Iwona. 23.05.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 witam zaczelam budowe diunki w okolicach wroclawia czy bylby ktos tak mily i pokazal mi juz wybudowana diune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa31 23.05.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) jeżeli nie znajdziecie bliżej to zapraszamy do nas woj. świętokr:yes:zyskie okolice Jędrzejowa jesteśmy na etapie tynków Edytowane 24 Maja 2011 przez ewa31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.05.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 ewa jakieś foty wstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BAJA96 24.05.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 o czym tu mówic nasza diuna jst sto razy ładniejsza moim skromnym zdaniem jak się na nia patrzy to ma to coś a projekt ergonomiczny xl to jakby pudełko kartonowe ktoś postawił nie ma ,,duszy,,.Pozdrawiam.a jak tam postępy w waszych pięknych diunkach? U nas troche do przodu-pomieszczenia nabrały kolorów,mąż zabiera się powoli za robienie kuchni,ocieplenie domu tez w końcu zakończone,działka uporządkowana i rośnie trawka,pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KEEGAN 24.05.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 witam zaczelam budowe diunki w okolicach wroclawia czy bylby ktos tak mily i pokazal mi juz wybudowana diune Jeżeli jesteś zainteresowana zapraszam do Zawady koło Zielonej Góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa31 24.05.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) fotki obecnego stanu i najmłodszy inwestor Edytowane 25 Maja 2011 przez ewa31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.05.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 czyli lecicie na biało...fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa31 26.05.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 mieliśmy tynkowac ale ocieplamy ponieważ tynkarze mają takie opóżnienia że przyjdą dopiero ok 15 czerwca niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.05.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 tylko dobrze wietrzcie po tynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa31 31.05.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 U nas troche do przodu-pomieszczenia nabrały kolorów,mąż zabiera się powoli za robienie kuchni,ocieplenie domu tez w końcu zakończone,działka uporządkowana i rośnie trawka,pozdrawiamy cześc Wam czy możecie mi powiedziec ile wyszło wam metrów elewacji Skończylismy ocieplac i jutro rozliczamy majstrów także taka informacja bardzo mi się przyda!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.06.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 nie pomogę u mnie we własnym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluemen 01.06.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam Jaka wyszła Wam wysokość sufitu na gotowo na dole i u góry.Zastanawiam się nad sufitem podwieszanym w salonie rama w koło ścian.Ocieplenie diuny mix ~245m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktor0612 01.06.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam Jesteśmy na etapie centralnego ogrzewania. Chciałbym poznać waszą opinie odnośnie rodzaju materiału na centralne i rodzaj pieca. Majster proponuje nam tzw pex to jest al i plastik chyba nie jestem przekonany do końca bo opinie wśród znajomych są różne więc nie wiem czy nie wybrać miedzi lub stal. Jakie u siebie rozwiązanie zastosowaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamo76 01.06.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Po 2 latach od czasu kiedy mieliśmy przyjemność obejrzenia DIUNY Radovana oraz Glowaca, sami rozpoczęliśmy budowę. Długo to trwało zanim zaczęliśmy, różne były tego powody, ale mam nadzieję, że za to sprawnie nam pójdzie. Nasz domek to DIUNA II z małymi zmianami jakie wielu z Was również przeprowadza. Pozdrawiam wszystkich i ostrzegam, że będę czerpał korzyści ze zdjęć zamieszczonych przez innych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.06.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Adamo gratulacje rozpoczecia budowy no i nie ukrywam że w stosownym czasie czyli wiosną. Witamy w gronie Diunowiczów i trzymamy kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 02.06.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Po 2 latach od czasu kiedy mieliśmy przyjemność obejrzenia DIUNY Radovana oraz Glowaca, sami rozpoczęliśmy budowę. Długo to trwało zanim zaczęliśmy, różne były tego powody, ale mam nadzieję, że za to sprawnie nam pójdzie. Nasz domek to DIUNA II z małymi zmianami jakie wielu z Was również przeprowadza. Pozdrawiam wszystkich i ostrzegam, że będę czerpał korzyści ze zdjęć zamieszczonych przez innych forumowiczów czerp ile chcesz powodzenia życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BAJA96 02.06.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 cześc Wam czy możecie mi powiedziec ile wyszło wam metrów elewacji Skończylismy ocieplac i jutro rozliczamy majstrów także taka informacja bardzo mi się przyda!!pozdrawiam My zapłaciliśmy łącznie 6500 zł,po 25 zł za metr czyli ok 260 metrów,ale nasza Diuna jest podniesiona do 9m,więc pewnie u was troch mniej wyjdzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BAJA96 02.06.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Witam Jesteśmy na etapie centralnego ogrzewania. Chciałbym poznać waszą opinie odnośnie rodzaju materiału na centralne i rodzaj pieca. Majster proponuje nam tzw pex to jest al i plastik chyba nie jestem przekonany do końca bo opinie wśród znajomych są różne więc nie wiem czy nie wybrać miedzi lub stal. Jakie u siebie rozwiązanie zastosowaliście ? Jeżeli chodzi o centralne to mamy w miedzi, wodę w zgrzewanym pcv,nas nie przekonywał pex chociaż znam temat bo sama pracowałam w tej branży,mimo zapewnień producenta że kształtki te wytrzymują spore ciśnienie,to dopiero połowa sukcesu,najważniejsze to naprawdę dobre wykonanie!Jeżeli macie sprawdzonego majstra to można spróbować,napewno wyjdzie taniej,ale czy na tym warto oszczędzać-to przeciez na długie lata.Co do pieca to narazie mamy CIECHEWICZA na drewno i węgiel ze sterowaniem ale bez podajnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona. 02.06.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 mam pytanie ile potrzeba ytonga 24 na diune III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 02.06.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 My zapłaciliśmy łącznie 6500 zł,po 25 zł za metr czyli ok 260 metrów,ale nasza Diuna jest podniesiona do 9m,więc pewnie u was troch mniej wyjdzie pozdrawiam u nas wyszło 247 m2 x40 zł=9.880 zł na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts