Jerrys 11.07.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam Mam wnękę o wymiarach 116 cm szer i 280 cm wys, chcę tam zrobić drzwi suwane, przy tej szerokości zmieści się tylko dwa skrzydła i mam problem z rozmieszczeniem lustra. Wolałbym uniknąć jednego skrzydła całego z lustra, a drugiego bez. Może Ktoś przerabiał ten temat lub ma pomysł na sensowne wkomponowanie lustra w te drzwi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerrys 14.07.2006 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Szkoda, ze nikt nie ma drzwi suwanych z lustrem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 14.07.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam. Nie mam dla ciebie gotowego rozwiazania problemu. W garderobie mam pojedyncze drzwi z lustrem na calej powierzchni z jednej strony. Uzytkuje 4lata, jestem zadowolona Garderobe i drzwi dostarczyla firma "O-W": http://www.o-w.pl/index.php?page=kontakt Zobacz co ta firma lub inna podobna ma ci do zaoferowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 14.07.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Bardziej trafionym na twoje pytanie miejcem są na tym forum "wnętrza": http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=51 Jeśli nie chcesz takiego dużego lustra to dowiedz się czy istnieje możliwość połączenia na jednym skrzydle lustra i np. drewna (wydaje mi się to całkiem realne). Podzieliłabym oba te sktrzydła lustrem poziomym (ze względu na dużą wysokość 2,80) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerrys 14.07.2006 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dziękuję za pomoc, włanie tak mi się wydawało, że lustro tylko w rodkowej częci skrzydła lub obu skrzydeł. Zastanawiam się tylko czy poziomo, czy po skosie a może jakš falš ma przechodzić w płytę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts