agitex 11.07.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 co myslicie o ogrodzeniu działki siatką powlekaną bez podmurówki? Czy ktoś mógłby napisać czy to ma jakieś znaczenie czy siatka ma podmurówkę czy nie, czy jest to tylko kwestia estetyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 11.07.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 jak masz psa, i on biega po podwórku, to Ci się nie podkopie na zewnątrzna przykład.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawa 13.07.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ja tak planuję, ale obsadzam siatkę z dwóch stron grabem. Jak wyrośnie za wiele lat napiszę jak się to sprawdza. A tak na poważnie to Prababcia ma takie ogrodzenie z samego graba i strasznie mi się zawsze podobało. Siatkę musze jednak dać zanim sobie roślinki podrosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ultima 13.07.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Robiąc ogrodzenie pomyślałem o ewentualnych podkopach psa. Ogrodzenie: słupki betonowe, siatka ocynk. a pod siatką wkopałem obrzeża betonowe. A teraz najciekawsze: rozwiązanie z psem (w moim akurat przypadku) okazało się nieskuteczne bo Pela co prawda nie pokonała ogrodzenia dołem poprzez podkop ale górą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts