Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

coraz nas więcej :)

Mariola6 my planujemy drzwi w stylu "retro" białe a te pomiędzy wiatrołapem a domem z fazowanym kryształem.

Pol-Skone robi bardzo fajne drzwi stylizowane i cena jest bardzo zachęcająca :)

Wczoraj dzwoniłam do faceta z Rzeszowa i robi piękne drzwi sosnowe za 1000zł - jak będę miała chwilkę wkleję je do dziennika :)

nr 16 :) stan surowy otwarty:) rozglądamy się za oknami i myślimy o ogrzewaniu ale dalsze prace i tak dopiero na wiosne:) niestety nie mam w dzienniku aktualnych zdjęć ale może w weekend uda mi się coś wstawić;)

budujemy się pod Poznaniem:)

pozdrowienia dla wszystkich przyszłych a i może są już obecni domownicy Diuny:)

A teraz jeszcze drzwi zewnętrzne, które już sie robią.

Skrzydło wygląda tak:

http://images50.fotosik.pl/28/7e41a5c8c102a508.jpg

i do tego połówka przeszklona w podobny sposób.

Co do ogrzewania na temat którego wypawiadaliście się wczesniej, to my dalismy jak Olunia W. tz. kominek zwykły, piec gazowy, i zwykłay piec do palenia wszystkiego, do tego solary na wodę.

Witam wszystkich miłośników Diuny. Jestem zainteresowany zakupem projektu Diua II lub Diuna II zm 1. Niedawno kupiliśmy działkę budowlaną i chcemy w przysszłym roku przystąpić do budowy. W tej chwili jesteśmy na etepie wyboru projektu - ja jestem zdecydowany na Diunę, natomiast moja żona poszukuje jeszcze pośród innych projektów. Proszę o opinię, czy jako budujący domy Diuna jesteście z tego projektu zadowoleni, czy też z upływem czasu uważacie, że mogliście wybrać inny projekt? Mnie ten projek bardzo się podoba i chciałbym użyć argumentów budujących ten dom, aby przekonać żonę do tego wyboru.