glowac 09.08.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Aga u nas też dziś po irnaldzku szaro, buro, deszczowo i gorąco jak zbój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 09.08.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 no mama mi dzwonila ze nawet gradobicie bylo a jest tak goraco ze nie ma jak oddychac. ale i tak lubie polskie lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyza 00 09.08.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 od dłuższego czasu regularnie odwiedzam to forum bo niebawem zaczynam budowę Diuny II. Wiele cennych uwag można tu znaleźć przede wszystkim od osób, które są w trakcie budowlanych zmagań. Tym cenniejsze, że jak je uważnie przeczytamy i zastanowimy to unikniemy błędów u siebie. Dlatego szczerze... dziwię się formie jaką to forum ostatnio przybrało. Dziewczyny a może by tak na prywatnym wymieniać uwagi o pogodzie itp?. Wszak taka jest możlliwość. Do Krisa 100 i Rafala 911Chyle czoła Wasze Diuny robią wrażenie... Choć tak na dobra sprawę, z tego co czytam, nie wyszliście na tym najlepiej. Mam tu na myśli nieotwierające się okna. Na waszych błędach - darmowych perfekcyjnie podane wskazówki co szwankuje - Domus poprawił projekt, a Wasze okna dalej się nie otwierają. To chyba trochę nie fair. To takie moje luźne przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.08.2007 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Pyza czy postów o pogodzie było tak wiele, ze zagubiłaś się w gąszczu informacji - bez przesady. Gratuluję wyboru - Diuna to piękny dom. Życzę uśmiechu i pogody ducha - przed Tobą wiele trudnych chwil i dobry humor naprawę się przyda. Rafał to dla Ciebie - nie wiedziałam, że po Twojej interwencji Domus poprawił błędy. Dzięki Tobie unikniemy błędów - dziękuję, szkoda tylko, że to Wy musieliście na własnej skórze to odczuć http://www.empikfoto.pl/albumy4/115019/418027/previews/11894791_wodka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 10.08.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Pyza jak ci cos nie pasuje to nie czytaj. wszak jest taka mozliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyza 00 10.08.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 co tu nie pasuje na forum budowlanym. Bez urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyza 00 10.08.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 dlatego była grzeczna propozycja przejścia na "private" gdzie można do bólu o pogodzie, karmieniach, lunchach itp. Ale skoro uważasz, że forum dot. projektu budowalnego Diuny III jest właściwym do tego miejscem do prezentacji smoczków to "go on". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.08.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Droga Pyzo W sumie nie wiem co napisać, aby Cię nie urazić Myślę, że lepiej będzie jak ja tu coś napiszę a nie mój mąż - bo może Ci się zrobić naprawę nie miło Proszę podziel się nami swoimi dokonaniami, przeżyciami z budowy, przemyśleniami co do projektu, zmian w nim itp itd. Napisz gdzie się budujesz?, czy coś zmieniałaś, w jakiej technologii ?itp itd. Narazie masz na koncie 2/3 posty i to od razu mało miłe. tego typu wypowiedzi osobiście uważam za zaśmiecanie: [i]"dlatego była grzeczna propozycja przejścia na "private" gdzie można do bólu o pogodzie, karmieniach, lunchach itp. Ale skoro uważasz, że forum dot. projektu budowalnego Diuny III jest właściwym do tego miejscem do prezentacji smoczków to "go on". Pozdrawiam."[/i] Nie wnoszą one nic nowego, nie pozwalają się bliżej poznać. Wręcz przeciwnie - psują miłą atmosferę. Bardzo się cieszę, że młodzi ludzie wybrali ten a nie inny projekt, mamy wiele wspólnego i nie widzę powodu, dla którego nie mielibyśmy się tu integrować. Z przyjemnością zaproszę na plac boju tych, którzy będą budowali w Warszawie. Po dzisiejszym widzę, że nie wszystkich........................... Jeśli bardzo przeszkadza Ci to, że jesteśmy młodymi, szczęśliwymi rodzicami budującymi domy dla naszych rodzin - włącz opcje "ignoruj". Ewentualnie wyłącz sobie opcję BBCode. Ja chętnie poczytam Twoje posty bo śmiać mi się chce - a śmiech to zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 10.08.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 dobrze glowac ze nie wkleilas zdjecia kluseczki tutaj jak prosilam bo by ta Pyza calkiem sie sfrustrowala beeeeee. a w innym dziale moglam i tak ja sobie obejrzec. . jest cudna. nie bede komentowac jej postow(pyzy). szkoda gadki. mam lepsze zajecia. a teraz o Diunie, pyza mozesz czytac !!!!!! - dzis dostalam maila ze aneks zostal juz wyslany i wsio tam jest o oknach. znow murarz przelozyl wizyte na nastepny tydzien, niepotrzebnie mu wspominalam ze wracamy we wrzesniu. teraz cwanie przeciaga, ale to dobry chlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris100 10.08.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 http://foto2.m.onet.pl/_m/85faf23d111ad96ffa49e345a37b0272,20,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris100 10.08.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 http://foto0.m.onet.pl/_m/0b364c4823781c642a213e3759fd17f4,20,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris100 10.08.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 http://foto0.m.onet.pl/_m/29833e878cc4849bf0b214016faa2b38,20,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris100 10.08.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 http://foto1.m.onet.pl/_m/f0cb5674eff2eaa02fec027d54125279,20,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.08.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 łooooooooooooo matko..............szczęka spadła mi na podłoge i będę seplenić z zachwytu................................. Kochanie............................. Kris wstawił nowe zdjęcia...................................biegnę po małża................................................... BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patty1719502153 11.08.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 kiedy ja sie pozbieram do kupy.....?????? Diuna miód, cud i powidło!!!!! Piękna !!!!!!! też lecę po męża! tylko też najpiewr zgarnę tę szczękę z podłogi!!!!!! Gratulacje Kris!!!! U nas spychacz wyrównał działkę (i przy okazji wyczyścił ja z lekka z chaszczy po pas ), żeby można bylo wejść, dom zaplanowac, architektkę zaprosić. Także też coś do przodu Czekamy na PNB i przyłącza. A w wolnej chwili ślepimy na te cudne zdjęcia i już prawie tam mieszkamy (ciekawe tylko co Kris na to ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 12.08.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Kris proszę powiedz mi czy to onko nad garażem na 150X120? tak samo jak to w gabinecie na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris100 12.08.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 głowac u mnie okno nad garażem ma 150x180 a w gabinecie 150x150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 12.08.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 kurcze piękne............ ale duże - my zmieniliśmy na 120x120 (tak by był wymiar z tych dwóch małych - połączonych) Bałam się, że jak będzie 150x120 to będzie zbyt nisko od podłogi i przez nie wylecę Za to mamy dwa połaciowe - ale coraz częściej myślę, że to 120x120 +2 połaciowe to chyba za dużo jak na jeden pokój??? Prawdopodobnie z jednego dachowego zrezygnujemy - to się pewnie wyjaśni jak już będzie stał dom. Pięknie wyglądają okna ze szprosami - troszkę boję się ciemnych okien - ciekawe czy nie zaciemnią wnętrza? Z drugiej strony jak widzę takie okna u kogoś - dech zapiera................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaRafko 12.08.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Witamy !!!Jesteśmy nowymi szczęśliwymi posiadaczami Diuny III.Bardzo nam miło dołączyć się do was, wasze wskazówki i pomoce bardzo nam ułatwiły w 100 % zdecydować się na zakup tego projektu. Jesteśmy spod Warszawy budowę zaczniemy pewnie dopiero na wiosnę gdyż niestety formalności budowlane trwają bardzo długo ale pewnie wiecie coś na ten temat bo macie to już za sobą. Na dzień dzisiejszy chcemy oczyścić działkę z chwastów i uczestniczyć w forum.Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 12.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Aga&Rafko Witajcie Jak dobrze pójdzie będziemy budować w tym samym czasie Zapraszamy do nas - jeśli zaczniemy pierwsi Bardzo się cieszę, że blisko powstanie Diuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts