Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam serdecznie. Ja również jestem pod wrażeniem tego projektu. Zastanawiamy się nad jego kupnem. Mam więc pytanie do BeaWroc: czy jest możliwośc, aby obejrzeć waszą Diunkę?Mieszkamy w Świdnicy, więc mamy niedaleko. Bylibyśmy bardzo wdzięczni.

Witam serdecznie. Ja również jestem pod wrażeniem tego projektu. Zastanawiamy się nad jego kupnem. Mam więc pytanie do BeaWroc: czy jest możliwośc, aby obejrzeć waszą Diunkę?Mieszkamy w Świdnicy, więc mamy niedaleko. Bylibyśmy bardzo wdzięczni.

zapraszam serdecznie tylko nie w tym tygodniu bo mam szkołe :)

• 3 weeks później...

Do OliwiaAndKlaudia

Dziękuje za odzew, bardzo się cieszymy że jest ktoś niedaleko kto buduje Diune. W domku będziemy dopiero po 11 grudnia i wtedy napewno się skontaktujemy i w związku z tym czy możemy prosić o jakiś inny kontakt maila lub gg ? Dziękujemy z góry !

Edytowane przez benia23

• 3 weeks później...

Witam wszystkich diunomaniakow, sledzimy z zona to forum od dawna, lecz teraz dopiero zdecydowalismy sie na ten projekt, chodz przed nami dluga droga do stanu zero, poniewaz czekamy dopiero na przekwalifikowanie dzialki z rolnej na budowlana, i pani w gminie pocieszyla nas ze na to to trzeba czekac od roku do dwuch :eek: no cuz czekamy:). Na koniec zyczymy wszystkim Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku !!!

PS

Cos mi sie zdaje ze to forum umiera...oby nie :)

Wszystkim Diunobudowniczym życzymy szczęśliwego Nowego Roku 2011!!!

Żeby Nasze domki powstawały szybciutko i bez żadnych komplikacji! Coby budowlańcy włożyli serce i doświadczenie w ich budowę i dbali o ich piękne wykończenie :) No i żebyśmy się do nich wprowadzili jeszcze w tym roku! I jeszcze żeby zostało Nam trochę pieniążków na jakieś fajne wczasy :)

Życzą Katarzyna i Krzysztof

NR1.jpg

Bardzo elegancki kominek i fajnie się komponuje z ciemniejszą ścianą. Ja chciałabym mieć kominek z jasnych kafli. Pamiętam jak byłam mała to mieliśmy w domu piec kaflowy i bardzo lubiłam przy nim siedzieć :) Tylko nie wiem czy uda mi się połączyć surowy trochę nowoczesny styl z kaflami. Musiałyby być gładkie i bez większych zdobień, jak ten na zdjęciu. Przy czym cena takich wysokich kominków jest dla mnie zabójcza, więc pewnie zrobię do połowy ściany z kafli a wyżej z kartongipsu.

1_1a2dfc3aa717.jpg

Ja tez marzyłam o kaflowym ale u nas we Wrocku jak pytałam ile kosztuje ten na wystawie , to był za 8.000 zł, a jak dawałam swój do wyceny to nie wiem dlaczego pomimo, ze mniejszy od tego w sklepie to kosztował 14.000 :( wiec zrezygnowąłam na rzecz substytuta i na dzień dzisiejszy nie żałuje zaoszczędziłam ponad 6 tys. zł :) piechota nie chodzi...