi więc wszystkie otwory drzwiowe i okienne były odpowiednio przygotowane z tolerancją ok.1cm w momencie wylewania wylewki wykonawca wziął wysokość z miejsc o których pisałem i z tolerancją 2mm wykonał wylewki na parterze dałem 10cm styro, na piętrze 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 18.12.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Mr.T już w trakcie stawiania murów wiedzieliśmy jak grube będą podłogi więc wszystkie otwory drzwiowe i okienne były odpowiednio przygotowane z tolerancją ok.1cm w momencie wylewania wylewki wykonawca wziął wysokość z miejsc o których pisałem i z tolerancją 2mm wykonał wylewki na parterze dałem 10cm styro, na piętrze 5cm no właśnie o to mi chodziło, my też chcemy dać tak styropian z tym, że chcieliśmy odpuścić styropian w pomieszczeniach na górze prócz łazienki i dać tylko wyższą wylewkę, żeby ciepło z dołu szło do góry. Nie wiem czy to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 18.12.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 jeżeli, tak jak pisałaś, będziecie mieli podłogówkę również na górze to na bank musicie położyć 5cm styro - po co ciepło z górnej podłogówki ma grzać strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 18.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no tak sobie wymysliłam, że ta podłogówka (chodzi mi o pomieszczenie 2/7), to oprócz styropianu 5 cm grzałabym też strop , ale tylko nad wejściem , bo tam od dołu to odkryte jest . Reszte pomieszczeń bez styropianu, tam nie bedzie podłogówki, tylko samą wylewkę bysmy dali troszke grubszą, bo w sumie co mnie ma dać ten styropian w innych pomieszczeniach, przed czym ma ocieplać ,np. przed salonem na dole. Musimy tez rozpatrzeć wersję podłogówka bez styropianu plus wylewka tez to samo pomieszczenie i na przeciwko tutaj fachowiec zapomniał zostawic odpowiednią wysokość do wykończenia podłogi Dobrze kombinuje czy nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluemen 18.12.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 wylewki około 4700 w tym jest robocizna 12 PLN za m2 Mr.T a jak cenowo wygladają tynik. BeaWroc jak Tynki u Ciebie wyszły ile materiału poszło POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 18.12.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 BeaWroc jak Tynki u Ciebie wyszły ile materiału poszło nic nie wyszło, panowie zostali odprawieni, na razie mamy tylko zrobioną szprycę i to nie wszędzie, bo poszedl wodomierz i nie było wody. czekamy na cieplejsze dni nam liczą 12zł za m2 ale nie wiem ile wyjdzie metrow kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 19.12.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Pilne pytanie do glowac (jeśli jeszcze tu zagląda...): Czy zmienialiście coś w wymiarach drzwi balkonowych z łukami na poddaszu? Czy zachowaliście oryginalną wysokość i szerokość? I jeszcze jedno: jaką macie szerokość szprosów??? Czy szyba w łuku też ma jakieś podziałki? Z góry dziękuję za odpowiedź! POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 21.12.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Mr.T a jak cenowo wygladają tynik. BeaWroc jak Tynki u Ciebie wyszły ile materiału poszło POzdrawiam pamiętam tylko łączne kwoty 8tys materiał, 9tys robota za tynki cementowo-wapienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluemen 23.12.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 WItamDziekuję za odpowiedz Wesołych Świąt Wszystkim Życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR GENDERKA 23.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Bardzo proszę osoby które mają ten etap za sobą , o informacje ile metrów kwadratowych wyszło elewacji w DIUNIE MIX Pozdrawiam wszystkich Diunowiczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola6 23.12.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Witam Diunkowiczów, Piotr,nam wyszło 240 m kw tynków zużyliśmy 40 wiaderek tynku ( ponoć bardzo dużo, bo tynk jakiś był tłusty, czy za mało tłusty - coś koło tego). A teraz moje firaneczki, nowy nabytek, jeszcze gorący. Oto one: http://images43.fotosik.pl/240/e0fb1198f72054b9.jpg http://images50.fotosik.pl/241/8afe9e32112e87c7.jpg Wszystkich Diunkowiczom życzymy udanych, spokojnych świąt i mnóstwo prezentów pod choinką. Mariola i Staszek http://images45.fotosik.pl/241/909cdc172ac439c7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekopole 24.12.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Bardzo ladne A ja zycze wam zrowych, spokojnych Swiat Bozego Narodzenia, szybkiego ukonczenia domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts