Mariola6 24.03.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Aga 1401,dzieki, ale jeszcze chcemy chociaz wszędzie podłogi załozyć. Jeszcze trochę, chyba że będzie kupiec na mieszkanie i będziemy musieli szybko sie przeniosić. W tym tygodniu mają założyć drzwi wewnętrzne i schody. Czekamy i robimy pozostałe rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biedronka21 27.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 witam wszystkich diunowiczów jestem posiadaczką projektu DIUNA MIX obecnie jesteśmy na etapie zmian w projekcie i załatwiania pozwolenia niestety miejscowość w której się budujemy ma straszny plan zagospdarowania przestrzennego i musieliśmy zrezygnować z wykuszy w zamian za co zdecydowaliśmy sie powiększyć dom o 1,2m od strony salonu i kuchni jak widze nie jesteśmy pierwsi miło znaleźć miejsce w którym można się dowiedzieć tak wielu praktycznych rzeczy pozdrawiam wszystkich i życzę powdzenia w budowaniu mam nadzieję ze uda mi się nawiązać kntakt z ludźmi którzy budują diunę na pomorzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR GENDERKA 27.03.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 biedronka21Witam, my naszą Diunę budujemy w Elblągu, napisz proszę dokładnie gdzie na Żuławach zamierzacie budować domek, może w przyszłosci będziemy mogli zobaczyć swoje realizowane Diuny i wymienić spostrzeżenia i doświadczenia ze zmagań z budową.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biedronka21 29.03.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 dzięki za powitanie my mamy działkę jakieś 13km d gdańska w stronę elbląga przy krajowej 7. my jeszcze nie budujemy niestey bo papierki się przeciągają ale na pewno chętnie skorzystamy z wszelkich porad i sami może kiedyś też będziemy mogli jakiś udzielić pozdrwionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Marcin 29.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 My jutro tez już startujemy z dalszymi pracami, a więc zaczynamy stawiać ściany. Trochę sie nam to odwlekło z powodu pogody. Jak patrzę na zdjęcia Glowaca czy Marioli to tez chce już byc na tym etapie prac Ale jeszcze trochę przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola6 30.03.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ula i Marcin,spokojnie, ja w zeszłym roku też obgryzałam paznokcie z żalu. życzę powodzenia w budowaniu i duzo siły....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BAJA96 30.03.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam.Od jakiegoś czasu śledzę z zainteresowaniem to forum,a od dziś jesteśmy z mężem posadaczami projektuDiuna Mix.Przy okazji chciałam podziękować Dorocie Bi jej drugiej połowie za możliwość obejrzenia ich budowy.Pomogło to nam podjąć ostateczną decyzję co do projektu.Jeszcze daleka droga przed nami-adaptacja i PNB.Man nadziejęże uda nam się wystartować latem.Dzieki za waszą "diunowicze "obecność, to forum to skarbnica wiedzy.POZDRAWIAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluemen 30.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam Wszystkich Diunowiczów ! Na wstępie chciałbym się z Wami przywitać i podziękować wszystkim za pomoc w wyborze tego projektu.A w szczególności wielkie podziekowania dla krisa100 .Dzięki Wam i waszej pomocy od kilku dni jesteśmy szczęsliwymi posiadaczami projektu Diuna II zm. PS. Zaczeło się POzdrowienia dla Diunowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 31.03.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witaj bluemen Gratuluję wyboru , no to teraz do pracy Jakieś zmiany w projekcie planujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykv 31.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ja też uważam, że projekt Diuna (szczególnie diuna mix) jest w swojej kategorii najlepszy. Tak więc gratulujemy wygoru, my wykańczamy się wykończeniówką, ale już bliżej niż dalej. Elewacja zewnętrzna - baranek tradycyjny (cementowy) plus farba silikatowa. Pomarańcz albo zieleń, bonie wokółokienne jaśniejsze. Pozdrawiam z Olsztyna wszystkich Diunowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 31.03.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 henryk koniecznie wklej jakies zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykv 31.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Obiecuję po skończonej elewacji zamieścić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaa100 31.03.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 No, właśnie - jakie kolory elewacji planujecie ? My chcemy (na 99 %) ecru, cokół ciemniejszy pasujący do dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Marcin 31.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 My chyba tez zrobimy cokół ciemniejszy- taki braż ciemniejszy, a reszta to taki kolor brudnej brzoskwini, nie umiem tego jakoś okreśłić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola6 01.04.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A my , to znaczy ja ciągle mam dylemat z kolorem elewacji. Podoba mi się miodowy albo oliwka, ale moze się też okazać, że będzie zółty. Jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji. Cokół też jeszcze nie wybrany. mamy zamiar elewację robić latem, jak skończymy wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarcyś 02.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 My również elewację robimy pod koniec lata. Niech ściany wyschną i się trochę nagrzeją bo teraz w domu jest jak w lodówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariola6 02.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A teraz drzwi w pełnym kolorze: http://images39.fotosik.pl/93/f91bafd77099ae86.jpg http://images41.fotosik.pl/93/00d14f87ac7d3e65.jpg http://mariola6.fotosik.pl/albumy/274848.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 03.04.2009 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Mariola u Was coraz piękniej - aż miło popatrzeć - z przyejemnością oglądam Waszą galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 03.04.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Mariola, po prostu R E W E L A C J A !!!! Fani szaleją U Was i u Glowaca robota aż furczy jestem pełna podziwu Czekam na więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Marcin 03.04.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Mariola bardzo fajne te Wasze drzwi, z prawdziwym polotem. U nas też wreszcie coś się dzieje. Ściany rosną w oczach, może wreszcie i my zamieścimy jakies zdjęcia choć na razie w porównaniu z resztą to jesteśmy w powijakach i nie bardzo jest sie czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts