Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam i pozdrawiam wszystkich Diunowiczów :D !!!!!! Jestem na etapie wuboru projetu domu. Moją uwagę zwróciła Diuna III. Chciałbym ja zobaczyc na zywo. Szukam kogoś kto wybudował taki domek w okolicy Mielca Dębicy Rzeszowa czy Tarnobrzega. Za informscje i mozliwosc ogladniecia będę bardzo wdzięczny!!!!!!!

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam i pozdrawiam wszystkich Diunowiczów :D !!!!!! Jestem na etapie wuboru projetu domu. Moją uwagę zwróciła Diuna III. Chciałbym ja zobaczyc na zywo. Szukam kogoś kto wybudował taki domek w okolicy Mielca Dębicy Rzeszowa czy Tarnobrzega. Za informscje i mozliwosc ogladniecia będę bardzo wdzięczny!!!!!!!

Witam wszystkich bardzo serdecznie

Powiedzcie mi, na jakiej wysokości dajecie okna dachowe - tak jak w projekcie ??? Ja mam okna ROTO, które przy otwieraniu nie wchodzą do środka pokoju i zastanawiam się, czy nie dać ich troszkę niżej, żeby był fajniejszy widok (przeszkadzać nie powinny...)

a tu macie najnowszą fotkę mojej diuny !!!! Robota budowlańcom pali się w rękach, są super (ale tfuu, tfuuu, żeby nie zapeszać) - polecam tą ekipę wszystkim budującym w okolicach Krakowa :)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5f55fd4378c904fc.html

pozdrawiam

Aga

nie no. cos mi sie zawiesza ten komputer. kopiuje nie to co trzeba i nie tak jak trzeba. wywale go przez okno.

bloczkow M6 (chyba) poszlo 1500, ale ze 150 zostalo, bedzie jeszcze dobudowywal 2 warstwy w tej podwyzszonej czesci budynku.

cena 4.20 zl., nie chcieli sprzedac taniej, mimo ze gadali o obnizkach, bo niby cement juz kiedys kupili po wyzszej cenie i taka cena na bloczek musi zostac. bur...aki!!!!!!

hmm. no widzisz w kosztorysie na ich stronie , mamy bloczek w wymiarze 38x25x14 , az 1732 szt. ty mówisz ze 1500 i 150 zostało. cholera to co z tym ? czyzby wysokosc tych scian sie rózniła ? w stosunku do twoich?

a moment , ja bede budował diune II , czyli podwójny garaz , wiec pewnie tu jest róznica.

mam okazje akurat dostac bloczki za 3,20 . wiec chyba dobra cena . trza brac.

bierz, bierz. tanie. roznica moze byc tak czy siak, bo ja mam 5 warstw, a nie pamietam ile bylo w kosztorysie brane pod uwage. chyba wiecej.

a ja zalapalam dola. znalazlam przypadkiem projekt fajnego domku w muratorze. jest mniej fikusny i tanszy w budowie.

uwielbiam diune. ale jestem chytra na pieniadze.glu...pia baba

a ja zalapalam dola. znalazlam przypadkiem projekt fajnego domku w muratorze. jest mniej fikusny i tanszy w budowie.

uwielbiam diune. ale jestem chytra na pieniadze.glu...pia baba

Według mnie Diuna to najlepszy projekt wśród domów z dachami dwuspadowym...po prostu nie ma sobie równych. A gdy nachodzi mnie babskie sknerstwo to sobie myślę, że najpierw chciałam dom z bardzo skomplikowanym dachem i z powodu oszczędności własnie zdecydowałam sie poszperać wśrod domków "diunopodobnych" :) .... i takiego drugiego nie znalazłam. Perełka :)

:D :D :D