Sekuska 11.07.2006 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam wrzystkich, No i wlasnie tak, muj dom nie jest zbudowany w polsce, a nawet nie w europje tylko w USA a dokladnej to w New Jersey gdzie mjeszkam jusz od 10 lat. Dla mnie muj dom jest idealnym, czuje sie bardzo swobodnie, muj dom jest w stuly nowoczesnym lecz nie jest za bardzo wydziwjany. Widze nie ras mlodych ludzi ktuzy buduja domy, bardzo duzo pienedzy wydawaja na nowoczesne specjalizacje i za niedlugo calkiem zmjeni sie moda i zostana bez pienedzy i w glupim stuly dom. Dlatego niczym budujac dom trzeba sie spytac czy ja sie widze w tym domu za 10 lat jezeli nie to trzeba cos zmjenic. Jezeli macie jakies pytania lub komenty bardzo prosze smjalo kontaktowac sie ze mna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sekuska 11.07.2006 03:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Wlasnie nie dawno zkonczylam dlugi proces wybjerania projectu na moje patio, wkoncu po pare miesiacach tak mi to wyszlo, jest kompletne razem z mala fontana, grilem, kominke, oraz z barkiem. Zdjecia byli zrobjone w dwuch czasach, zaras po zimje i przed latem przez firme ktura mi to wrzystko robila. Prosze o kommentarze czy sie podoba czy mam zmjenic puki jest to wrzystko na gwarancji... dziekuje http://i78.photobucket.com/albums/j118/ViKkI007/general-landscaping-9lg.jpg http://i78.photobucket.com/albums/j118/ViKkI007/general-landscaping-8lg.jpg http://i78.photobucket.com/albums/j118/ViKkI007/cooking_area_0403.jpg http://i78.photobucket.com/albums/j118/ViKkI007/cooking_area4_0403.jpg http://i78.photobucket.com/albums/j118/ViKkI007/grills_fountains_0320.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 11.07.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Elewacje domu też zmieniałas po zimie?? Bo wyglšda mi to na dwa różne domy ...... Pozdrawiam, KasiaR P.S. Czy język polski jest Twoim ojczystym językiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 11.07.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 marzenia ..piękna rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 11.07.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Elewacja z sidingu - tego nie lubię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.07.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Wlasnie nie dawno zkonczylam dlugi proces wybjerania projectu na moje patio, wkoncu po pare miesiacach tak mi to wyszlo, jest kompletne razem z mala fontana, grilem, kominke, oraz z barkiem. Zdjecia byli zrobjone w dwuch czasach, zaras po zimje i przed latem przez firme ktura mi to wrzystko robila. Prosze o kommentarze czy sie podoba czy mam zmjenic puki jest to wrzystko na gwarancji... dziekuje Hej. ja nie bardzo łapię - te zdjęcia, które zamieściłaś to projekt, czy realizacja koło twojego domu? Bo faktycznie i układ i elewacje cos sie nie zgadzają. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to zbyt dużo rozproszonych miejsc do siedzenia (osobno przy kominku , osobno przy stole, osobno przy tym niby - barku) Fontanna to też nie moja bajka... Ogólnie jednak robi wrazenie...takie yyyy... hamerykańskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 11.07.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Kiczowata fontanna, o rany, za duzo kamienia!! I ten okropny siding!! Czy to jest ladne czy ja mam wypaczony gust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.07.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 A wg mnie ktoś tu sobie w kulki leci... Ale mooże się jednak mylę - wtedy odszczekam od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.07.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 A wg mnie ktoś tu sobie w kulki leci... Ale mooże się jednak mylę - wtedy odszczekam od razu. Też mi się tak wydaje. Pierwsze zdjęcia to chyba widokówki, albo jakieś zdjęcia z katalogów- spójrzcie na napisy. A siding- zupełnie nie w moim stylu. W Polsce to już dawno przeżytek. Patrząc na błędy ortograficzne jestem prawie pewna, że ktoś sobie naprawdę jaja robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 12.07.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 A wg mnie ktoś tu sobie w kulki leci... Ale mooże się jednak mylę - wtedy odszczekam od razu. Też mi się tak wydaje. Pierwsze zdjęcia to chyba widokówki, albo jakieś zdjęcia z katalogów- spójrzcie na napisy. A siding- zupełnie nie w moim stylu. W Polsce to już dawno przeżytek. Patrząc na błędy ortograficzne jestem prawie pewna, że ktoś sobie naprawdę jaja robi zgadzam się w 100%. Droga Sekusko, nie rób sobie żartów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.07.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Nie no... rewelka... Sekuska ma 18 lat, a dom taki, ze hoho!! I to własny! Nawet umiescili jej patio na "Great Outdoors Landscape & Patio" Tylko, ze nie obcięła tych napisów przy pierwszym i drugim zdjeciu, reszta juz ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Pierwsze zdjęcia to chyba widokówki, albo jakieś zdjęcia z katalogów To sa zdjecia z agencji nieruchomosci tutejszych . Zwykle robione w takim stylu i ujeciach. Ale kto wie , moze sekuska pokaze nam swoje zdjecie na fotelu przy fontannie . Byleby tylko siding pasowal tym razem z poprzednimi Jedna juz byla na forum co miala marzenia niezrealizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 13.07.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 a moze ona tylko jakies kompleksy leczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 13.07.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ja sama czasami popelniam bledy ortograficzne, ale nawet po 20 latach mieszkania za granica, mysle, ze az takich bledow nie robie.... O gustach to sie podobno nie dyskutuje, ale mi tez tu cos nie gra... Ciakawa jestem jak sie ten watek rozwinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Moment , chwila , chyba tu jest Twój dom ...........czy ja się mylę ???? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=75183&highlight= Ale on nie ma szprosów w oknach ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.07.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 oryginały pochodza ze strony http://www.jdlanddesign.com/grills.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 to mnie sie wydaje ze kaszanka na cała linia. Prosi o koments bo moja ciekawa co dalej twoja napisać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Te zdjecia wklejalam do wewatka hamerykanskiego kilka tygodni temu Firma ma kierunkowy telefon 303 , to na pewno nie jest nawet NJ i NY . BTW zdjecie w awatarze pochodzi z Finlandii ..hmmm albo z Norwegii Uwazam , ze w takich sytuacjach moderator powinien mowic kto sobie robi takie jaja Wtedy to bylaby zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Te zdjecia wklejalam do wewatka hamerykanskiego kilka tygodni temu Firma ma kierunkowy telefon 303 , to na pewno nie jest nawet NJ i NY . BTW zdjecie w awatarze pochodzi z Finlandii ..hmmm albo z Norwegii Uwazam , ze w takich sytuacjach moderator powinien mowic kto sobie robi takie jaja Wtedy to bylaby zabawa Ło Matko Polko - rrmi - to nie to New Jersey jezd po prostemu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 A ja nie chcieć być gorsza : to muj dom http://www.kstrom.net/isk/maps/houses/images/iglu1934.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts