BeaWroc 25.12.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 http://moje-kartki.com.pl//kartki/46/6/d/605.jpg dla Wszystkich DiunowiczówBeata i Tomek z Wrocławia P.S. Mariola6 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluemen 28.12.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam ile płacicie za działowki lub ile Was to kosztowało mi powiedzieli fachowcy 20z/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahol 04.01.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam. Pytanie do tych co zastosowali lub planują zastosować ogrzewanie podłogowe: w których pomieszczeniach będzie mieli takie ogrzewanie? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaa100 04.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 mahol podłogówkę mamy w kuchni, wiatrołapie (tam też mały kaloryferek), na hollu na parterze i poddaszu, we wszystkich łazienkach. Żałujemy, że nie zrobilismy w salonie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weendy 05.01.2010 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 mahol ja mam ogrzewanie podłogowe wszędzie Jestem bardzo z tego zadowolona, nie wyobrażam sobie grzejników na ścianach, jak dla mnie to psują one urok całego wystroju wnętrza. Na mój dom poszło 2 km rurek i układaliśmy je sami z mężem fajna robótka, POLECAM! pozdrawiam weendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GiT 05.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 mahol my planujemy podłogówkę na całym parterze i u góry w łazience – w pozostałych pomieszczeniach grzejniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahol 08.01.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 mahol podłogówkę mamy w kuchni, wiatrołapie (tam też mały kaloryferek), na hollu na parterze i poddaszu, we wszystkich łazienkach. Żałujemy, że nie zrobilismy w salonie ... Aga, ja planuje właśnie tak jak Wy, napisz proszę dlaczego żałujecie, że podłogówki nie zainstalowaliście w salonie? wielkie dzięki wszystkim za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Marcin 09.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 weendy a ile Was wyniosła właśnie cała podłogówka w całym domu ?My właśnie ciągle się zastanawiamy czy robić wszędzie czy tylko w łazienkach, wiatrolapie i kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaa100 09.01.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 mahol Dlaczego żałujemy ? Bo od podłogówki idzie takie fajne, delikatne ciepło ... a moglibysmy się przy okazji pozbyć kaloryferów w wykuszu ... nie, nie wyglądają źle, ale gdyby ich nie było ... Pamiętam jak myslelismy o podłogówce, to niewiele się wtedy mówiło o deskach, które można na nich połozyć, a my nie chcielismy mieć w salonie płytek - i tylko to zdecydowało o tym, że zostalismy przy tradycyjnym ogrzewaniu. Na pewno nie dałabym ogrzewania podłogowego w sypialniach, bo sporo osób mówi że nie jest to korzystne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weendy 10.01.2010 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Ula i Marcin trudno to u mnie policzyć, tym bardziej że mój dom ma 250 m kw, i podłogówke robiliśmy w dwóch etapach, najpierw parter a po roku dopiero góre, ale mniej więcej to wygląda tak: ok 2,5 km rurek po 3 zł to 7,5 tys ja mam 3 rozdzielacze to ok 3 tys no i piony z miedzi to ok 2 tys i jakieś tam drobne rzeczy, no i wylewka, ale to czy podłogówkea jest czy jej nie ma to i tak się za nią płaci A robocizna nam odpadła bo jak pisałam robiliśmy to sami, ale ogólnie koszt robocizny to ok. 30 zł za m kw. Zdecydowanie polecam ogrzewanie podłogowe wszędzie! Ciepło się super równomiernie rozchodzi, jak dla mnie jest idealne, i w nóżki ciepło, nie ganiam za dziećmi z kapciami, a podłoge to aż chce się myć.No i jak dla mnie to podstawowa zaleta - brak grzejników, czyli paskudnego siedliska kurzu. Też słyszałam wiele teori na temat podłogówki w sypialni, że nie powinno jej tam być, ale jak się zagłębiłam w źródłach tych teori okazało się, że wygłaszają ją ci, którzy takiego ogrzewania nie mają Ja teraz mam i w niczym mi to nie przeszkadza, nie sypiam gorzej, nie budze się z bólem glowy i innych dolegliwiści też nie mam, o których mówią. pozdrawiam weendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Marcin 10.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 weendy dzięki za wyczerpującą odpowiedź co do tego, że salon wygląda lepiej bez grzejników to sie zgadzam, a na temat teorii o szkodliwym wpływie podłogówki w sypialniach to nawet nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIA I ARTUR 11.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam. Jesteśmy zainteresowani projektem Diuna 3 i chcielismy zobaczyc ją w realu przed zakupem projektu... Prosimy o kontakt z okolic Krakowa i Tarnowa. Będziemy wdzięczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola100 12.01.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ANIA I ARTUR my budujemy Diunę Mix i jesteśmy z Jasła. Jeśli nie znajdziecie kogoś bliżej to zapraszamy do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaa100 12.01.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ania i Artur okolice Krakowa (Kocmyrzów), tyle że u nas możecie zobaczyć diunę II - zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIA I ARTUR 15.01.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 DZIĘKUJEMY ZA ODPOWIEDZ. POZDRAWIAMY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIA I ARTUR 15.01.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 agaa100 odpisz czy dostałaś wiadomosc od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BAJA96 19.01.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 http://baja96.fotosik.pl/albumy/713097.htmlU NAS TEŻ JUŻ COŚ WIDAĆ -POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIA I ARTUR 19.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Bardzo zazdrościmy, ale kwestia czasu i my ruszymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid. 23.01.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 pozdro dla wszystkich diunowiczów jak tam wasze budowy czy u wszystkich tak zimno my stoimy z robotą bo taki mróz że nie chce się robić zapowiedzi epoki lodowcowej są prawdopodobnie do końca lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 24.01.2010 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 na zewnątrz mróz i śnieg - nic się nie dzieje , nudaa w środku powoli powstaje łazienka http://lh6.ggpht.com/_IOoLYxyelag/S1wl9_qKLgI/AAAAAAAAEno/pBDi0swTZ8o/s640/201001231245.jpg http://lh5.ggpht.com/_IOoLYxyelag/S1nnIpPZIDI/AAAAAAAAEm8/SEkzkc4Ztdk/s640/201001221243.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts