Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

agaa100

tylko że u mnie ścianka kolankowa jest wyższa o jeden pustak niz u was

wiem, my się cały czas zastanawiamy, w jakiej odległości od ściany zrobić tą wewnętrzną ściankę ...

z góry serdecznie dziękuję za zmierzenie :lol: a kolorek w kuchni faktycznie nietuzinkowy !!! jaki będzie do tego kolor mebli ?

poczytam powklejam,ale moze w weekend.na razie wrocilam na wyspe i mam duzo pracy.

gratuluje postepow.sliczne foty.

na budowie wre.mury sie pna.strop nad garazem zalany juz ok. 10 dni temu.

dzis leja nad wyzsza czescia.scianke kolankowa podnosimy o 1 pustak.

zmian kilka.okno w salonie na scianie bocznej 150x150.

okno na klatce schodowej...chyba 90x60.szersze niz dluzsze ale dokladnie nie pamietam.

likwidacja tej malej lazienki.zamiana kotlowni z lazienka (kolo sypalni co byla)

nie mam ze soba projektu wiec nie pamietam tych nr pomiesczen.

a i maz namawia mnie na scianke w spizarni z kartongipsow.pomysle...moze fajnie byloby od strony salonu cos takiego.ale jakos wolalabym z poroth.12.5

schody beda drewniane.

na poddaszu tez pare zmian.

na razie jest plan ze stan surowy otwarty wyniesie ok.130.000-140.000

Dorota B.

Ta konstrukcja jest wymuszona przez beznadziejne zaprojektowanie komina który ma być narożnikowy, ale wtedy to on bardziej klimat robi w kuchni niz w salonie bo jest za bardzo przesunięty na prawo, a jak zrobimy go frontu to wyjdzie na środku pokoju, no a zlewej strony nie zmieści sie telewizor. Więc podcieliśmy wentylacje bo i tak przecież działa od góry no i probłem rowiązany wkład schowa się w komin

agaa100

ścianka kolankowa niekonstrukcyjna ma u mnie 84cm ijest w odległości jakieś 80cm