dawid. 07.11.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b4a9fc92f8d9561d.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid. 07.11.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5b965e11d302340f.htmll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 07.11.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Własnie wróciłam z fotosikowych oględzin Waszego domku, muszę przyznac że jestem pod wrażeniem Pozdrawiam Wszystkich diunowiczów początkujących i juz mieszkających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid. 09.11.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 witam jak będę miał chwile to podeśle zdjęcia ze środka brak jest schodów ale będą w następnym tygodniu podłogi w środę będą zwiezione a drzwi na razie leżą w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benia23 11.11.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witam!Czy koś buduje DIUNE III w Rzeszowie lub okolicach, ewentualnie gdzieś na podkarpaciu. Obecnie rozważamy zakup tego projektu i z chęcią zobaczylibyśmy ten domek w rzeczywistości. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwo_mar 12.11.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Witam Jestem z opolskiego i chciałbym zobaczyć Diune w realu (bardzo mi sie podoba ale mam trochę wontpliwości) może ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahol 12.11.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 benia23 ja buduję w Krośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OliwiaAndKlaudia 12.11.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Witam!benia23 my bydujemy Diune bez numerka w okolicach Sokołowa Młp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.szcz 16.11.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Witam serdecznie. Ja również jestem pod wrażeniem tego projektu. Zastanawiamy się nad jego kupnem. Mam więc pytanie do BeaWroc: czy jest możliwośc, aby obejrzeć waszą Diunkę?Mieszkamy w Świdnicy, więc mamy niedaleko. Bylibyśmy bardzo wdzięczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 18.11.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Witam serdecznie. Ja również jestem pod wrażeniem tego projektu. Zastanawiamy się nad jego kupnem. Mam więc pytanie do BeaWroc: czy jest możliwośc, aby obejrzeć waszą Diunkę?Mieszkamy w Świdnicy, więc mamy niedaleko. Bylibyśmy bardzo wdzięczni. zapraszam serdecznie tylko nie w tym tygodniu bo mam szkołe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benia23 03.12.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Do OliwiaAndKlaudiaDziękuje za odzew, bardzo się cieszymy że jest ktoś niedaleko kto buduje Diune. W domku będziemy dopiero po 11 grudnia i wtedy napewno się skontaktujemy i w związku z tym czy możemy prosić o jakiś inny kontakt maila lub gg ? Dziękujemy z góry ! Edytowane 3 Grudnia 2010 przez benia23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregpol 05.12.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 benia23 ja buduję w Krośnie Witam Bardzo się cieszę, że coraz więcej Diun pojawia się na podkarpaciu. mahol i OliwiaAndKlaudia jeżeli bylibyście tak miły to ja z żoną b. chętnie podglądnęlibyśmy Wasze dzieło. Chcemy budować Diunę w okolicach Strzyżowa. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OliwiaAndKlaudia 07.12.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 benia23 poszlo na priv,gregpol bardzo chetnie zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgRafK 27.12.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Witam wszystkich diunomaniakow, sledzimy z zona to forum od dawna, lecz teraz dopiero zdecydowalismy sie na ten projekt, chodz przed nami dluga droga do stanu zero, poniewaz czekamy dopiero na przekwalifikowanie dzialki z rolnej na budowlana, i pani w gminie pocieszyla nas ze na to to trzeba czekac od roku do dwuch no cuz czekamy:). Na koniec zyczymy wszystkim Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku !!! PS Cos mi sie zdaje ze to forum umiera...oby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid. 29.12.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam wszystkich po świętach my już mieszkamy w naszej diunie lada dzień zamieszczę zdjęcia z naszego domku czyli pierwsze swięta w swoim domu ................diunie........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid. 29.12.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Mam pytanie bo zapomniałem jak umieścić zdjęcia na tej stronie co trzeba wpisać bo aktualnie zdjęcia umieszczam na fotosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaefce 01.01.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Wszystkim Diunobudowniczym życzymy szczęśliwego Nowego Roku 2011!!! Żeby Nasze domki powstawały szybciutko i bez żadnych komplikacji! Coby budowlańcy włożyli serce i doświadczenie w ich budowę i dbali o ich piękne wykończenie No i żebyśmy się do nich wprowadzili jeszcze w tym roku! I jeszcze żeby zostało Nam trochę pieniążków na jakieś fajne wczasy Życzą Katarzyna i Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 08.01.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Dzien Dobry w Nowym Roku My jesteśmy jeszcze w lesie z zamieszkaniem ale...cos sie dzieje .... http://i3.fmix.pl/fmi686/4bdb3bfb00043b2b4d289fee dzisiaj połozyli nam ostatnia podłogę...w salonie i tak pożegnalismy się z ostatnia ekipa budowlana w naszym domu nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaefce 08.01.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Bardzo elegancki kominek i fajnie się komponuje z ciemniejszą ścianą. Ja chciałabym mieć kominek z jasnych kafli. Pamiętam jak byłam mała to mieliśmy w domu piec kaflowy i bardzo lubiłam przy nim siedzieć Tylko nie wiem czy uda mi się połączyć surowy trochę nowoczesny styl z kaflami. Musiałyby być gładkie i bez większych zdobień, jak ten na zdjęciu. Przy czym cena takich wysokich kominków jest dla mnie zabójcza, więc pewnie zrobię do połowy ściany z kafli a wyżej z kartongipsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 14.01.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Ja tez marzyłam o kaflowym ale u nas we Wrocku jak pytałam ile kosztuje ten na wystawie , to był za 8.000 zł, a jak dawałam swój do wyceny to nie wiem dlaczego pomimo, ze mniejszy od tego w sklepie to kosztował 14.000 wiec zrezygnowąłam na rzecz substytuta i na dzień dzisiejszy nie żałuje zaoszczędziłam ponad 6 tys. zł piechota nie chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts