Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam zimową jesienią :-)

Jakiś czas nie dostawałam żadnych powiadomień i zadziwiło mnie że tu tak pusto. Teraz już widzę, wszyscy budowaliście Diunę... Rany, piękne efekty....

My przez ostatni czas jedynie zamknęliśmy sprawę dokumentacji, teraz czekamy na pozwolenie na budowę - papiery złożyliśmy pod koniec października. Myślę że już wystartujemy na początku wiosny.

Ale jak oglądam wasze dzieła aż dech mi zapiera....

:roll: :D

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pomóżcie !!!! Bezpośrednio koło kuchni mamy spiżarnię, w niej powinno być chłodno, więc nie robimy tam ogrzewania. Ale jak zabezpieczyć to pomieszczenie, żeby ten chłód nie przechodził do kuchni ???? Wydaje mi się, że drzwi między tymi pomieszczeniami nie powstrzymają zimna .... co myślicie o tym ??? :o

Pyza 00 napisała że sa jakieś niedociagnięcia w projekach Diun.

Czy ktoś mógłby opisać w pigułce te niedociągnięcia z zaznaczeniem jakiej Diuny dotyczą. Jesteśmy na 100% zdecydowani na projekt DIUNA MIX i chciałabym uniknąć ewentualnych błędów podczas budowy, z która (mam nadzieję) ruszymy wiosną. Interesują mnie także spostrzeżenia dotyczące budowy piwnic - chcemy piwnice pod całością domu. Z góry dziękuje z informacje. Ania

głowac

U mnie w wykuszu te okna są wieksze 2000x1000 dlatego jest takie wrażenie ja też sie kiedyś zastanawiałem, ale jak mi rafał podał wymiary to już było wszystko wiadomo. Ogrzewanie bede miał na groszek piec ma tryb letni można nim grzać samą wodę więc po co wydawać kasę na prąd zamontuje wymiennik i będzie dobrze. W środku narazie to jest tylko wielki bałagan wykute ściany pełno kabli i rurek na zewnątrz nie ma sensu robic żadnych zdjęć chyba że tylko informacyjne gdzie co jest.

Pozdrawiam wszystkich