Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wrzystkich, :wink:

No i wlasnie tak, muj dom nie jest zbudowany w polsce, a nawet nie w europje tylko w USA a dokladnej to w New Jersey gdzie mjeszkam jusz od 10 lat. Dla mnie muj dom jest idealnym, czuje sie bardzo swobodnie, muj dom jest w stuly nowoczesnym lecz nie jest za bardzo wydziwjany. Widze nie ras mlodych ludzi ktuzy buduja domy, bardzo duzo pienedzy wydawaja na nowoczesne specjalizacje i za niedlugo calkiem zmjeni sie moda i zostana bez pienedzy i w glupim stuly dom. Dlatego niczym budujac dom trzeba sie spytac czy ja sie widze w tym domu za 10 lat jezeli nie to trzeba cos zmjenic. Jezeli macie jakies pytania lub komenty bardzo prosze smjalo kontaktowac sie ze mna.

:lol:

Wlasnie nie dawno zkonczylam dlugi proces wybjerania projectu na moje patio, wkoncu po pare miesiacach tak mi to wyszlo, jest kompletne razem z mala fontana, grilem, kominke, oraz z barkiem. Zdjecia byli zrobjone w dwuch czasach, zaras po zimje i przed latem przez firme ktura mi to wrzystko robila. Prosze o kommentarze czy sie podoba czy mam zmjenic puki jest to wrzystko na gwarancji... ;) dziekuje

http://i78.photobucket.com/albums/j118/ViKkI007/general-landscaping-9lg.jpg

http://i78.photobucket.com/albums/j118/ViKkI007/general-landscaping-8lg.jpg

http://i78.photobucket.com/albums/j118/ViKkI007/cooking_area_0403.jpg

http://i78.photobucket.com/albums/j118/ViKkI007/cooking_area4_0403.jpg

http://i78.photobucket.com/albums/j118/ViKkI007/grills_fountains_0320.jpg

Wlasnie nie dawno zkonczylam dlugi proces wybjerania projectu na moje patio, wkoncu po pare miesiacach tak mi to wyszlo, jest kompletne razem z mala fontana, grilem, kominke, oraz z barkiem. Zdjecia byli zrobjone w dwuch czasach, zaras po zimje i przed latem przez firme ktura mi to wrzystko robila. Prosze o kommentarze czy sie podoba czy mam zmjenic puki jest to wrzystko na gwarancji... ;) dziekuje

Hej. ja nie bardzo łapię - te zdjęcia, które zamieściłaś to projekt, czy realizacja koło twojego domu?

Bo faktycznie i układ i elewacje cos sie nie zgadzają.

Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to zbyt dużo rozproszonych miejsc do siedzenia (osobno przy kominku , osobno przy stole, osobno przy tym niby - barku)

Fontanna to też nie moja bajka...

Ogólnie jednak robi wrazenie...takie yyyy... hamerykańskie :wink:

A wg mnie ktoś tu sobie w kulki leci... Ale mooże się jednak mylę - wtedy odszczekam od razu.

Też mi się tak wydaje. Pierwsze zdjęcia to chyba widokówki, albo jakieś zdjęcia z katalogów- spójrzcie na napisy. A siding- zupełnie nie w moim stylu. W Polsce to już dawno przeżytek. Patrząc na błędy ortograficzne jestem prawie pewna, że ktoś sobie naprawdę jaja robi :roll: :roll: :roll:

A wg mnie ktoś tu sobie w kulki leci... Ale mooże się jednak mylę - wtedy odszczekam od razu.

Też mi się tak wydaje. Pierwsze zdjęcia to chyba widokówki, albo jakieś zdjęcia z katalogów- spójrzcie na napisy. A siding- zupełnie nie w moim stylu. W Polsce to już dawno przeżytek. Patrząc na błędy ortograficzne jestem prawie pewna, że ktoś sobie naprawdę jaja robi :roll: :roll: :roll:

zgadzam się w 100%.

Droga Sekusko, nie rób sobie żartów :evil:

Pierwsze zdjęcia to chyba widokówki, albo jakieś zdjęcia z katalogów

To sa zdjecia z agencji nieruchomosci tutejszych .

Zwykle robione w takim stylu i ujeciach.

Ale kto wie , moze sekuska pokaze nam swoje zdjecie na fotelu przy fontannie .

Byleby tylko siding pasowal tym razem z poprzednimi :lol:

Jedna juz byla na forum co miala marzenia niezrealizowane :-?

Te zdjecia wklejalam do wewatka hamerykanskiego kilka tygodni temu :lol:

Firma ma kierunkowy telefon 303 , to na pewno nie jest nawet NJ i NY .

BTW zdjecie w awatarze pochodzi z Finlandii ..hmmm albo z Norwegii :lol: :lol:

Uwazam , ze w takich sytuacjach moderator powinien mowic kto sobie robi takie jaja :D

Wtedy to bylaby zabawa :-?

Te zdjecia wklejalam do wewatka hamerykanskiego kilka tygodni temu :lol:

Firma ma kierunkowy telefon 303 , to na pewno nie jest nawet NJ i NY .

BTW zdjecie w awatarze pochodzi z Finlandii ..hmmm albo z Norwegii :lol: :lol:

Uwazam , ze w takich sytuacjach moderator powinien mowic kto sobie robi takie jaja :D

Wtedy to bylaby zabawa :-?

Ło Matko Polko - rrmi - to nie to New Jersey jezd po prostemu !!!