sylvia1 11.07.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Pamiętacie mój poprzedni post z prośbą o głosowanie na kartę ? Właśnie otrzymałam informację, że karta Martynki wygrała ... :D dziękuje wszystkim, którzy mieli w tym swój udział... operacja jest planowana na wrzesień a do tego czasu rodzice Martynki muszą uporać się z odbiorem autka i jego sprzedażą... czy ktoś się orientuje jak wygląda sprawa z podatkiem czy aby nie trzeba płacic podwójnie? raz od darowizny i drugi raz od sprzedaży? a tu jeszcze raz dla przypomnienia strona Martynki http://www.martynka.wroclaw.pl/ jeszcze raz w imieniu mojej koleżanki oraz mamy Martynki wam dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 11.07.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 to bardzo dobra wiadomość na koniec dzisiejszego dnia!życzę dużo zdrowia Martynce a jej rodzicom wytrwałości i spełnienia największego marzenia: wyleczenia Dzidzi.pozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 SUUUUUPER :) Mam nadzieję, że wszystko się pomyślnie zakończy:) Bardzo się cieszę - bo trend jak widać jest prawidłowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts